damin gambit
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
damin gambit
Heidi Hepworth (44) prije dva mjeseca je napustila supruga i devetero djece kako bi otputovala u Afriku, muškarcu kojeg je upoznala preko Facebooka. Sada planiraju i vjenčanje...
Pročitajte više na: https://www.24sata.hr/news/ostavila-muza-i-djecu-udajem-se-za-svoga-ljubavnika-s-fejsa-550828 - 24sata.hr
U listopadu ove godine Britanka Heidi je presudila braku u kojem je pune 23 godine bila sa suprugom Andyem Hepworthom (44). On se u studenom požalio britanskim medijima da ga je napustila supruga koja mu je rodila čak šestero djece (u prethodnom je braku rodila troje) i to kako bi ušla u vezu s 14 godina mlađim Gambijcem kojeg je upoznala na Facebooku
- Isprao joj je mozak, kao da su joj izvanzemaljci oteli tijelo. Ona je bila brižna majka i divna supruga, promijenila se preko noći, rekao je tada razočarani Andy.
Heidi se tetovirala, redovito je odlazila u solarije, otišla je na razna uljepšavanja, a onda je sjela na avion i prvi put u životu napustila Veliku Britaniju. Tamo ju je čekao 30-godišnji Mamadou Jallow.
On je divan čovjek, nije to samo afera ili fascinacija... Moj i Andyjev brak bio je u krizi, imali smo probleme. Zar žena ne može započeti novu vezu, opravdavala se Heidi i odgovorila svim kritičarima koji su je napali da je napustila devetero djece.
- Nisam ih napustila, svaki se dan vidimo putem interneta, rekla je.
Andy je rekao da su mu stvari postale sumnjive u ožujku kada su mu ženu na Facebooku počeli dodavati muškarci iz Azije i Afrike. Stalno je, kaže, bila na mobitelu i izlazila van s prijateljicama.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: damin gambit
... ili joj je japansko ime Pica Kojama ili se radi o glupači koju mladi gambijac želi u svom gambijskom selu kao sponzora, a možda i jedno i drugo... možda ima i treće, a još mi ne pada na pamet
Ma i nije baš neka. Možer biti i zadovoljan što je ošla.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ljubav nema granica. Vidiš kako se gambijac zaljubio i doveo je kući, a ona ostavila dicu i otišla u savanu čuvat koze.jastreb wrote:
Ma i nije baš neka. Možer biti i zadovoljan što je ošla.
Šalu na stranu, ova je ostavila mužu dicu, a svojom polovicom imovine otišla uzdržavati ljubavnikovo pleme. Suprug mora samo smisliti dobar odjeb kad mu pokuca na vrata nakon što potroši lovu.
ostaviti devetero djece ....đizzzz - ta je pukla ko kokica
đizzzz ludo je uopće usuditi se roditi toliku djecu, a još luđe ostaviti ih ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Za dicu joj svaka čast, ali ostaviti ih zbog mladog ljubavnika kojeg je upoznala preko interneta je za vežnju, a ne slobodno kretanje.orion wrote:ostaviti devetero djece ....đizzzz - ta je pukla ko kokica
Da ju je muz odveo u psihijatra onda bi se digle ženske udruge na noge i optuživale bi supruga da je zlostavljač, a doktore da drže zdravu ženu na lječenju. Ovako ona završila u Gambiji i sudbina joj je da će se vratiti u sanduku ili švorc ako joj netko kupi kartu...
mutava baštarda wrote:Za dicu joj svaka čast, ali ostaviti ih zbog mladog ljubavnika kojeg je upoznala preko interneta je za vežnju, a ne slobodno kretanje.orion wrote:ostaviti devetero djece ....đizzzz - ta je pukla ko kokica
Da ju je muz odveo u psihijatra onda bi se digle ženske udruge na noge i optuživale bi supruga da je zlostavljač, a doktore da drže zdravu ženu na lječenju. Ovako ona završila u Gambiji i sudbina joj je da će se vratiti u sanduku ili švorc ako joj netko kupi kartu...
ta ima samo instinkte .... bez mozga je rađala, bez mozga ih je ostavila ...
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Zašto misliš da je bez mozga rađala. Po tebi svako tko ima mnogo djece nema mozga?orion wrote:mutava baštarda wrote:Za dicu joj svaka čast, ali ostaviti ih zbog mladog ljubavnika kojeg je upoznala preko interneta je za vežnju, a ne slobodno kretanje.orion wrote:ostaviti devetero djece ....đizzzz - ta je pukla ko kokica
ta ima samo instinkte .... bez mozga je rađala, bez mozga ih je ostavila ...
kako nema mozga?
glupa je ko kurac.
ok imat devetero djece ako ih možeš hranit, ali ovo....
glupa je ko kurac.
2014-12-30
kad muškarac upadne u krizu kupi kabriolet, a ova je doživila žešči poremečaj.veber wrote:kako nema mozga?
glupa je ko kurac.
a, kada ima tri auta i planira kupit karavan od 400ks.
i uredno podmiruje djecu i bivše?
2014-12-30
crvenkasti wrote:Crnci imaju velike pimpeke.
Na njih je žestoka japanka Picako Jama
veber wrote:a, kada ima tri auta i planira kupit karavan od 400ks.
Jebote, koji si ti frajer! 400KS?
crvenkasti-
2014-04-17
S karavanom od 400 ks ne moraš u Afriku tražit partnera\icu :)veber wrote:a, kada ima tri auta i planira kupit karavan od 400ks.
jebiga, tebi je i jugić premija.
ali ne kupujem ja, frend.
ja ću vjerovatno bmw ili mercedes ili opet genesis.
2014-12-30
veber wrote:jebiga, tebi je i jugić premija.
Tvoj je tako veliki i jak, a moj mali i slab.
crvenkasti-
2014-04-17
moj ima oko 200, ne znam napamet. možda 250. ali to ionako ne kužiš.mutava baštarda wrote:S karavanom od 400 ks ne moraš u Afriku tražit partnera\icu :)veber wrote:a, kada ima tri auta i planira kupit karavan od 400ks.
rekoh, mislim kupit bmw, mercedeses ili opet genesis.
mada sada jeftino nađeš 5icu ili sedmicu diesel.
2014-12-30
Dok uredno prolazi tehnički dobro je.crvenkasti wrote:veber wrote:jebiga, tebi je i jugić premija.
Tvoj je tako veliki i jak, a moj mali i slab.
Page 1 of 2 • 1, 2
Page 1 of 2