hibridni rat
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
hibridni rat
https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/zimski-sportovi/rusija-izbacena-sa-iducih-olimpijskih-igara-predsjednik-moo-a-izveli-ste-udar-bez-presedana-na-cast-igara-svjetski-mediji-tezak-udarac-za-putina/6816093/
glavno da na zoi mogu sudjelovat trandže kao žene, to je fer plej...
marcellus wrote:https://sportske.jutarnji.hr/sportmix/zimski-sportovi/rusija-izbacena-sa-iducih-olimpijskih-igara-predsjednik-moo-a-izveli-ste-udar-bez-presedana-na-cast-igara-svjetski-mediji-tezak-udarac-za-putina/6816093/
Rusija: Devet medija registrovano kao strani agenti
Rusko Ministarstvo pravde registrovalo je devet medijskih kuća kao strane agente, saopšteno je iz pres-službe ove institucije, prenosi agencija TASS.
Među tim medijima su Glas Amerike (Voica of America), Radio Slobodna Evropa (Radio Free Europe / Radio Liberty), te regionalni mediji iz Sibira, Kavkaza i Krima.
Predsjednik Vladimir Putin 25. novembra je potpisao prijedlog zakona o registrovanju medija kao stranih agenata. Dokument je usvojila Državna Duma 15. novembra, a Savjet Federacije 22. novembra.
Zakonom je određeno da su mediji strani agenti ukoliko primaju sredstva iz inostranstva.
Nakon što dobiju ovu oznaku, mediji će se suočiti sa restrikcijama i odgovornostima koje trenutno važe za nevladine organizacije sa oznakom stranih agenata.
Ovi mediji će snositi istu odgovornost za kršenje zakona kao i te nevladine organizacije.
Ova mjera je odgovor na zahtjev Ministarstva pravde Sjedinjenih Država ruskoj televiziji Raša tudej (Russia Today) da se registruje kao strani agent.
https://www.slobodnaevropa.org/a/28897507.html
crvenkasti-
2014-04-17
Re: hibridni rat
Hah, sad će diktator morati pokleknuti i predati vlast po mogućnosti nekom crnom muslimanu homoseksualne orijentacije, liberalno zapadnih uvjerenja :)
vegetarijanstvo poželjno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
debotoijusto wrote:kako bi ti kaznio rusiju u ovom slucaju ?
kojem slučaju...
jebote na OI praktički 20 godina nema nikog ko nije na ovom ili onom dopingu, brojni su ih uzimali desetljećima, i sad ispada da svi to rade slučajno a rusi jer je to zavjera putina...
marcellus wrote:debotoijusto wrote:kako bi ti kaznio rusiju u ovom slucaju ?
kojem slučaju...
zlocinacke organizacije dopinga u reziji vlade/drzave rusije
smatralo se smrcu DDR da izumrlo...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
epikur37 wrote:Hah, sad će diktator morati pokleknuti i predati vlast po mogućnosti nekom crnom muslimanu homoseksualne orijentacije, liberalno zapadnih uvjerenja :)
rusi nisu blesavi i kuže da im je zapad neprijatelj čisto zato jer nisu zapad, i jer mu predstavljaju određenu konkurenciju
debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:kako bi ti kaznio rusiju u ovom slucaju ?
kojem slučaju...
ti baš nisi previše bistar, jelda.
DDR je samo preselio na zapad
marcellus wrote:debotoijusto wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:kako bi ti kaznio rusiju u ovom slucaju ?
kojem slučaju...
ti baš nisi previše bistar, jelda.
DDR je samo preselio na zapad
pusti sad to , blagdani su mira i ljubavi
kako bi kaznio ruse ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Udruženi zločinački pothvat Rusije s ciljem nesportskog čišćenja olimpijskih igara :)
2015-08-06
ocekivano, vec dugo se vodi rat protiv rusije i na polju sporta, jel il nije dopingiran, jest i tocka
ipak svi su sportski savezi na zapadu, tako se se uskoro moze ocekivat i raspad olimpijske organizacije
citao sam par slucajeva gdje americkim britanskim i francuskim sportistima se nalazi koji se kod rusa kaznjavaju tretiraju kao propisani pedicinski tretman :D
ipak svi su sportski savezi na zapadu, tako se se uskoro moze ocekivat i raspad olimpijske organizacije
citao sam par slucajeva gdje americkim britanskim i francuskim sportistima se nalazi koji se kod rusa kaznjavaju tretiraju kao propisani pedicinski tretman :D
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja sam sudionik kreriranja javnog mišljenja putem društvenih mreža.
influenceru
2015-08-06
shiri gripu?epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ja sam sudionik kreriranja javnog mišljenja putem društvenih mreža.
influenceru
Nisam. Ja samo došao samo da zajebavam vebera. Marcelusa neću, njega mi je sad žao.
crvenkasti-
2014-04-17
Leviathan2 wrote:shiri gripu?epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Ja sam sudionik kreriranja javnog mišljenja putem društvenih mreža.
influenceru
tako do0đe :D
2015-08-06
nerviras i ti njega, :Dcrvenkasti wrote:Vi me ne nervirate, ali veber, užas.
» Ovo nije lll svijetski rat, ovo je 1. HIBRIDNI RAT
» Hibridni cardak part. 6666
» Merkel: Rusija vodi hibridni rat
» Hibridni električni automobili pretekli ‘dizelaše’ u Evropi
» Ovo nije lll svijetski rat, ovo je 1. HIBRIDNI RAT
» Hibridni cardak part. 6666
» Merkel: Rusija vodi hibridni rat
» Hibridni električni automobili pretekli ‘dizelaše’ u Evropi
Page 1 of 3