Prosvjed žena na Markovu trgu: "Država nije Crkva!"
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Prosvjed žena na Markovu trgu: "Država nije Crkva!"
Jebote da skupina žena, i to je vijest za imbecilex...debotoijusto wrote:DANAS je na Markovu trgu, nedaleko od sabora i vlade, skupina žena održala prosvjed pod nazivom "STOP fundamentalističkom nasilju nad ženama".
Prosvjednice su se pred saborom pojavile odjevene u halje iz serije "Sluškinjina priča", a nosile su transparente na kojima je pisalo "Stop nasilju nad ženama", "Tko vodi državu?", "Plenkoviću, obećao si!", "Stop fundamentalizmu", "Država nije crkva", "Radnice a ne sluškinje" i "Lažete nam".
"Neusvajanje Konvencije je samo posljednji u nizu postupaka državnih institucija u smjeru ograničavanja, uskraćivanja ili zaustavljanja napretka u zaštiti ljudskih prava žena pod pritiskom vjerskih fundamentalističkih skupina", ističu organizatorice prosvjeda.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/prosvjed-zena-na-markovu-trgu-drzava-nije-crkva/1013868.aspx
Kako uopće znaju da su žene ovako zakrabuljene?
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ko li je samo nadoso na vako genijalnu ideju sa sluskinjama da mi je znatNoor wrote:bože sačuvajprckov wrote:velis, moze I'm past na pamet da I zapjevaju koju kad su se vec okupileNoor wrote:sve to treba povatat i pospremit na sigurnoprckov wrote:nevjerojatnoNoor wrote:
debko?!
2014-04-19
Amišice imaju te lijepe kapiceprckov wrote:ko li je samo nadoso na vako genijalnu ideju sa sluskinjama da mi je znatNoor wrote:bože sačuvajprckov wrote:velis, moze I'm past na pamet da I zapjevaju koju kad su se vec okupileNoor wrote:sve to treba povatat i pospremit na sigurnoprckov wrote:
nevjerojatno
debko?!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
a da, dobro siNoor wrote:Amišice imaju te lijepe kapiceprckov wrote:ko li je samo nadoso na vako genijalnu ideju sa sluskinjama da mi je znatNoor wrote:bože sačuvajprckov wrote:velis, moze I'm past na pamet da I zapjevaju koju kad su se vec okupileNoor wrote:
sve to treba povatat i pospremit na sigurno
debko?!
znam da sam to negdje vidio
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
đe sora bila
ja mislio doće čim je nešto sproću crkve
Nije to crkva nego farizeji
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Zapravo doticnima kurac fali, ali bi oci iskopale svakome tko bi to spomenuo...mozda bi poklon paket dildaca rijesio sve njihove nevolje jer vidim da ih je opasno nesto ugrizlo...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Bezveznjaci iz Inicijative 'Dobrodosli' najavljuju danas u 18 sati prosvjed na Markovu trgu
» TKO JE MLADIĆ KOJI VEĆ SEDAM DANA NA MARKOVU TRGU ČITA KNJIGE
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Gordan Malic:'Mirotvorne udruge ni rjecju ni mislju o napadu na Markovu trgu a prijetnju vide u obljetnici 30 godina od pocetka Domovinskog rata'
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
» TKO JE MLADIĆ KOJI VEĆ SEDAM DANA NA MARKOVU TRGU ČITA KNJIGE
» Prosvjed kao za prava zena a u prvi plan izbio prosvjed protiv ZDS,nacije,drzave,ginekologa,privatnih poduzetnika..
» Gordan Malic:'Mirotvorne udruge ni rjecju ni mislju o napadu na Markovu trgu a prijetnju vide u obljetnici 30 godina od pocetka Domovinskog rata'
» Fenomen Hercegovina : Nije država, ali je u sportu jača i od većih država
Page 2 of 2