"Jutarnji" imao uvid u dokument o tome kad će Srbija u EU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: "Jutarnji" imao uvid u dokument o tome kad će Srbija u EU
bolje tebi nego meni...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Francuska vam je uvijek protiv proširenja jer to znači još manji utjecaj u eu parlamentu a Njemačka čisto sumnjam da će Merkel ili netko njenih stavova bit tamo na vlasti tada
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ako ti dođem tamo, ima da ti se priviđa i Djed Božičnjak sve sa irvasima.Roy_Bean wrote:bolje tebi nego meni...
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Evo problemi oko sjevernog toka dva
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1011836
Britanija je izašla iz eu dakle i njeni zastupnici, Amerika ako Njemačka ode Rusiji nema više nikakvi utjecaj u eu politici pa stoga pitanje je oče li podržati proširenje eu jer je to onda i podrška Rusije
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1011836
Britanija je izašla iz eu dakle i njeni zastupnici, Amerika ako Njemačka ode Rusiji nema više nikakvi utjecaj u eu politici pa stoga pitanje je oče li podržati proširenje eu jer je to onda i podrška Rusije
2014-04-11
Eu parlament
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Europski_parlament
766 zastupnika a od toga 73 britanska
Sad će imati 693 zastupnika bez Britanaca i tu samo Njemačka ima 96 zastupnika a ako se Njemačka okrene Rusiji to će biti ruski parlament tj ruska poluga moći
Jasno Amerika to onda mora UNIŠTITI
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Europski_parlament
766 zastupnika a od toga 73 britanska
Sad će imati 693 zastupnika bez Britanaca i tu samo Njemačka ima 96 zastupnika a ako se Njemačka okrene Rusiji to će biti ruski parlament tj ruska poluga moći
Jasno Amerika to onda mora UNIŠTITI
2014-04-11
Kavran wrote:marcellus wrote:a i mislim... čemu se ti veseliš...
tip je panglu.
vase misljenje totalno je nebitno.
znam, vama su lazni, klonirani cetnici, i oni koji bi srbiju
pozicionirali za sto dalji istok omiljeni srbi.
kada vi, hrvati, budete podneli zahtev da napustite eu i nato,
javite se ! dotle, voljno !
Guest- Guest
I uz takvu Njemačku koja jede iz putinove ruke, Srbija koja je rusofilna i u taj parlament dovela još 16 takvih zastupnika definitivno bi trajno zacememtirala Putinovu vlast u eu parlamentu dakle i nad eu u cijelosti
Tako da bračo Srbi ja mislim da vi NIKAD nećete ući u taj parlament
Tako da bračo Srbi ja mislim da vi NIKAD nećete ući u taj parlament
2014-04-11
RayMabus wrote:I uz takvu Njemačku koja jede iz putinove ruke, Srbija koja je rusofilna i u taj parlament dovela još 16 takvih zastupnika definitivno bi trajno zacememtirala Putinovu vlast u eu parlamentu dakle i nad eu u cijelosti
Tako da bračni Srbi ja mislim da vi NIKAD nećete ući u taj parlament
kod vas je misliti i zeleti kada su srbi u pitanju isti q
Guest- Guest
Jok varaš se, ovo ti je čista analiza, ja nemam ništa protiv trgovine s Rusijom, meni ovo ne smeta kao ni Njemačkojpizzon wrote:RayMabus wrote:I uz takvu Njemačku koja jede iz putinove ruke, Srbija koja je rusofilna i u taj parlament dovela još 16 takvih zastupnika definitivno bi trajno zacememtirala Putinovu vlast u eu parlamentu dakle i nad eu u cijelosti
Tako da bračni Srbi ja mislim da vi NIKAD nećete ući u taj parlament
kod vas je misliti i zeleti kada su srbi u pitanju isti q
2014-04-11
Mogu vam dat sve žive ekonomske povlastice kao da jeste eu ali u eu parlament vas neće primit
Danska koja je zabranila sjeverni tok dva preko svog teritorija a ima 13 zastupnika vas sigurno neće pustiti u eu jer vaših 16 rusofilnih zastupnika poništava političku moć Danske tamo
Danska koja je zabranila sjeverni tok dva preko svog teritorija a ima 13 zastupnika vas sigurno neće pustiti u eu jer vaših 16 rusofilnih zastupnika poništava političku moć Danske tamo
2014-04-11
Ali nebi se ja s ovim da sam na vašem mjestu previše zamarao, jednostavno radit na evropskom putu, EU će izaći u susret, biti ćete skoro punopravni član ali zbog 16 proruskih zastupnika koje unosite u eu parlament to će biti vječni skoro punopravni član
2014-04-11
Albanije i cg su iduće punopravne članice eu, obje su u nato i eu zastupnici iz tih zemalja će uglavnom biti proamerički dakle smanjuju mogućnost da čak i sa Njemačkom na svojoj strani Putin preuzme eu parlament
2014-04-11
EU otvara još dva poglavlja sa Srbijom, 6 i 30
Srbija će u ponedeljak, 11. decembra, u Briselu otvoriti dva nova poglavlja u pregovorima o članstvu sa EU.
06 Decembar 2017 11:40
BRISEL - Srbija će u ponedeljak, 11. decembra, u Briselu otvoriti dva nova poglavlja u pregovorima o članstvu sa EU.
Konačnu odluku da se otvore poglavlja 6 i 30 doneli su danas ambasadori zemlja članica EU.
Foto Tanjug/S.Radovanović, ilustracija
Kompletan sadržaj
Srbija će u ponedeljak, 11. decembra, u Briselu otvoriti dva nova poglavlja u pregovorima o članstvu sa EU.
06 Decembar 2017 11:40
BRISEL - Srbija će u ponedeljak, 11. decembra, u Briselu otvoriti dva nova poglavlja u pregovorima o članstvu sa EU.
Konačnu odluku da se otvore poglavlja 6 i 30 doneli su danas ambasadori zemlja članica EU.
Foto Tanjug/S.Radovanović, ilustracija
Kompletan sadržaj
Guest- Guest
RayMabus wrote:Albanije i cg su iduće punopravne članice eu, obje su u nato i eu zastupnici iz tih zemalja će uglavnom biti proamerički dakle smanjuju mogućnost da čak i sa Njemačkom na svojoj strani Putin preuzme eu parlament
hehehe ( oni, aljbanjerosi)
Guest- Guest
klonirani cetnici ahahahahpizzon wrote:Kavran wrote:marcellus wrote:a i mislim... čemu se ti veseliš...
tip je panglu.
vase misljenje totalno je nebitno.
znam, vama su lazni, klonirani cetnici, i oni koji bi srbiju
pozicionirali za sto dalji istok omiljeni srbi.
kada vi, hrvati, budete podneli zahtev da napustite eu i nato,
javite se ! dotle, voljno !
prije da si ti klonirani srbin, jbte, bolje imat posla i sa cetnikom nego s takvim kloniranim tamponima kao sto si ti
a hrvati bi sutra izasli iz natoa kad bi ih se pitalo, isto kao sto se tebe ne pita za srpsku politiku
seri seri moh golube bjeli, sve vise dokazujes da si klonirani uvlakac
» Jutarnji-Izgleda da je glavni švedski epidemiolog Anders Tegnell imao pravo...
» Srbija dobiva gay ministricu i k tome još Hrvaticu?
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Jutarnji-Izgleda da je glavni švedski epidemiolog Anders Tegnell imao pravo...
» Srbija dobiva gay ministricu i k tome još Hrvaticu?
» Raketni štit u Rumuniji. Gde je u tome Srbija?
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
Page 2 of 2