Moram se zahvaliti zbog zabrinutosti forumskih kolega zbog mene poradi dogadjaja na 'vecitom'...
Page 1 of 1
Moram se zahvaliti zbog zabrinutosti forumskih kolega zbog mene poradi dogadjaja na 'vecitom'...
hvala....ali ima jedana istina i jedina..ja peglam srbadiju i peglao sam ali oni mene ne nikada niti nece...VSD
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Moram se zahvaliti zbog zabrinutosti forumskih kolega zbog mene poradi dogadjaja na 'vecitom'...
A zašto si go i plav u licu?
Re: Moram se zahvaliti zbog zabrinutosti forumskih kolega zbog mene poradi dogadjaja na 'vecitom'...
vuksadinare wrote:hvala....ali ima jedana istina i jedina..ja peglam srbadiju i peglao sam ali oni mene ne nikada niti nece...VSD
niš ne razmem.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Više nas je...
Totenkopf wrote:Više nas je...
dooobro .... pratimo dalje.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
vuksadinare wrote:hvala....ali ima jedana istina i jedina..ja peglam srbadiju i peglao sam ali oni mene ne nikada niti nece...VSD
NITKO NE BRINE RADI TEBE ..............N E B I T A N S I
I ne peglaš ti nikoga nego tebe peglaju u čmarušu u CZ-u
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
L I N K ili K Lj U Č
Na glupu temu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
BNK.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema više tipkanja pod radnim vremenom, šefica pokazala zube. :)
Trinity-
2014-04-17
bravo vuce!
Vucino izdrzi.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Svjedok vremena i dogadjaja!Prljavci 17.10.1989-17.10.2021 i 32 godine od velikog dogadjaja
» Kerum:Pobjedit ću Oparu jer će dobar dio HDZ-ovaca glasati za mene zbog Plenkovića
» Martini Mlinarević zbog prijetnji otkazan nastup u Čitluku: 'Ko vas j*** majmuni' O novom šikaniranju i napadu na mene obaviještena je i američka ambasada i gospodin Wigemark ispred EU, poručila je bh. književnica i novinarka
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Zašto na licima švicarskih konobara i ugostitelja nema umora ni zabrinutosti?
» Kerum:Pobjedit ću Oparu jer će dobar dio HDZ-ovaca glasati za mene zbog Plenkovića
» Martini Mlinarević zbog prijetnji otkazan nastup u Čitluku: 'Ko vas j*** majmuni' O novom šikaniranju i napadu na mene obaviještena je i američka ambasada i gospodin Wigemark ispred EU, poručila je bh. književnica i novinarka
» Slovenci su ljuti zbog Savudrijske vale, BiH zbog Pelješkog mosta, Mađari zbog INE, a Srbi se i danas ne mogu dogovoriti zbog čega nas najviše mrze
» Zašto na licima švicarskih konobara i ugostitelja nema umora ni zabrinutosti?
Page 1 of 1