REVOLUCIJA! ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako vam za samo 9 nedelja mogu narasti novi zubi! (FOTO) (GIF)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: REVOLUCIJA! ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako vam za samo 9 nedelja mogu narasti novi zubi! (FOTO) (GIF)
problem je više po meni u tome, što se zdravlje koristi kao platforma za provođenje agende čipiranja tj kontrole ljudi..
mislim svakako i bez dileme treba ljudima pomoći, prostetika prije svega, ali na kraju ako to sve završava u neslobodi hmm..
Re: REVOLUCIJA! ZBOGOM PROTEZAMA: Otkriveno kako vam za samo 9 nedelja mogu narasti novi zubi! (FOTO) (GIF)
normalno, slepilo je, slepilo ! ili, da ne nabrajamo dalje
Guest- Guest
Zavarava nas :-DR2-D2 wrote:
mislio sam da je catabbath dugovlasni metalac
2014-04-12
:) ja sam godinama ćelav ili na par milimetera iako mi je kosa ok, a na glavi šavova svake fele. govorila bi mi baba "na rđavom baku milion zaparotina"catabbath wrote:Noor wrote:ma komadi vole ćelavce, vjeruj :)))
To je istina. Ali panduri misle da sam kriminalac, šverceri i dileri misle da sam pandur a cigani misle da sam skinjara
Peri zube, Huso. Umij i uši...
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Napokon otkriveno kako nastaju scenariji za brazilske sapunice
» SA SUĐENJA BOSNIĆU: Otkriveno kako Islamska država u Bosni vrbuje ljude za svoje ciljeve
» FOTO Reiner je upravo imenovan vitezom, evo kako je to izgledalo
» FOTO Evo kako su Mamić i Šuker reagirali na nerede u St. Etienneu
» Zbogom domaćoj raštiki, bobu i rajčicama! Ako prođe novi zakon o sjemenu jest ćemo ‘plastično‘ povrće iz trgovačkih centara
» SA SUĐENJA BOSNIĆU: Otkriveno kako Islamska država u Bosni vrbuje ljude za svoje ciljeve
» FOTO Reiner je upravo imenovan vitezom, evo kako je to izgledalo
» FOTO Evo kako su Mamić i Šuker reagirali na nerede u St. Etienneu
» Zbogom domaćoj raštiki, bobu i rajčicama! Ako prođe novi zakon o sjemenu jest ćemo ‘plastično‘ povrće iz trgovačkih centara
Page 2 of 2