Željko Sabo prije dvije godine završio u zatvoru, a danas je izabran za šefa vukovarskog SDP-a
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Željko Sabo prije dvije godine završio u zatvoru, a danas je izabran za šefa vukovarskog SDP-a
Misliš da su te razumjeli?Regoč wrote:Kamenjarac!
Eroo- Posts : 78939
2016-07-22
Re: Željko Sabo prije dvije godine završio u zatvoru, a danas je izabran za šefa vukovarskog SDP-a
To je njihov diskurs, da me ne razumiju, ne bi razumjeli sami sebe.Eroo wrote:Misliš da su te razumjeli?Regoč wrote:Kamenjarac!
redder4 wrote:jastreb wrote:Sabo je bio branitelj i to je pošten čovjek,a to što je nudio novac za političke usluge,to je normalna stvar.
I nogometaši dobijaju lovu za prelaz iz Dinama u Crvenu Zvezdu,ili iz Hajduka u Rijeku.
Jastrebe ; hajde u najmanju ruku ne širi dezinformacije - Sabu Željka osobno jako dobro poznam - znam kako diše !
To što on ima na papiru i potvrdu da je bio branitelj - na to mu se osobno poserem !
Sabo Željko je uvijek u životu gledao samo sebe i po potrebi sjedio na dvije - tri stolice - koliko god stolica zatreba - on je jedna moralna nula koja je autobusima iz NOVOG SADA - ( to je u Srbiji za one koji ne znaju ) dovozio Srbe birače protiv današnjeg pravog Hrvata Penave koji je danas gradonačelnik Vukovara - izbori su bili u HR , a ne u Srbiji !
Sabo je čista 5 kolona i izdajnik u rangu s Mesićem, Pušičkom, YuSrpom itd..
Osobno sam bio prisutan ( ne priča iz neke treće ruke ) kada se Željko Sabo jednog dana stvorio u našoj mjesnoj zajednici KRIVA BARA - ja ulazim u prostoriju a on sjedi za stolom s nekom bilježnicom i tobože nešto radi - ja se iznenadio što ga uopće vidim jer do tada ga uopće nigdje nisam vidio iako sam pored njegove kuće prolazio svakodnevno . Kratko sam s njim nešto popričao i otišao dalje . U roku od pet dana blizu naše mjesne zajednice padne nešto granata i naš junačina Sabo nestade iz naše mjesne zajednice u vidu magle i ja ga ne vidjeh do 1992 slučajno u Zagrebu. Poslije od prijatelja saznam njegov " ratni put " -- junačina Sabo je dao petama vjetra i otišao među civile u tvornici Borovo - u atomsko sklonište i kraj - odnosno pad Vukovara - Borovo naselja je dočekao s civilima .
Pošto je po struci električar opravdanje je tražio u tome da je održavao struju u tvornici Borovo - to je djelomično i točno - no glavni MAG i mozak održavanja je bio Ivan Mravak njegov školski prijatelj iz osnovne škole - poslije rata postao direktorom hrvatskog HEPA i on je bio Tesla za Sabu !
Koliko se sjećam ( nisam išao to tražiti ) Sabo je na internetu u svom profilu postavio da ima čin SATNIKA _ halo ; čitavo vrijeme se skrivao, bez borbenih djelovanjana prvoj crti , sumnjam da je uopće i dužio oružje i tip da ima čin SATNIKA - vjerovatno se dobro netkome uvukao u čmar - njemu ne treba čak ni vazelin - on sam je čisti vazelin !
Još jedna crtica o njemu;
Ovo sam čuo od drugih - nakon pada Borova naselja 19. studenog 1991 bio je zarobljen i otpremljen u logor - Sremska Mitrovica u Srbiji. Svi oni koji su bili u logorima znaju da su Srbi određivali sobne starješine u svakoj zgradi koja je bila u sastavu logora. Tako ti Srbi jednog dana uđu u prostoriju gdje se nalazio Sabo i pitaju tko će da bude sobni starješina - Sabo kao vječiti guzouvlakač se odmah dragovoljno prijavi i Srbi ga izvedu izvan prostorije van na dvorište - tamo čeka već ekipa koja Sabu odmah prebije na mrtvo ime - Sabu vrate u deki nazad - svi su mislili da neće preživjeti - no on nekako izgleda zavolio Srbe pa je rađe na izborima tražio potporu četnika nego Hrvata ( izbori za gradonačelnika Vukovara !
Što se ustvari dogodilo- zašto su četnici prebili Sabu - ČEDOSI su mislili da je on neki zapovjednik kojega se sluša i da je stoga želio biti sobni starješina i tako je Sabo u konačnici ipak podnio određenu žrtvu domovini - kada sam čuo ovu priču umro sam od smijeha - kukavica koji je pobjegao da ne brani Hrvatsku na kraju je zbog Hrvatske dobio debele batine !
U svakom slučaju za mene je potpuno nenormalno da osobe koje su pravomočno bile osuđivane više ikada u životu mogu politički djelovati - nema veze u kojoj su stranci - to je NEDOPUSTIVO !
Na kraju imam i jednu pohvalu ;
Ovim putem se moram zahvaliti i našem forumašu Debotu ( kojeg ja u 95% slučajeva pljujem ) koji je nesebično postavio ovaj članak i mislim da je ovaj puta ispravno postupio .
Zanimljivo...koji guzičar jebote...
darth_vader-
2014-04-17
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Željko Kardum - ponešto o financijskom stanju države prije cca 4 godine
» Zeljko Kekic bivsi udbin agent:'Hrvatska je premrezena srpskim agentima.Za to su krive hrvatske vlasti i one prije i ove danas'
» Njonjo danas ljubi a prije 3 godine bi klao Vučića
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Zeljko Sabo:"U SDP-u vlada diktatura.Bernardic je trebao Grbina izbaciti iz stranke."
» Zeljko Kekic bivsi udbin agent:'Hrvatska je premrezena srpskim agentima.Za to su krive hrvatske vlasti i one prije i ove danas'
» Njonjo danas ljubi a prije 3 godine bi klao Vučića
» šef ureda potpredsjednice vlade od 2021. godine. Od 2019. do 2020. bio je savjetnik Koordinacije za upravljanje državnom imovinom, a prije toga je dvije godine radio kao savjetnik za informacijsku sigurnost u glavnom tajništvu vlade. Od 2016. do 2019. bi
» Zeljko Sabo:"U SDP-u vlada diktatura.Bernardic je trebao Grbina izbaciti iz stranke."
Page 2 of 2