Blic saznaje: Živa istina, keve mi...:)
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Blic saznaje: Živa istina, keve mi...:)
"BLIC" SAZNAJE Među uhapšenima posle brutalne tuče
na derbiju i Hrvati!
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/blic-saznaje-medu-uhapsenima-posle-brutalne-tuce-na-derbiju-i-hrvati/d1zpvwx
na derbiju i Hrvati!
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/blic-saznaje-medu-uhapsenima-posle-brutalne-tuce-na-derbiju-i-hrvati/d1zpvwx
Eroo- Posts : 78947
2016-07-22
Re: Blic saznaje: Živa istina, keve mi...:)
Oglasila se policija povodom nereda na Večitom derbiju: Među povređenima i stranci, ukupno 26 osoba uhapšeno
Policija i dalje radi na identifikovanju svih osoba koje su učestvovale u neredima
Foto: Telegraf
Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije, po nalogu nadležnog tužilaštva, radi na identifikaciji osoba koje su učestvovale u incidentima tokom fudbalske utakmice između FK Partizan i FK Crvena zvezda. U tučama je povređeno više lica, među kojima je i nekoliko stranih državljana.
Preživeli navijač Partizana je unakažen: Izbijeni mu svi zubi, otkinut nos, skoro ostao bez uveta
Zbog sumnje da su izvršili krivična ili prekršajna dela pre početka utakmice, tokom trajanja, ali i nakon njenog završetka, uhapšeno je ukupno 26 osoba.
Policija preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti na utvrđivanju svih okolnosti događaja i nakon identifikacije osoba koje su učestvovale u tučama, a po nalogu nadležnog tužioca, biće podnete odgovarajuće krivične ili prekršajne prijave.
Guest- Guest
Džango je tu, očigledno je izbjegao batine.
Informer | 14.12.2017. | 11:31
STRANCI UČESTVOVALI U TUČI NA JUGU!
Hrvat najgore prošao, dobio nož u leđa!
FUDBAL ● 0
Užasna tuča na južnoj tribini tokom 156. derbija bila je sukob dve frakcije "grobara" oko prevlasti, a u njoj su učestvovali i strani državljani
Prema saznanjima iz policije, među povređenima u krvavoj tuči su dvojica Hrvata, jedan Grk i jedan Makedonac.
Najgore je u sukobu prošao upravo Hrvat, Ante Pirić (26), koji je uboden nožem u leđa! Kako je otkrila policija, on je regularno ušao u Srbiju 12. decembra. Po svemu sudeći, bio je pozvan na "akciju" u Humskoj 1.
Kako Informer nezvanično saznaje, pokušaj "puča" na južnoj tribini organizovala je staro vođstvo nekada najmoćnije grupe - "Alkatraz".
http://informer.rs/sport/fudbal/360751/i-stranci-ucestvovali-u-tuci-na-jugu-hrvat-najgore-prosao-dobio-noz-u-leda
STRANCI UČESTVOVALI U TUČI NA JUGU!
Hrvat najgore prošao, dobio nož u leđa!
FUDBAL ● 0
Užasna tuča na južnoj tribini tokom 156. derbija bila je sukob dve frakcije "grobara" oko prevlasti, a u njoj su učestvovali i strani državljani
Prema saznanjima iz policije, među povređenima u krvavoj tuči su dvojica Hrvata, jedan Grk i jedan Makedonac.
Najgore je u sukobu prošao upravo Hrvat, Ante Pirić (26), koji je uboden nožem u leđa! Kako je otkrila policija, on je regularno ušao u Srbiju 12. decembra. Po svemu sudeći, bio je pozvan na "akciju" u Humskoj 1.
Kako Informer nezvanično saznaje, pokušaj "puča" na južnoj tribini organizovala je staro vođstvo nekada najmoćnije grupe - "Alkatraz".
http://informer.rs/sport/fudbal/360751/i-stranci-ucestvovali-u-tuci-na-jugu-hrvat-najgore-prosao-dobio-noz-u-leda
Guest- Guest
Ante Piric ??
vucko mora da zna ko mu je " djed " :)
vucko mora da zna ko mu je " djed " :)
Last edited by pizzon on Thu 14 Dec - 13:04; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ko ce prevladati...kartel Zetas ili kartel Tihuana, pitamo se mi...
HAOS U HUMSKOJ Hrvat izazvao tuču, pa dobio nož u leđa!
Autor: Alo! | 14.12.2017. 11:38
I strani državljani su učestvovali u tuči na južnoj tribini tokom 156. derbija.
Haos na tribinama u Humskoj, Foto: Marko Metlaš
Sukob dve frakcije "grobara" oko prevlasti bio je povod za stravičnu tuču koja se sinoć odigrala na južnoj tribini tok 156. večitog derbija, a u tuči su učestvovali i strani državljani!
Među povređenima u krvavoj tuči ima nekoliko Hrvata, Grk i Makedonac.
Hrvat Ante Firić (26) je najgore prošao u ovom sukobu, jer je dobio ubod nožem u leđa. Kako saznajemo, on je regularno ušao u Srbiju 12. decembra, a po svemu sudeći, bio je pozvan na "akciju" u Humskoj. Sumnja se da je upravo on izazvao nerede na tribinama.
Prema nezvaničnim saznanjima, haos na južnoj tribini su organizovale kriminalne grupe iz Srbije i Crne Gore.
Autor: Alo! | 14.12.2017. 11:38
I strani državljani su učestvovali u tuči na južnoj tribini tokom 156. derbija.
Haos na tribinama u Humskoj, Foto: Marko Metlaš
Sukob dve frakcije "grobara" oko prevlasti bio je povod za stravičnu tuču koja se sinoć odigrala na južnoj tribini tok 156. večitog derbija, a u tuči su učestvovali i strani državljani!
Među povređenima u krvavoj tuči ima nekoliko Hrvata, Grk i Makedonac.
Navijaču Partizana otkinuli nos i uvo, izbili mu sve zube
Hrvat Ante Firić (26) je najgore prošao u ovom sukobu, jer je dobio ubod nožem u leđa. Kako saznajemo, on je regularno ušao u Srbiju 12. decembra, a po svemu sudeći, bio je pozvan na "akciju" u Humskoj. Sumnja se da je upravo on izazvao nerede na tribinama.
Evropa bruji o nasilju na večitom derbiju
Prema nezvaničnim saznanjima, haos na južnoj tribini su organizovale kriminalne grupe iz Srbije i Crne Gore.
Guest- Guest
Eroo wrote:"BLIC" SAZNAJE Među uhapšenima posle brutalne tuče
na derbiju i Hrvati!
ti se zezaj,
na kraju ce i kolinda morati ovo da komentarise )
hrvatska nam ubacuije teroriste !
sta rade hr drzavljani u srbiji ??
Guest- Guest
uhapseno 26 osoba,
od toga nekoliko hrvata,
plus ovo, bugarin, grk, nesto ima
to je isuvise stranaca na 26 osoba
cim su privedeni, znaci da su bili zestoko ukljuceni
treba videti ko su ovi hrvati, hr srbi ili ne, da li su povezani
od toga nekoliko hrvata,
plus ovo, bugarin, grk, nesto ima
to je isuvise stranaca na 26 osoba
cim su privedeni, znaci da su bili zestoko ukljuceni
treba videti ko su ovi hrvati, hr srbi ili ne, da li su povezani
Guest- Guest
Najgore je prošao mladić kojeg su u svesnom stanju prevezli hitno sa hematomom na glavi, na Odeljenje za neurohirurgiju Vojnomedicinske akademije.
Njegovo stanje nije kritično, a na VMA demantuju navode da je povređeni u incidentu na stadionu ostao bez nosa kako su prethodno prenosili pojedini beogradski mediji.
Pored njega na VMA je prevezeno još 20 povređenih navijača, a kako saznajemo svi oni su sinoć pušteni na kućno lečenje.
I dalje se ne zna zašto je izbila ovako krvava tuča na tribinama, ali je jasno da je ovoga puta fudbal bio u drugom planu.
pitanje je sta je istina
Guest- Guest
Pa ima Partizanovaca Hrvata još uvijek u Bosni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
vjerojatno Hrvat jovo iz nekog srpskog sela povrh splita
pizzon wrote:
hrvatska nam ubacuije teroriste !
sta rade hr drzavljani u srbiji ??
beže od ustaša koji ih genocidišu jer su srbi
Nije Jovo nego Ante i Damir. I nemaju veze sa navijačima. Damir je državni prvak Hrvatske u borilačkim veštinama. Radi se o obračunu narko klanova.marcellus wrote:vjerojatno Hrvat jovo iz nekog srpskog sela povrh splita
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Nije Jovo nego Ante i Damir. I nemaju veze sa navijačima. Damir je državni prvak Hrvatske u borilačkim veštinama. Radi se o obračunu narko klanova.marcellus wrote:vjerojatno Hrvat jovo iz nekog srpskog sela povrh splita
e to me zanimalo
Živeo Ante,
prezime znate.
prezime znate.
crvenkasti-
2014-04-17
Ima snimak gde ga pitaju odakle je i ovaj kaže iz Splita.marcellus wrote:dzango wrote:Nije Jovo nego Ante i Damir. I nemaju veze sa navijačima. Damir je državni prvak Hrvatske u borilačkim veštinama. Radi se o obračunu narko klanova.marcellus wrote:vjerojatno Hrvat jovo iz nekog srpskog sela povrh splita
e to me zanimalo
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kaja wrote:Gdje je Vuk?
Bole ga ledja
Pokuša uteći ali ga stiglo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pizzon wrote:
Najgore je prošao mladić koji je ostao bez nosa
Aj vratite čoviku nos
poštenom nalazniku nagrada
Nije ga valda netko odgriza i proguta
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Biden: Zaustavite RT, cenzurirajte fejs i twiter sve su to fejk njuz istina je ono što vam mi kažemo da je istina
» B92.net saznaje: Nidek odlučio - japanski gigant dolazi u Novi Sad
» Suljo:E sad cu da vam se keve najebem
» Bila ziva, pa se ugusila
» U Hrvatskoj potrošnja kokaina skočila za 500 posto, B92.net saznaje kakva je situacija u Srbiji
» B92.net saznaje: Nidek odlučio - japanski gigant dolazi u Novi Sad
» Suljo:E sad cu da vam se keve najebem
» Bila ziva, pa se ugusila
» U Hrvatskoj potrošnja kokaina skočila za 500 posto, B92.net saznaje kakva je situacija u Srbiji
Page 1 of 2