Obadva su pala, obadva, obadva...:)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Obadva su pala, obadva, obadva...:)
Fetivi.ostrakon wrote:Starhemberg wrote:Milanović ustaša Informer debili.RayMabus wrote:MIlanowić jest bahat al nije ustaša.
Milanović je Hrvat, zar ne? Što nije jasno oko toga da je Ustaša?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Dobra fora. Mediji su pod kontolom i ovkovim se drukanjem zeli izazvati inat u rvatskih glasaca. E necete vi naseg Zoku djubradi mucka. Zoka je nas, mi smo Zokini. Svi smo Zoka . Onako za sankom ce se eto svi osjecati malo zavjerenicki, ono, ustashe ligt, ako je Zoka onda smo i mi. Bilo kako bilo ali Pupovac ce opet biti u vlasti ili pak jako blizu. Spina je otvorna i lovica ce kapati a KUD ce igrati i pjevati kao i obicno. Svejedno tko pobijedi. To je kao i nogomet i svabe. Tako i u DNRH. Svejedno tko pobijedi Pupovac na vlasti.
2014-04-14
Ustaše su krema kod nas Hrvata. To treba zaslužiti.
crvenkasti-
2014-04-17
treba hitno nešto poduzeti
2014-04-14
Idemo tražiti ima li koji auto sa srpskim tablicama.
crvenkasti-
2014-04-17
Treba, još malo pa ćeš i ti biti ustaša.Winter is coming wrote:treba hitno nešto poduzeti
Trinity-
2014-04-17
pokršteni srbin,mora se dokazati
2014-04-14
profi Srbin...uvijek ugrozen,uvijek stigmatiziran,uvijek građanin treceg reda..bez dana radnog staza,sa svim privilegijama..jadnicak..:-Sabraham wrote:Dobra fora. Mediji su pod kontolom i ovkovim se drukanjem zeli izazvati inat u rvatskih glasaca. E necete vi naseg Zoku djubradi mucka. Zoka je nas, mi smo Zokini. Svi smo Zoka . Onako za sankom ce se eto svi osjecati malo zavjerenicki, ono, ustashe ligt, ako je Zoka onda smo i mi. Bilo kako bilo ali Pupovac ce opet biti u vlasti ili pak jako blizu. Spina je otvorna i lovica ce kapati a KUD ce igrati i pjevati kao i obicno. Svejedno tko pobijedi. To je kao i nogomet i svabe. Tako i u DNRH. Svejedno tko pobijedi Pupovac na vlasti.
2014-04-12
a tek kada se patetično rasplakao na konferenciji za novinare. prije par godina.maggie13 wrote:
profi Srbin...uvijek ugrozen,uvijek stigmatiziran,uvijek građanin treceg reda..bez dana radnog staza,sa svim privilegijama..jadnicak..:-S
2014-12-30
Slicno je bilo (stariji se sjecaju) kada je KPJ trazio nekog predsejdavajuceg ili tako sto. Tada je cijela srpska medijska klika skocila i proglasila Suvara za ustashu. Cuj ustsha??? Rigidni komunisticki gad i ustasha. Sjedio s nekom ekipom i oni meni kao treba "nas" Stipe da pobjedi. Niti ja a koliko se sjecam ni nitko od njih nije bio komunist. I nastavil oni da je Stipe "nas". Kazem im ja da je upravo cilj da oni misle da Stipe "nas" jer im treba u BG. Protukandidat je bio puno meksi i reformama sklonij, ne sjecam se tko. Srdelic mozda i ispred srskih komunjara Jovic. Sto se desilo na kraju? Nas " Suvar je porosao, nikakove reforme, samo sviranje kurcu. Bilo kako bilo desetak godina kasnije nazvao me jedan sta je drukao za "naseg" Suvara i cestitao mi i rece da sam bio 100% u pravu. Tako da i ova ujdurma je dio scensko, glazbenog igrokaza.
2014-04-14
Pa Hrvati su ustaše. Koji Hrvat nije ustaša u Srbiji?Starhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
Milanović je Hrvat, zar ne?
Guest- Guest
Nije niti jedan.ostrakon wrote:Pa Hrvati su ustaše. Koji Hrvat nije ustaša u Srbiji?Starhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
inače bi ga Srbi ondje linčovali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nema takvog.ostrakon wrote:Pa Hrvati su ustaše. Koji Hrvat nije ustaša u Srbiji?Starhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
lookatme-
2014-04-18
Pardon, krivo sam formulirala. Za Srbe nema Hrvata a da nije ustaša.lookatme wrote:Nema takvog.ostrakon wrote:Pa Hrvati su ustaše. Koji Hrvat nije ustaša u Srbiji?Starhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
lookatme-
2014-04-18
Srbin UstašaStarhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
Kermit-
2014-04-17
znao samcrvenkasti wrote:Bolje redovi za Arape, nego za deterdžent.
Tony Soprano-
2015-08-15
i nema toga da nije poklao tri četnička pokoljenjalookatme wrote:Pardon, krivo sam formulirala. Za Srbe nema Hrvata a da nije ustaša.lookatme wrote:Nema takvog.ostrakon wrote:Pa Hrvati su ustaše. Koji Hrvat nije ustaša u Srbiji?Starhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
Tony Soprano-
2015-08-15
Šešelj?ostrakon wrote:Pa Hrvati su ustaše. Koji Hrvat nije ustaša u Srbiji?Starhemberg wrote:Nego?ostrakon wrote:
Guest- Guest
ostrakon wrote:Starhemberg wrote:Milanović ustaša Informer debili.RayMabus wrote:MIlanowić jest bahat al nije ustaša.
Milanović je Hrvat, zar ne? Što nije jasno oko toga da je Ustaša?
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» obadva su pala
» Obadva,oba su pala
» Obadva su potonula
» Obadva hrvatski portali u BiH a politički miljama daleko...za jedne je Herceg-Bosna ok za druge nije
» Supruga Mira Baresica u 'Bujici' razocarala hdzovce:'Najgori su Plenkovic i Milanovic.Obadva su komunisticki gojenci ta nisu im roditelji bili politicki emigranti vec su imali u Jugoslaviji dobre funkcije.'
» Obadva,oba su pala
» Obadva su potonula
» Obadva hrvatski portali u BiH a politički miljama daleko...za jedne je Herceg-Bosna ok za druge nije
» Supruga Mira Baresica u 'Bujici' razocarala hdzovce:'Najgori su Plenkovic i Milanovic.Obadva su komunisticki gojenci ta nisu im roditelji bili politicki emigranti vec su imali u Jugoslaviji dobre funkcije.'
Page 2 of 2