Praljak - Tuđmanova žrtva i osuđeni ratni zločinac, a ne heroj
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Praljak - Tuđmanova žrtva i osuđeni ratni zločinac, a ne heroj
prckov wrote:muslimani ako misle izbit na more njima se ne isplati cekat dok jos ljevica kolo vodi u eu
e a kad smo ja i general objašnjavali da je muslimanska geopolitika orijentirana prema jugu i izlazu na more...a ne prema bijeljini i valjevu...
Još će oni izbiti maximusu u metković...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Čimprije žilet-žicu postaviti ito u dva reda.prckov wrote:muslimani ako misle izbit na more njima se ne isplati cekat dok jos ljevica kolo vodi u eu
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
zanimljivo da niko ne racuna da oni mogu zaratit samo sa hrvatima, tj probat probit do moraepikur37 wrote:prckov wrote:muslimani ako misle izbit na more njima se ne isplati cekat dok jos ljevica kolo vodi u eu
e a kad smo ja i general objašnjavali da je muslimanska geopolitika orijentirana prema jugu i izlazu na more...a ne prema bijeljini i valjevu...
ne bi me cudilo da se ne iscenira nesto u skoroj buducnosti
2014-04-19
cijela EU ti je ljevicarska a oni su smjestili muslimane u kategoriju zrtve a nas u agresoreEroo wrote:Čimprije žilet-žicu postaviti ito u dva reda.prckov wrote:muslimani ako misle izbit na more njima se ne isplati cekat dok jos ljevica kolo vodi u eu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Šta vam ono u ljubljani znači dolgi most 6a,Eroo wrote:Čimprije žilet-žicu postaviti ito u dva reda.prckov wrote:muslimani ako misle izbit na more njima se ne isplati cekat dok jos ljevica kolo vodi u eu
jebemti celi sam se uznojio dok to nisam našo!
Guten Morgen, i tebi, čovječe velikog broda i malog pimpeka.veber wrote:Jel ze svrbi srbendo? Došao ponedeljak i eto i tebe..
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Jedan je Hase!prckov wrote:zanimljivo da niko ne racuna da oni mogu zaratit samo sa hrvatima, tj probat probit do moraepikur37 wrote:prckov wrote:muslimani ako misle izbit na more njima se ne isplati cekat dok jos ljevica kolo vodi u eu
ne bi me cudilo da se ne iscenira nesto u skoroj buducnosti
2017-03-21
Ne, više jer je Franjo bil neodlučan i papak. Ak si već krenul u osvajanje, nema povlačenja. A ne ovak ni vrit ni mimo, pa si lijepo najebal. HDZ-ovci su papci, jebiga, zato ih Haag i šamara.marcellus wrote:Eva_ wrote:
Zato, da iz faze zveckanja sutra ne bi ponovo prešli u fazu repetiranja, treba jasno reći: Slobodan Praljak nije heroj, kao što heroji nisu niti ostali osuđenici u procesu hercegbosanskoj šestorici. Tuđmanova politika prema Herceg-Bosni bila je zločinačka, što je utvrđeno na Međunarodnom kaznenom sudu za bivšu Jugoslaviju u Haagu, a Slobodan Praljak i ostali haški osuđenici bili su operativci, a na koncu i sami žrtve te politike.
znači tuđmanova politika prema Herceg Bosni je bila zločinačka jer je to utvrđeno na međunarodnom sudu u Haagu, što znači da Miloševićeva nije jer je to isto tako utvrđeno u Haagu, a Šešelj nije ratni zločinac jer je u Haagu utvrđeno da je nedužan
Njima jedino ide pljačkanje svoje sirotinje, a za ostalo su čiste trube.
2017-03-21
Dobar mi je komentar našeg Tvrtka na facebooku:
Hrvatska danas, nakon što je po tko zna koji put prodala Hrvatea u BiH, došla u situaciju da ih više ne može prodavati jer ne vrijede ništa.
Hrvatska danas, nakon što je po tko zna koji put prodala Hrvatea u BiH, došla u situaciju da ih više ne može prodavati jer ne vrijede ništa.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Moj je kratak ali zato nije debelEva_ wrote:Guten Morgen, i tebi, čovječe velikog broda i malog pimpeka.veber wrote:Jel ze svrbi srbendo? Došao ponedeljak i eto i tebe..
taman kakav tebi treba
Hrvatska nema niš s time, nego politika HDZ-a koja je dokazano bezbroj puta pušioničarska i nebitna, čak u srazu i s Mujama, a di s nekim ozbiljnijim protivnikom. Obična skupina lopova, švercera i rodijaka.epikur37 wrote:Dobar mi je komentar našeg Tvrtka na facebooku:
2017-03-21
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pupovac:Ako je Stanimirovic ratni zlocinac onda sam to i ja.Neka me DORH cuje - ja sam ratni zlocinac
» Heroj a ne zločinac
» Toda Heroj a ne zločinac
» Je li Huanito heroj ili zločinac?
» Istina iz Finske: Mladić heroj, a ne zločinac
» Heroj a ne zločinac
» Toda Heroj a ne zločinac
» Je li Huanito heroj ili zločinac?
» Istina iz Finske: Mladić heroj, a ne zločinac
Page 3 of 3