Jesam plava, ali mlada i neiskusna nisam
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Jesam plava, ali mlada i neiskusna nisam
michaellcmacha wrote:vode se kad ih je ona glupača vlaisavljevićka utrpala u isti koš sa ratnicima koi čistačice i daktilografkinje... ovo oko izbora je bila shema gdje je ikićki falilo 2 glasa u gradskom vijeću a jedan je bila ova šlapa koja joj je školska i usput i frendica a drugi glas je ona povukla za sobom inače oboje na listi mosta i do izbora su bili u žestokom fajtu sa sdp-om međutim poslije izbora se to lako posložilo s obzirom da gradonačelnica ima nešto zaliha još od onih šina što je njen drugi frend gogo razalatio do karlovca i nazad.... a đuro o njemu sam sve manje više ne jednom napisao, da nije umro bila bi glavna Marina samo ne bi završila u sdp-u nego u hdz-u a on bi šefovao iz sjene... Vlado sovuljaga ga je dobro podučio kako se to radi, samo ga je sjebo zatvor a možda i ponešto u zatvorskoj hrani s obzirom da se pripremao iznijeti detalje Mesićevog angažmana na sisačkoj bojišnici....debotoijusto wrote:ma dobro sad , vode se u ovih 500 000 znaci ratovali ... a kako ste nju izabrali to mi misterij, da nije umro jos bi djuro brodarac bio glavni
nisi se nesto bunio ako se dobro spominjem
ako ne racunamo pobunu kad ja to isto spomenem
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Blagoteleci pogled... glupača vulgaris...
darth_vader-
2014-04-17
bas to :Dpismejker wrote:debotoijusto wrote:
kraljica
kobilja faca..jebati je ...
ebate
-------------------------------------
Da je desničarka slavilibi je tu na sva usta
Ovako znamo da je karakterna i iskrena, podržavam je
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pismejker wrote:debotoijusto wrote:
kraljica
kobilja faca..jebati je ne...
Je, Svele moram se složiti... ništa seksipilnije od žene transvestita...
darth_vader-
2014-04-17
od probiraca nikad jebaca :Djasambrend wrote:pismejker wrote:debotoijusto wrote:
kraljica
kobilja faca..jebati je ne...
Je, Svele moram se složiti... ništa seksipilnije od žene transvestita...
nisi ti dobro čitao ja sam joj jedini dok je još stolovala kao ministrica branitelja jebo sve po spisku i povrh spiska jer sam iz prve ruke znao i tko je i što je.... inače niš ni protiv tebe ni protiv ikog uključujući i epija... mada sreća i bog da se ne sretosmo onijeh godina... ako ništa bar bi vaspitno pridržali onu laganu pisaću mašinu Olyimpia i napravili pokoji čučanj i sklekdebotoijusto wrote:michaellcmacha wrote:vode se kad ih je ona glupača vlaisavljevićka utrpala u isti koš sa ratnicima koi čistačice i daktilografkinje... ovo oko izbora je bila shema gdje je ikićki falilo 2 glasa u gradskom vijeću a jedan je bila ova šlapa koja joj je školska i usput i frendica a drugi glas je ona povukla za sobom inače oboje na listi mosta i do izbora su bili u žestokom fajtu sa sdp-om međutim poslije izbora se to lako posložilo s obzirom da gradonačelnica ima nešto zaliha još od onih šina što je njen drugi frend gogo razalatio do karlovca i nazad.... a đuro o njemu sam sve manje više ne jednom napisao, da nije umro bila bi glavna Marina samo ne bi završila u sdp-u nego u hdz-u a on bi šefovao iz sjene... Vlado sovuljaga ga je dobro podučio kako se to radi, samo ga je sjebo zatvor a možda i ponešto u zatvorskoj hrani s obzirom da se pripremao iznijeti detalje Mesićevog angažmana na sisačkoj bojišnici....debotoijusto wrote:ma dobro sad , vode se u ovih 500 000 znaci ratovali ... a kako ste nju izabrali to mi misterij, da nije umro jos bi djuro brodarac bio glavni
nisi se nesto bunio ako se dobro spominjem
ako ne racunamo pobunu kad ja to isto spomenem
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ova podsjeca na idu prester...njuska ista kod tih lijevo- liberalnih
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
tupson i glupson... srbine sa srbosjekom jes ti ikakvu školu završio osim što si naučio čitati i pisati uz enigmoteku na klozetu...Yehudi wrote:red wolf wrote:Čim je desničari napadaju, dobra je...
Apsolutno za ženiti
-------------------------------------
Da je desničarka slavilibi je tu na sva usta
Ovako znamo da je karakterna i iskrena, podržavam je
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
inače drugarica Ivana se nekim čudom zaposlila u HCR-u u vrijeme dok je Đuro bio šef hcr-a, mislim nije čudom nego tad su njeni bili đukini bipsići, zato i nisu išli na ratište neg su glumatali po tišini kaptolskoj i martinskoj vesi...
2015-08-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nisam živio u zlatnim godinama Jugoslavije, nisam naslijedio posao, nisam naslijedio stanove, samim tim neću da naslijedim ni ratove
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» zla plava krv
» Plava Sabljarka i Divljaci
» Crvena planeta ipak je izgleda nekada bila plava
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» zla plava krv
» Plava Sabljarka i Divljaci
» Crvena planeta ipak je izgleda nekada bila plava
Page 2 of 2