sve što želimo za Božić
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: sve što želimo za Božić
Nemogu sanjat nemoguce. Ja sam realan covjek i vec me je strah naglog budjenja
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Opet Njemačka osvaja ko iz pičke. Ne vidim uopće da neko drugi ima bilo kakve šanse
Zelim da lana kurčević prestane pjevati i prizna cime se bavi u zivotu
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Kako će te bafalo poslat pred strijeljački vodSexual Tyrannosaurus wrote:Zelim da lana kurčević prestane pjevati i prizna cime se bavi u zivotu
scorpion wrote:Kako će te bafalo poslat pred strijeljački vodSexual Tyrannosaurus wrote:Zelim da lana kurčević prestane pjevati i prizna cime se bavi u zivotu
Ak nije todorich jr-a koji joj je stavljao sjeme u sve tjelesne otvore ....
2017-07-30
Tako je brate ni ja nevidim nekoga drugoga da bi mogao osim njih.scorpion wrote:Opet Njemačka osvaja ko iz pičke. Ne vidim uopće da neko drugi ima bilo kakve šanse
Ne samo zbog povijesne i bozije pravde bec i zbog snage Elfa.
Pa oni sa juniorima osvajaju kup konfederacija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
2015-09-13
Konju jedan, to nećeš čuti, a njemačka himna će svirat prije svake njihove utakmice ako nisi znao.Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
Guest- Guest
Drkotino jadna prafosilna znas ti vrlo dobro sta ja cujemTommy R wrote:Konju jedan, to nećeš čuti, a njemačka himna će svirat prije svake njihove utakmice ako nisi znao.Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
Pusi kurac i pozz zenu
2015-09-13
Budem, tvoju sam već "pozdravio".Desert_fox wrote:Drkotino jadna prafosilna znas ti vrlo dobro sta ja cujemTommy R wrote:Konju jedan, to nećeš čuti, a njemačka himna će svirat prije svake njihove utakmice ako nisi znao.Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
Pusi kurac i pozz zenu
Guest- Guest
Tommy R wrote:Budem, tvoju sam već "pozdravio".Desert_fox wrote:Drkotino jadna prafosilna znas ti vrlo dobro sta ja cujemTommy R wrote:Konju jedan, to nećeš čuti, a njemačka himna će svirat prije svake njihove utakmice ako nisi znao.Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
Pusi kurac i pozz zenu
2017-07-30
Njemačka će pokorit Rusiju!Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
Rekla mi daalmatinka Dok mI pusila da si krajuSexual Tyrannosaurus wrote:Tommy R wrote:Budem, tvoju sam već "pozdravio".Desert_fox wrote:Drkotino jadna prafosilna znas ti vrlo dobro sta ja cujemTommy R wrote:Konju jedan, to nećeš čuti, a njemačka himna će svirat prije svake njihove utakmice ako nisi znao.Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
Pusi kurac i pozz zenu
2015-09-13
Tommy R wrote:Konju jedan, to nećeš čuti, a njemačka himna će svirat prije svake njihove utakmice ako nisi znao.Desert_fox wrote:A i san snova da u moskvi cujem Deutschland uber alles mi daje Bozije pravo da tako mislim. Kome se nesvidja slobodno mi moze popusit kurac jel vam jasno ciganski olosu ko vas jebe stoko.
hahahhahaha, kakvo samaranje glupe voline. hahahhaha, najveci glupan na svetu svih vremena...
Guest- Guest
i još igraju prvu utakmicu u Moskvi, ajde odma da to riješimo pa da ih messi pošalje u pičku svoje matere
End- Posts : 21177
2015-08-25
Sexual Tyrannosaurus wrote:Zelim da lana kurčević prestane pjevati i prizna cime se bavi u zivotu
Guest- Guest
Jedino ja imam pravo po tominju srat i on po meni. I niko vise
2015-09-13
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vođa džihadista Palestine:Želimo zabraniti Božić kršćanima po cijenu ubijanja
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» SRETAN BOZIC
» sretan bozic
» Sretan Božić!
» Mladi poručili vlastima : Jel mnogo ako želimo zemlju iz koje ne želimo da idemo ?
» SRETAN BOZIC
» sretan bozic
» Sretan Božić!
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3