oglas
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: oglas
?
To što sam Srbin krajišnik kao i on ,ne znači da se volimo
Dojma sam da si na obojicu ljubomoran ,jer smo mi pravi ,iskonski srbi za razliku od tebe koji si albanije ili tog nekog ciganskog kraja gdje se ljudi pare sa domaćim, a povremeno i divljim životinjama
A i živimo tamo gdje bi svi srbi željeli,u majci Krajini.
To što sam Srbin krajišnik kao i on ,ne znači da se volimo
Dojma sam da si na obojicu ljubomoran ,jer smo mi pravi ,iskonski srbi za razliku od tebe koji si albanije ili tog nekog ciganskog kraja gdje se ljudi pare sa domaćim, a povremeno i divljim životinjama
A i živimo tamo gdje bi svi srbi željeli,u majci Krajini.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Nemam pojma, uostalom nebitno. Napišem prvi post nakon nekoliko mjeseci i kreten mi se odmah nakači.Браћала wrote:tomi, to je onaj kicov derpe-mici. poremeceni doktor...
Hoćeš branit ove Splićane? To je tvoje područje.
Guest- Guest
Tominjo se malo pogubija...Tommy R wrote:Nemam pojma, uostalom nebitno. Napišem prvi post nakon nekoliko mjeseci i kreten mi se odmah nakači.Браћала wrote:tomi, to je onaj kicov derpe-mici. poremeceni doktor...
Guest- Guest
Gdje sam se pogubio? Jel Bracala odvjetnik i rekao je da brani i takve likove?fridrih_niche wrote:Tominjo se malo pogubija...Tommy R wrote:Nemam pojma, uostalom nebitno. Napišem prvi post nakon nekoliko mjeseci i kreten mi se odmah nakači.Браћала wrote:tomi, to je onaj kicov derpe-mici. poremeceni doktor...
Guest- Guest
Oprosti, ja san se pogubija...
Mislija san da aludiraš na nesto drugo...
Btw. kriminalci iz Splita već imaju odvjetnicu...
:D
Guest- Guest
Bolje da uzmu Bracalu, em je grobar, em đavolji odvjetnik.fridrih_niche wrote:Oprosti, ja san se pogubija...
Guest- Guest
Em je glup ko kurac. Bolje im je da ih seselj brani nego ovaj smecar vise bi izgleda imali a seselj je hrvat tako daTommy R wrote:Bolje da uzmu Bracalu, em je grobar, em đavolji odvjetnik.fridrih_niche wrote:Oprosti, ja san se pogubija...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kriminalci se uvijek drže zajedno, bez obzira na naciju. Za vas je bitno da nemaju veze s Torcidom i Hajdukom.
Guest- Guest
Sta je sad bilo jel... opet urota protiv hajduka???Tommy R wrote:Kriminalci se uvijek drže zajedno, bez obzira na naciju. Za vas je bitno da nemaju veze s Torcidom i Hajdukom.
Prema nicheu i amperu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Šešelj je sam sebe bolje branio nego ova plaćenička ekipa Praljka i ostale.Desert_fox wrote:Em je glup ko kurac. Bolje im je da ih seselj brani nego ovaj smecar vise bi izgleda imali a seselj je hrvat tako daTommy R wrote:Bolje da uzmu Bracalu, em je grobar, em đavolji odvjetnik.fridrih_niche wrote:Oprosti, ja san se pogubija...
Guest- Guest
Nisam u toku, ne znam. Nisu valjda to izjavili?Desert_fox wrote:Sta je sad bilo jel... opet urota protiv hajduka???Tommy R wrote:Kriminalci se uvijek drže zajedno, bez obzira na naciju. Za vas je bitno da nemaju veze s Torcidom i Hajdukom.
Prema nicheu i amperu
Guest- Guest
Tommy R wrote:Nemam pojma, uostalom nebitno. Napišem prvi post nakon nekoliko mjeseci i kreten mi se odmah nakači.Браћала wrote:tomi, to je onaj kicov derpe-mici. poremeceni doktor...
ako zele da me angazuju, neka spreme avans po 10k evra svaki, pa cu da ih branim...
Guest- Guest
Desert_fox wrote:Em je glup ko kurac. Bolje im je da ih seselj brani nego ovaj smecar vise bi izgleda imali a seselj je hrvat tako daTommy R wrote:Bolje da uzmu Bracalu, em je grobar, em đavolji odvjetnik.fridrih_niche wrote:Oprosti, ja san se pogubija...
debilu, seselj kakav god da je-doktorirao je sa 28 godina na pravima. a ti, pitanje je da li imas svih 8 razreda osnovne...
Guest- Guest
To se ne triba niti objasnjavat...Tommy R wrote:Kriminalci se uvijek drže zajedno, bez obzira na naciju. Za vas je bitno da nemaju veze s Torcidom i Hajdukom.
Dobro, uvik ima plaćenika koji ce ih povezivat sa Torcom i Hajdukom...
To je normala u internet prepucavanju...
Btw. znan najmlađeg budalu, jadna mu majka...
Al ko ih jebe, njih i njihove dilerske poslove...
;)
Guest- Guest
Ante malo bunca danas...Tommy R wrote:Nisam u toku, ne znam. Nisu valjda to izjavili?Desert_fox wrote:Sta je sad bilo jel... opet urota protiv hajduka???Tommy R wrote:Kriminalci se uvijek drže zajedno, bez obzira na naciju. Za vas je bitno da nemaju veze s Torcidom i Hajdukom.
Prema nicheu i amperu
:D <3
Guest- Guest
Tommy R wrote:To ćeš ti pro bono. Radi slave.
boli me kurac za slavu, od slave se ne zivi...
Guest- Guest
Najmlađi doktor u Jugi...Браћала wrote:Desert_fox wrote:Em je glup ko kurac. Bolje im je da ih seselj brani nego ovaj smecar vise bi izgleda imali a seselj je hrvat tako daTommy R wrote:Bolje da uzmu Bracalu, em je grobar, em đavolji odvjetnik.fridrih_niche wrote:Oprosti, ja san se pogubija...
debilu, seselj kakav god da je-doktorirao je sa 28 godina na pravima. a ti, pitanje je da li imas svih 8 razreda osnovne...
Lud u glavu totalno, al inteligentno djubre...
;)
Guest- Guest
Opet mu Talijanka podvalila buniku umjesto blitve.fridrih_niche wrote:Ante malo bunca danas...Tommy R wrote:Nisam u toku, ne znam. Nisu valjda to izjavili?Desert_fox wrote:Sta je sad bilo jel... opet urota protiv hajduka???Tommy R wrote:Kriminalci se uvijek drže zajedno, bez obzira na naciju. Za vas je bitno da nemaju veze s Torcidom i Hajdukom.
Prema nicheu i amperu
:D <3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Najmlađi doktor u Jugi...Браћала wrote:Desert_fox wrote:Em je glup ko kurac. Bolje im je da ih seselj brani nego ovaj smecar vise bi izgleda imali a seselj je hrvat tako daTommy R wrote:Bolje da uzmu Bracalu, em je grobar, em đavolji odvjetnik.fridrih_niche wrote:Oprosti, ja san se pogubija...
Lud u glavu totalno, al inteligentno djubre...
;)
nije on ni mrvu lud. on je samo istaknuti agent udbe (necu da kazem bivse, jer ta organizacija i dalje postoji i dalje je aktivna i dalje se za sve pita) i placenicko djubre. prica se da je dobio 10 miliona od psihopate samo da drzi jezik za zubima, bude miran i zabavlja siroke narodne mase sa gostovanjima po zvezdama granda, parovima, zadrugama itd.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Oglas za posao u USA
» Orban platio oglas u RH :)
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Jutarnji i Večernji list su pamfleti i plaćeni oglas
» Kerum platio Slobodnoj oglas na dan predizborne šutnje
» Orban platio oglas u RH :)
» Penzioneri navalili na SPAR-ov oglas za posao
» Jutarnji i Večernji list su pamfleti i plaćeni oglas
» Kerum platio Slobodnoj oglas na dan predizborne šutnje