Obitelj u cijelosti ostvarila rodna prava
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Obitelj u cijelosti ostvarila rodna prava
https://www.24sata.hr/fun/cijela-obitelj-promijenila-spol-tata-je-mama-a-mama-je-tata-552958
Evo i na hrvatskom.
Evo i na hrvatskom.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
apropo mešunga - najvažnije je da oni znaju ki je komu kaj ....
a skloništa .... ako se zaozbiljno nešto zakuha, bez metar debelog betonskog pokrova budu služila samo za ukras .....
a skloništa .... ako se zaozbiljno nešto zakuha, bez metar debelog betonskog pokrova budu služila samo za ukras .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Regoč wrote:Ti mrziš! Fuuuuuj!Kavran wrote:Obitelj u cijelosti ostvarila rodna prava
nakarada totalna.
Mrzio ih ili ne .... totalna su nakarada.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
prvo je počelo s prihvaćanjem svoje suprotne strane..
tako da je moja predodžba da će se u budućnosti slaviti oni koji su otišli u drugi pol, pa se vratili.. i onda otišli u neki Xe spol..
na kraju će se spolnost samodokinuti u cijelosti.
jbte, preblage rjeci koristisKavran wrote:Regoč wrote:Ti mrziš! Fuuuuuj!Kavran wrote:Obitelj u cijelosti ostvarila rodna prava
nakarada totalna.
Mrzio ih ili ne .... totalna su nakarada.
totalna perverzija svemira
tako da je moja predodžba da će se u budućnosti slaviti oni koji su otišli u drugi pol, pa se vratili.. i onda otišli u neki Xe spol..
Trebao bi, K.G. Jung posve otvoreno psihoanalitički govori o animi i animusu, kic voli ove mange i čudesa...malen je korak od toga do marka grubinića :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
grubinic je prigrlio svoju zensku stranu :Depikur37 wrote:Leviathan2 wrote:jesi razmiljao o svojoj zenskoj strani :Dkic wrote:
prvo je počelo s prihvaćanjem svoje suprotne strane..
Trebao bi, K.G. Jung posve otvoreno psihoanalitički govori o animi i animusu, kic voli ove mange i čudesa...malen je korak od toga do marka grubinića :)
sjetih se nekih nazovi sljedbenika istocnih disciplina, nit budisti nit krscani nego neki prijelaz, posto sam u to vrijeme hodao sa jednom od sljedbenica istog gurua otidjoh s njome jedared cisto iz radoznalosti,
bas su imali neku spiku o zenskoj strani i muski su morali da se sminkaju i sl, gledam ja i ne vjerujem (mene nije islo posto nisam bio clan), onda me spopalo odusevljenje, reko samo vi budite zenjkasti, ja cu se brigat o ovih par boljih pripadnica
guru nakon toga izbacio i moju zensku iz ekipe :D
aj bar dobro djelo ispalo na kraju, trebalo joj jos jedno mjesc dana al je progledala i skuzila koliko ih je frajer ispirao s njegovom verzijom mistike
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
» Prava LGBT zajednica nisu ljudska prava, Afrika poručuje UN-u
» NOVI OBITELJSKI ZAKON Niste obitelj ako nemate djecu, a niste obitelj ni ako vam je dijete umrlo
» SDP: Prava žena, ljudska prava, multikulti
» '' Znanost KOJA JE PRAVA? MOŽETE LI VI PREPOZNATI KOJA SLIKA JE PRAVA? Umjetna inteligencija je stvorila lažnu stvarnost i imamo razloga za brigu''
Page 2 of 2