Bavarci okrenuli leđa Merkel i slave Orbána
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bavarci okrenuli leđa Merkel i slave Orbána
A, tako. Ajmo otvorit račun za dobrovoljne priloge. Prikupljeno dielimo pola tebi, pola meni.RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića.
Regoč- Posts : 35954
2015-08-21
Tko zna tko i nju pritišće. No, Eunija bi jednoglasno trebala otkvačiti invazijske isilovske postrojbe i sve radikalne islamiste poslati nazad u pustinju.bogomdani wrote:Pricam sinoc sa jednim Svabom..kaze,Mrkelica je bolesna..psihicki bolesna i potrebno joj je lijecenje..najbolje sda ode u mirovinu...to je rekao taj svabo...
Ma na laptopu je. Nije odwojena tipkownića.regoch wrote:A, tako. Ajmo otvorit račun za dobrovoljne priloge. Prikupljeno dielimo pola tebi, pola meni.RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Onda ćemo prikupit i više.RayMabus wrote:Ma na laptopu je. Nije odwojena tipkownića.regoch wrote:A, tako. Ajmo otvorit račun za dobrovoljne priloge. Prikupljeno dielimo pola tebi, pola meni.RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića.
Kupiš si novu tipkovnicu i prikljućiš ju na laptop. Problem riješen.RayMabus wrote:Ma na laptopu je. Nije odwojena tipkownića.regoch wrote:A, tako. Ajmo otvorit račun za dobrovoljne priloge. Prikupljeno dielimo pola tebi, pola meni.RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića.
Last edited by lookatme on 26/9/2015, 19:43; edited 1 time in total (Reason for editing : g)
lookatme-
2014-04-18
? i dalje mi ništa nije jasno :Dasilovski wrote:šok, trauma, nevjerica đoda idi utopi tugu u teretanineoliberalni_placenik wrote:?
Guest- Guest
neoliberalni_placenik wrote:? i dalje mi ništa nije jasno :Dasilovski wrote:šok, trauma, nevjerica đoda idi utopi tugu u teretanineoliberalni_placenik wrote:?
Nije ni marcelusu, a piše još više od tebe.
crvenkasti-
2014-04-17
Genije,prikopcaj eksternu na USBRayMabus wrote:Ma na laptopu je. Nije odwojena tipkownića.regoch wrote:A, tako. Ajmo otvorit račun za dobrovoljne priloge. Prikupljeno dielimo pola tebi, pola meni.RayMabus wrote:Ne radi mi tipkownića.
Guest- Guest
svetac, ne prepisujbogomdani wrote:Genije,prikopcaj eksternu na USB
lookatme-
2014-04-18
ihhhh.... ...dobro...lookatme wrote:svetac, ne prepisujbogomdani wrote:Genije,prikopcaj eksternu na USB
Guest- Guest
inace eksternu iskljucivo koristim uz lap...12 ojra mikrosoftova jeftinjara i lupaj dok ne krepe,necu maltretirati onu na skupom lapu...
Guest- Guest
malo se šalim...dolaze ozbiljna vremenabogomdani wrote:ihhhh.... ...dobro...lookatme wrote:svetac, ne prepisujbogomdani wrote:Genije,prikopcaj eksternu na USB
lookatme-
2014-04-18
Pa...kako kome..ja sam naucio sve od dna do vrha,pa par puta i strmoglavljivao se na dno..nis mi nije nepoznato ili nerjesivo tesko...survival tip.. ...bitna je odstupnica u slucaju globalne kalvarije..ovo ostalo rjesim u letu..lookatme wrote:malo se šalim...dolaze ozbiljna vremenabogomdani wrote:ihhhh.... ...dobro...lookatme wrote:svetac, ne prepisujbogomdani wrote:Genije,prikopcaj eksternu na USB
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Amerikanci okrenuli leđa Izraelu
» ''Trump doživio veliki poraz u Kongresu, republikanci mu okrenuli leđa''
» ZAOKRET U TEHERANU Što se to događa u Iranu?! Prvo su okrenuli leđa Rusiji, a sada su poslali gotovo nestvarnu poruku Hezbollahu
» Damir Arnaut: Ne čudi što su Čoviću leđa sada okrenuli branitelji Posavine, pozicija, opozicija, te cjelokupna hrvatska javnost, jer, dok Čović doslovno servisira Dodika,
» Macron traži da Merkel isključi Orbana iz EPP
» ''Trump doživio veliki poraz u Kongresu, republikanci mu okrenuli leđa''
» ZAOKRET U TEHERANU Što se to događa u Iranu?! Prvo su okrenuli leđa Rusiji, a sada su poslali gotovo nestvarnu poruku Hezbollahu
» Damir Arnaut: Ne čudi što su Čoviću leđa sada okrenuli branitelji Posavine, pozicija, opozicija, te cjelokupna hrvatska javnost, jer, dok Čović doslovno servisira Dodika,
» Macron traži da Merkel isključi Orbana iz EPP
Page 2 of 2