komentari pravila..
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: komentari pravila..
ništa više na svitu nije očito, al očito je da ne nosiš plavo. ti si u crnjaku cila, jel tako?
aben- Posts : 35492
2014-04-16
a, jel stvar u koroti?
ako nije, prepisao bih ti šarenu odjeću dva put na dan, neke lude cvike s kojima manje vidiš nego da ih nemaš i kad sidiš na kavi nemoj prekrižiti noge u kolinu nego u gležnju tako da ostaneš misteriozna, a opet otvorena. momci će odma "reagovati" i bolje ćeš se osićati u roku od dva do pet dana
ako nije, prepisao bih ti šarenu odjeću dva put na dan, neke lude cvike s kojima manje vidiš nego da ih nemaš i kad sidiš na kavi nemoj prekrižiti noge u kolinu nego u gležnju tako da ostaneš misteriozna, a opet otvorena. momci će odma "reagovati" i bolje ćeš se osićati u roku od dva do pet dana
2014-04-16
ja sam mislila da ti se sviđam ovakva, ti bi mam nešto mijenjao...
Trinity-
2014-04-17
izbaci uljeza ubudućeaben wrote:a, jel stvar u koroti?
Trinity-
2014-04-17
aben wrote:to facebook ti je čudno, a turn off been block nije?
:)
ne da je čudno, nego ne postoji .... ali označih samo 'facebook'. tu puca.
Iosephvs-
2014-04-15
ajte, pomozite iskreno, time podržavate slobodu izražavanja mišljenja, a nema gore stvari od toga kad se nisi u mogućnosti izraziti ili kad si stalno u crnom.
2014-04-16
Recite mi di mogu otvoriti temu ili anketu "jeste li ili ne radi bolje čitljivosti foruma za zabranu sličica u potpisu ?
2014-04-13
di god oćeš, i podržavam, al kao što je peđa već objasnio, kad jednom taj referendum pokaže mijenje, kic je taj koji odbija rezultate tog referenduma.
2014-04-16
može ovdje na infu.Avatar wrote:Recite mi di mogu otvoriti temu ili anketu "jeste li ili ne radi bolje čitljivosti foruma za zabranu sličica u potpisu ?
Jucer se nisam uspjela logirati svojom lozinkom i korisnickim imenom....................?
Kako se to moze dogoditi?
Danas sam uspjela odmah i nista nisam ucinila drugacije niti pritisnula pogresnu tipku?
Da li postoji ban na ovom forumu i gdje bi se moglo javiti da nesto nije u redu a da covjek nije logiran za upis?
Kako se to moze dogoditi?
Danas sam uspjela odmah i nista nisam ucinila drugacije niti pritisnula pogresnu tipku?
Da li postoji ban na ovom forumu i gdje bi se moglo javiti da nesto nije u redu a da covjek nije logiran za upis?
tukatukac-
2014-04-14
Baš čudno.
Stvarno ne bih znala što je bilo; ja nisam stavljala nikome ban, a vjerujem da nije ni kic.
Eventualno kao objašnjenje mi pada na pamet da je mogla biti neka greška s forumom u tom trenutku.
Jesi li pokušavala više puta tijekom dana?
Stvarno ne bih znala što je bilo; ja nisam stavljala nikome ban, a vjerujem da nije ni kic.
Eventualno kao objašnjenje mi pada na pamet da je mogla biti neka greška s forumom u tom trenutku.
Jesi li pokušavala više puta tijekom dana?
Guest- Guest
plinificirao sam forum i postavljao cijevi pa se nitko nije ni mogao logirati
šalim se nemam pojma
šalim se nemam pojma
Last edited by kic on 16/5/2014, 20:11; edited 1 time in total (Reason for editing : s)
yo kic! poruke ne rade.... :yuno:
ostaju u outboxu... i ni mrdac
ostaju u outboxu... i ni mrdac
gunsnneuroses- Posts : 125
2014-04-11
odgovorio ti jesam kic... ali jesi li dobio odgovor?
never mind.... proradilo je očito.....
never mind.... proradilo je očito.....
2014-04-11
ali bio je neki zastoj popodne očito... neke popodnevne poruke nisam dobio....
nema veze, radi
nema veze, radi
2014-04-11
Isla sam maksimalno puta potpuno istu lozinku i onda je napisano kako moram cekat 90 min i pokusati ponovno. Nisam taj dan, ali jesam iduci i normalno se prijavila bez problema??????? (JEdino ako suprug nije nesto "cackao" pa nije znao napisati lozinku...................????????) Moze biti svasta.
tukatukac-
2014-04-14
Malo sam pretraživala i vidjela sam da su još neki korisnici na drugim forumotion forumima imali isti ili sličani problem i da se najčešće riješio izmjenom lozinke.
Znači, ako se takvo što ponovi i ne možeš se nikako logirati, ono što možeš napraviti je poslati mail na [You must be registered and logged in to see this link.] pa ti kic ili ja, ovisno tko prvi vidi, možemo poslati izmijenjenu lozinku da se ponovno možeš ulogirati.
Znači, ako se takvo što ponovi i ne možeš se nikako logirati, ono što možeš napraviti je poslati mail na [You must be registered and logged in to see this link.] pa ti kic ili ja, ovisno tko prvi vidi, možemo poslati izmijenjenu lozinku da se ponovno možeš ulogirati.
Guest- Guest
ma samo treba utabati put,kao kad hodaš kroz gustu travu..prođeš više puta i sve ide glatko..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pravila ponašanja
» Pravila ponašanja
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Pravila
» 11 pravila za Kršćane
» Pravila ponašanja
» UŽASNI I SRAMOTNI KOMENTARI HRVATA NA VEST O MIHINOJ BOLESTI: Nije nam žao nimalo! To je instant karma
» Pravila
» 11 pravila za Kršćane
Page 2 of 2