''PRONAĐEN ZABRANJENI ISUSOV SPIS: Znanost potvrdila – Isus je u tajnosti podučavao svog brata Jakova''
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: ''PRONAĐEN ZABRANJENI ISUSOV SPIS: Znanost potvrdila – Isus je u tajnosti podučavao svog brata Jakova''
Zato ste tu gdje jeste...Leviathan2 wrote:a svasta, stvarno ima ljudi koji vjeruju u svakojaku budalestinu, vjekovi ispiranja mozgova se urezali u gene
red wolf- Posts : 15947
2016-02-10
Re: ''PRONAĐEN ZABRANJENI ISUSOV SPIS: Znanost potvrdila – Isus je u tajnosti podučavao svog brata Jakova''
Dali tebi jest? ....red wolf wrote:Pa tebi očigledno nije...Leteca Pegla wrote:Taj dio je poprilicno jasan, jedino ako vuk koji tumaci bibliju misli da ono sto jasno pise jasno lazered wolf wrote:Ne...Leteca Pegla wrote:Sin od Oca je i kralj :)red wolf wrote:
Dakle, koji od njih je bio kralj, a tko ''Sin Božji''?
"Zar smo i mi slijepi?"
Isus im odgovori:
"Kad biste bili slijepi, ne biste imali grijeha. Ali sad vi velite: 'Vidimo.' Tako vas grijeh ostaje"
Guest- Guest
Sve to što se događalo, a što je vaša vjera, ne možete promatrati bez da imate znanje o onome što su posjedovali oni koji su ubijani, proganjani, mučeni, i koji su se jedva spasili da bi spasili znanje za danas...
red wolf-
2016-02-10
ne bas...red wolf wrote:Zato ste tu gdje jeste...Leviathan2 wrote:a svasta, stvarno ima ljudi koji vjeruju u svakojaku budalestinu, vjekovi ispiranja mozgova se urezali u gene
Guest- Guest
Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:Dali tebi jest? ....red wolf wrote:Pa tebi očigledno nije...Leteca Pegla wrote:Taj dio je poprilicno jasan, jedino ako vuk koji tumaci bibliju misli da ono sto jasno pise jasno lazered wolf wrote:Ne...Leteca Pegla wrote:
Sin od Oca je i kralj :)
"Zar smo i mi slijepi?"
Isus im odgovori:
"Kad biste bili slijepi, ne biste imali grijeha. Ali sad vi velite: 'Vidimo.' Tako vas grijeh ostaje"
red wolf-
2016-02-10
a to sve zna vuk...?red wolf wrote:Sve to što se događalo, a što je vaša vjera, ne možete promatrati bez da imate znanje o onome što su posjedovali oni koji su ubijani, proganjani, mučeni, i koji su se jedva spasili da bi spasili znanje za danas...
Guest- Guest
Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:a to sve zna vuk...?red wolf wrote:Sve to što se događalo, a što je vaša vjera, ne možete promatrati bez da imate znanje o onome što su posjedovali oni koji su ubijani, proganjani, mučeni, i koji su se jedva spasili da bi spasili znanje za danas...
red wolf-
2016-02-10
Moje je samo pitanje, ostatak kaze evandjelje po Ivanu :)red wolf wrote:Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:Dali tebi jest? ....red wolf wrote:Pa tebi očigledno nije...Leteca Pegla wrote:Taj dio je poprilicno jasan, jedino ako vuk koji tumaci bibliju misli da ono sto jasno pise jasno lazered wolf wrote:
Ne...
"Zar smo i mi slijepi?"
Isus im odgovori:
Guest- Guest
Ja pitam... :)red wolf wrote:Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:a to sve zna vuk...?red wolf wrote:Sve to što se događalo, a što je vaša vjera, ne možete promatrati bez da imate znanje o onome što su posjedovali oni koji su ubijani, proganjani, mučeni, i koji su se jedva spasili da bi spasili znanje za danas...
Guest- Guest
Onda znaš odgovor...U čemu je problem?Leteca Pegla wrote:Moje je samo pitanje, ostatak kaze evandjelje po Ivanu :)red wolf wrote:Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:Dali tebi jest? ....red wolf wrote:Pa tebi očigledno nije...Leteca Pegla wrote:
Taj dio je poprilicno jasan, jedino ako vuk koji tumaci bibliju misli da ono sto jasno pise jasno laze
"Zar smo i mi slijepi?"
Isus im odgovori:
red wolf-
2016-02-10
Da li ti vuce vidis? :)red wolf wrote:Onda znaš odgovor...U čemu je problem?Leteca Pegla wrote:Moje je samo pitanje, ostatak kaze evandjelje po Ivanu :)red wolf wrote:Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:Dali tebi jest? ....red wolf wrote:
Pa tebi očigledno nije...
"Zar smo i mi slijepi?"
Isus im odgovori:
Guest- Guest
Imam oči...Leteca Pegla wrote:Da li ti vuce vidis? :)red wolf wrote:Onda znaš odgovor...U čemu je problem?Leteca Pegla wrote:Moje je samo pitanje, ostatak kaze evandjelje po Ivanu :)red wolf wrote:Ti kažeš...Leteca Pegla wrote:
Dali tebi jest? ....
"Zar smo i mi slijepi?"
Isus im odgovori:
red wolf-
2016-02-10
Ima ih i sljepac ...:)red wolf wrote:Imam oči...Leteca Pegla wrote:Da li ti vuce vidis? :)red wolf wrote:Onda znaš odgovor...U čemu je problem?Leteca Pegla wrote:Moje je samo pitanje, ostatak kaze evandjelje po Ivanu :)red wolf wrote:
Ti kažeš...
Guest- Guest
Ono unutarnje da...Leteca Pegla wrote:Ima ih i sljepac ...:)red wolf wrote:Imam oči...Leteca Pegla wrote:Da li ti vuce vidis? :)red wolf wrote:Onda znaš odgovor...U čemu je problem?Leteca Pegla wrote:
Moje je samo pitanje, ostatak kaze evandjelje po Ivanu :)
red wolf-
2016-02-10
ali pitanje je bilo da li vidis a ne imas li oci ... :)red wolf wrote:Ono unutarnje da...Leteca Pegla wrote:Ima ih i sljepac ...:)red wolf wrote:Imam oči...Leteca Pegla wrote:Da li ti vuce vidis? :)red wolf wrote:
Onda znaš odgovor...U čemu je problem?
Guest- Guest
Ne, ne vidim...Ispričavam se jer sam pogriješio.Leteca Pegla wrote:ali pitanje je bilo da li vidis a ne imas li oci ... :)red wolf wrote:Ono unutarnje da...Leteca Pegla wrote:Ima ih i sljepac ...:)red wolf wrote:Imam oči...Leteca Pegla wrote:
Da li ti vuce vidis? :)
red wolf-
2016-02-10
To je vec puno...red wolf wrote:Ne, ne vidim...Ispričavam se jer sam pogriješio.Leteca Pegla wrote:ali pitanje je bilo da li vidis a ne imas li oci ... :)red wolf wrote:Ono unutarnje da...Leteca Pegla wrote:Ima ih i sljepac ...:)red wolf wrote:
Imam oči...
Guest- Guest
Zaista, ispričavam se...Malo sam se zaigrao...Leteca Pegla wrote:To je vec puno...red wolf wrote:Ne, ne vidim...Ispričavam se jer sam pogriješio.Leteca Pegla wrote:ali pitanje je bilo da li vidis a ne imas li oci ... :)red wolf wrote:Ono unutarnje da...Leteca Pegla wrote:
Ima ih i sljepac ...:)
red wolf-
2016-02-10
Ma ok, mozes uvijek sa mnom, ja sam ti samo Pegla, ne grizem. Grijesim i ja i dobro je da imas s nekim popricati ;)red wolf wrote:Zaista, ispričavam se...Malo sam se zaigrao...Leteca Pegla wrote:To je vec puno...red wolf wrote:Ne, ne vidim...Ispričavam se jer sam pogriješio.Leteca Pegla wrote:ali pitanje je bilo da li vidis a ne imas li oci ... :)red wolf wrote:
Ono unutarnje da...
Guest- Guest
Ma malo se zajebavam s tobom...Vi ljudi ste mi zanimljivi kao vrsta...Leteca Pegla wrote:Ma ok, mozes uvijek sa mnom, ja sam ti samo Pegla, ne grizem. Grijesim i ja i dobro je da imas s nekim popricati ;)red wolf wrote:Zaista, ispričavam se...Malo sam se zaigrao...Leteca Pegla wrote:To je vec puno...red wolf wrote:Ne, ne vidim...Ispričavam se jer sam pogriješio.Leteca Pegla wrote:
ali pitanje je bilo da li vidis a ne imas li oci ... :)
red wolf-
2016-02-10
Da li znas tko je IKNAR ako si ensto drugo?red wolf wrote:Ma malo se zajebavam s tobom...Vi ljudi ste mi zanimljivi kao vrsta...Leteca Pegla wrote:Ma ok, mozes uvijek sa mnom, ja sam ti samo Pegla, ne grizem. Grijesim i ja i dobro je da imas s nekim popricati ;)red wolf wrote:Zaista, ispričavam se...Malo sam se zaigrao...Leteca Pegla wrote:To je vec puno...red wolf wrote:
Ne, ne vidim...Ispričavam se jer sam pogriješio.
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Zoran Milanović pješačio 3200 km isposničkom rutom svetog Jakova
» Hrvati na koncertu srpske folk zvezde: "Svi je mi slušamo u tajnosti"
» Školska Knjiga pronašla Isusov kostur
» Kolinda u tajnosti ukinula kabinet za mlade
» Isusov namjesnik: prava imigranata su iznad brige o nacijonalnoj sigurnosti
» Hrvati na koncertu srpske folk zvezde: "Svi je mi slušamo u tajnosti"
» Školska Knjiga pronašla Isusov kostur
» Kolinda u tajnosti ukinula kabinet za mlade
» Isusov namjesnik: prava imigranata su iznad brige o nacijonalnoj sigurnosti