NYT o NLO fenomenu
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: NYT o NLO fenomenu
kaze pilot bilo ih dvojica I isli da provjere sta se to mrda tamo iza brda
bio lijep dan, ptice pjevale, u zraku se osjeti ljubav, a voda plava bas kao I nebo. Veli nema ni oblacka. Ugledaju oni da se malo voda na jednom mjestu malo uznemirila, a bome iznad vode lebdi neka sprava. Veli on ovom drugom nekader tebe gore a ja odo dolje da vidim sta je ono. Tako I bilo, medutim kad se on spustio blizu sprave I priblizio se na oko pola milje sprava uzleti uvis ko da je neko ispuco iz pistolja. Veli nestane iz vidokruga za 2-3 sekunde iako je vidljivost 15 milja.
bio lijep dan, ptice pjevale, u zraku se osjeti ljubav, a voda plava bas kao I nebo. Veli nema ni oblacka. Ugledaju oni da se malo voda na jednom mjestu malo uznemirila, a bome iznad vode lebdi neka sprava. Veli on ovom drugom nekader tebe gore a ja odo dolje da vidim sta je ono. Tako I bilo, medutim kad se on spustio blizu sprave I priblizio se na oko pola milje sprava uzleti uvis ko da je neko ispuco iz pistolja. Veli nestane iz vidokruga za 2-3 sekunde iako je vidljivost 15 milja.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: NYT o NLO fenomenu
Ithildin wrote:Yehudi wrote:Ithildin wrote:.Yehudi wrote:Da. Sa sličnim snimkama i izjavama su izašli i Briti, Rusi ali na mriži je toliko puno
krivotvorina da se ljudi pogube.
Skeptici pa i neki " ozbiljni " znanstvenici , vjerski lobiji isto tako nastoje ismijati,
pa i zabraniti čak i govor o tome.
Pa i ovdi su neki pokušali zabraniti - Na rubu znanosti "
Osobno sam u više navrata vidio NLO
Koliko se sjecam, isla je anketa da se NRZ makne iz znanst.-obrazovnog programa, ali to nije bila anketa o zabrani emisije, iako su je mnogi tako shvatili. Osobno, volim teme koje obradjuje.
---
Pa pisi.. Kako je izgledalo? Nisam nikada nista slicno ugledala, ali tri su mi razlicite osobe, medjusobno si nepoznate, opisale slicne pojave.. Uglavnom, tema mi je vise nego zanimljiva.
Moze i u inbox, ako ti je ovdje bed.
Ma nema se šta kriti. Nisu to bili susreti bliske vrste. Prijatelj i ja smo sidili na terasi okrenutoj na Sjever, bilo je oko 21 h
kad sam na udaljenosti od par Km ugleda sjajnu kuglu koja se kretala paralelno sa horizontom. Istoga sam sec " zna " da je to to
Brzina je bila dva-tri puta veća od brzine aviona. Sutradan su sve novine i Tv pisale o pojavi nlo-a
Druga dva puta su se dogodila kroz sljedećih 15 god od tada. Drugi puta sam bio sam a bio mi je jasno vidljiv, puno bliže
a zadnji put ( nadam se ne i posljednji ) prije 4 god. su bila tri.
Super. Jesu li mijenjali boje? Koje je to godine bilo? Prvo vidjenje, mislim. Otkrila sam da su bili posebno aktivni krajem 70-ih i pocetkom 80-ih. :-)
Jest, boje su se mijenjale, mada smatram da je to bio lom svjetlosti od tijelo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Page 6 of 6