Kad HDZ stane iza nekog, taj može znat da će mu penetrirati svi koji to požele
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Kad HDZ stane iza nekog, taj može znat da će mu penetrirati svi koji to požele
Ne, tad se sexam sa poštarom
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Re: Kad HDZ stane iza nekog, taj može znat da će mu penetrirati svi koji to požele
Koji pištar ide iza 15? Nije čudo da te muž mlati. Jebeš se okolo sa svima.
2014-12-30
Zgodni i mladi. No, to sam u Smederevu. Nemaju svi takve benefite.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Znači kurvetina koja svima da. I onda se čudiš kada te muž izbubeta. U biti to ti je dodatns zarada, zato te niti nema prejo vikenda.
2014-12-30
Ja imao rođaka u Smederevu. Eksplodiralo mu srce u 41-oj dok je igrao košarku. Ekstra lik ali se previše nervirao.
Guest- Guest
veber wrote:Sam si je smjrstio. Imao lažnu firmu, samo posjetnice. Pokrao ljude na veliko. Bilo je pitanje vremena kada će natrčat. Krao je male iznose, ali natrlao je.
antracit...jdan od najorginalnijih forumaša
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kokošar, krao je svugdje, bio lažni odvjetnik. Cigan. Na kraju naletio na mene paga strpao u buxu. Ako ne vrati lovu ide opet. Ako dobije fesetku izaći će sa 68
2014-12-30
Nis od toga Weberu,.,.dvaput se za isti slucaj ne moze suditi..
Guest- Guest
Imam drugi slučaj. Di je ewa? A da mora zlostavljaču popušit
2014-12-30
ujebote ...koliko ti je taj uzeo love?
Guest- Guest
ne pratim Ewu.,..stol za rucak se valjda postavlja..
Guest- Guest
Weberu de pitanjue,kazes imas iskustva sa androgenim curama,onim mrhavim,malih sisa,sitnih,ali fine guze...imaju neku posebnosti ili..daj koji advajs
Guest- Guest
..muškobanjaste zene..mi not lajk..
Guest- Guest
siću. oko šest soma.pismejker wrote:ujebote ...koliko ti je taj uzeo love?
2014-12-30
veber wrote:siću. oko šest soma.pismejker wrote:ujebote ...koliko ti je taj uzeo love?
kako se to tebi moglo dogodit ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
sportske su, dugo izdrže. ujutro hoće još. lijepe su.pismejker wrote:Weberu de pitanjue,kazes imas iskustva sa androgenim curama,onim mrhavim,malih sisa,sitnih,ali fine guze...imaju neku posebnosti ili..daj koji advajs
dok se seksaš s njima ne drže se za sise koje bi ih lupale u facu.
onako, baš su zgodne, čvrste i sklone sexu.
2014-12-30
a, jebga. desi se. njemu se desio zatvor. i opet će.debotoijusto wrote:veber wrote:siću. oko šest soma.pismejker wrote:ujebote ...koliko ti je taj uzeo love?
kako se to tebi moglo dogodit ?
2014-12-30
mhhhhh vizualno se podudara sa ovom jednom..poljakinja,plavojka,sitnija,,slatke jebozovne face,guze ,jako lijepe i bokova..niti grama sala na bokovima i stomaku..čvrsto do boli...veber wrote:sportske su, dugo izdrže. ujutro hoće još. lijepe su.pismejker wrote:Weberu de pitanjue,kazes imas iskustva sa androgenim curama,onim mrhavim,malih sisa,sitnih,ali fine guze...imaju neku posebnosti ili..daj koji advajs
Guest- Guest
pismejker wrote:mhhhhh vizualno se podudara sa ovom jednom..poljakinja,plavojka,sitnija,,slatke jebozovne face,guze ,jako lijepe i bokova..niti grama sala na bokovima i stomaku..čvrsto do boli...veber wrote:sportske su, dugo izdrže. ujutro hoće još. lijepe su.pismejker wrote:Weberu de pitanjue,kazes imas iskustva sa androgenim curama,onim mrhavim,malih sisa,sitnih,ali fine guze...imaju neku posebnosti ili..daj koji advajs
igras se sam sa sobom dok ovo pises , priznaj
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
ufffff..upravo sam pozderao nakon čorbuljka,poveci grozd bijelog talijanskog grozdja,pa sam nes napuhnut..slijedi ananas za smirivanje nadutosti..koje vrazje igranje..za vikend sam raspasoj pravio,sad mirujem i zagrijavam jednu kolegicu za vajnahtsmarkt u Lowensteinu...debotoijusto wrote:pismejker wrote:mhhhhh vizualno se podudara sa ovom jednom..poljakinja,plavojka,sitnija,,slatke jebozovne face,guze ,jako lijepe i bokova..niti grama sala na bokovima i stomaku..čvrsto do boli...veber wrote:sportske su, dugo izdrže. ujutro hoće još. lijepe su.pismejker wrote:Weberu de pitanjue,kazes imas iskustva sa androgenim curama,onim mrhavim,malih sisa,sitnih,ali fine guze...imaju neku posebnosti ili..daj koji advajs
igras se sam sa sobom dok ovo pises , priznaj
ono,polako lovim..
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» PEREIRA: Svećenik koji je ušutkao one koji upozoravaju da Međugorje može biti opasno! Da, može…
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Švedska više ne može jamčiti smještaj svima koji stignu
» Mesić: Problem Milorada Dodika koji ne priznaje BiH se ne može riješiti u Sarajevu
» Za razliku od Možemo! koji sa sedam mandata može što želi, Mosta koji može vladati državom, mi sa svojih 16 ne možemo ništa’
» Zamolba: Moze li ovdje na forumu biti tema potpore progonjenom novinaru i voditelju emisije Markov trg na Z1 televiziji a koji je izlozen tuzbama i javnom progonu onih koji se boje istine da su popovi SPC ucili djecu u pravoslavnoj skoli..
» Švedska više ne može jamčiti smještaj svima koji stignu
» Mesić: Problem Milorada Dodika koji ne priznaje BiH se ne može riješiti u Sarajevu
Page 2 of 2