ovo je bilo brzo
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
ovo je bilo brzo
http://www.index.hr/vijesti/clanak/velika-anketa-treba-li-paliti-svijece-za-osudjenog-ratnog-zlocinca-praljka/1011164.aspx
GRAĐANI su danas na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, palili svijeće za osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka.
Naime, ispod spomenika banu Jelačiću postavljena je Praljkova slika s natpisom "JUNAK!", a oko nje je zapaljeno mnoštvo svijeća. Podsjetimo, Praljak je u srijedu sam sebi oduzeo život ispijanjem otrova u haškoj sudnici nakon što mu je potvrđena kazna zatvora od 20 godina za ratne zločine počinjene u BiH početkom 90-ih godina.
Mi vam ovom prilikom postavljamo pitanje: Treba li paliti svijeće za čovjeka koji je na Međunarodnom sudu, čija je osnivačica i Republika Hrvatska, osuđen za ratne zločine?
stvarno su brzi :D
podsjetio bih samo ne riječi besmrtnog corneliua
GRAĐANI su danas na glavnom zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, palili svijeće za osuđenog ratnog zločinca Slobodana Praljka.
Naime, ispod spomenika banu Jelačiću postavljena je Praljkova slika s natpisom "JUNAK!", a oko nje je zapaljeno mnoštvo svijeća. Podsjetimo, Praljak je u srijedu sam sebi oduzeo život ispijanjem otrova u haškoj sudnici nakon što mu je potvrđena kazna zatvora od 20 godina za ratne zločine počinjene u BiH početkom 90-ih godina.
Mi vam ovom prilikom postavljamo pitanje: Treba li paliti svijeće za čovjeka koji je na Međunarodnom sudu, čija je osnivačica i Republika Hrvatska, osuđen za ratne zločine?
stvarno su brzi :D
Regoč-
2015-08-21
Re: ovo je bilo brzo
Ljevičarski portal
. Ja sam glasa namjerno da treba
. Ja sam glasa namjerno da treba
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dobar!
2014-04-12
2/3 misli da ne treba, odoka tako i dodje neka procjena
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ljevičarski portal, uvijek oduzmi bar 20% u korist desne opcije jer njih nema tu a postojeepikur37 wrote:2/3 misli da ne treba, odoka tako i dodje neka procjena
Inače Praljak je uostalom i borac protiv islamske pošasti
Evo u Berlinu nađena bomba na božićnom trgu
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t23050-ispraznjena-bozicna-trznica-u-njemackoj-pronaen-eksploziv
2014-04-11
epikur37 wrote:2/3 misli da ne treba, odoka tako i dodje neka procjena
37%
Dodaj bar 15% jer je ljevičarski portal i dobit ćeš 52%
Inače šta tebe boli kurac oće li tko upalit svijeću za njega, oni bi sad hajku na neistomišljenike, zato sam i kliknija da treba jer nevolim pokvarene i zloradne anketa
2014-04-11
na indexu, da.epikur37 wrote:2/3 misli da ne treba, odoka tako i dodje neka procjena
2014-04-12
kladim se da hrpa tih glasova dolazi preko drine i une...
A i to šta kažeš, dodaj još 15% pošto je ovo slučaj gdje ti iz susjedne države isto klikaju tj netiče se samo hr pa ove okolo to nezanima da kliknuDirlewanger wrote:epikur37 wrote:2/3 misli da ne treba, odoka tako i dodje neka procjena
2014-04-11
Dirlewanger wrote:
Na nikoga pametnog ne mogu utjecati riječi nekog beznačajnog dacijana kojega su zaslijepile mržnja prema bližnjemu
samo zato jer ne misle isto kao to fasističko smeće
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
kofein wrote:Zasad 63 posto ne, 37 da.
Šta je i normalno
2014-04-20
za budale.Yehudi wrote:kofein wrote:Zasad 63 posto ne, 37 da.
Šta je i normalno
Govoriš da su dvotrećinska populacija Hrvata budale.
A znaš i sam da je baš suprotno
2014-04-20
Baš si budala. Govorim da je samo budalom normalno da dvie trećine Hrvatah ne želi Praljku zapaliti svieću. Očito se radi samo o imbecileksovcima.Yehudi wrote:Govoriš da su dvotrećinska populacija Hrvata budale.
Imbex trik ankete posebno ove gdje se nakači ekipa iz susjednih država nemogu bit vjerodostojne
Kad je neka neideološki obojena tema i nema podmuklih odgovora i kad se tiče samo hr onda ok sve ostalo je uvik ono oduzmi
Kad je neka neideološki obojena tema i nema podmuklih odgovora i kad se tiče samo hr onda ok sve ostalo je uvik ono oduzmi
2014-04-11
Puno više od dvije trećine Hrvata su budaletine.Yehudi wrote:Govoriš da su dvotrećinska populacija Hrvata budale.
ZAto im lijepo BAkir i njegovi trebaju natrpati što više tužbi. Pa kad toliko seru i pametuju onda nek i plaćaju.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dirlewanger wrote:epikur37 wrote:2/3 misli da ne treba, odoka tako i dodje neka procjena
90% barem...u suprotnom bih pozdravio gradanski rat ovdje...
darth_vader-
2014-04-17
40% za, 60% protiv trenutno. Razočaravajuće za Index-ovce... :)
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Brzo, brzo dok Amerikanci nisu podigli zid
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
Page 1 of 2