u sljedećem ratu
Page 16 of 16
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
trebaju li Hrvati i Srbi biti saveznici
Re: u sljedećem ratu
Afera "ex iskon"...brijem da bi Agrokor zajebali...
darth_vader- Posts : 19761
2014-04-17
ne muljat mene :DNoor wrote:ni malo, mandarine za džem sam kupila i platila i PDV, plin koji skurim kad delam džem, platim skup s PDVom...onda idem u ZG, točim gorivo, platim i PDV...na kavi dijagramu predam robu, ok...kavu i PDV plati onLeviathan2 wrote:hmm, priznaj, ipak si ostetila drzavu za nekoliko kuna tim svojim aktom :DNoor wrote:levi, ne kompliciraj. kad ideš u goste kupiš neku sitnicu...kad gost dođe k tebi, donese ti nekaj reda radi...Leviathan2 wrote:ajd daruj nekom kucu da vidimo koliko ces poreza platit, znaci i na darove se placaNoor wrote:
to je dar.
ajmo, nema svercanja, raport kod regoca :D
e, vidiš tak ja i veber delamo, samo kaj si ne idemo u goste...to preskočimo
al neka, prevescemo mi vas na tamnu stranu, ima nade :D
i gdje je problem???
utajivacice :P
guzata u biti ni ne utajuje porez.Leviathan2 wrote:ne muljat mene :DNoor wrote:ni malo, mandarine za džem sam kupila i platila i PDV, plin koji skurim kad delam džem, platim skup s PDVom...onda idem u ZG, točim gorivo, platim i PDV...na kavi dijagramu predam robu, ok...kavu i PDV plati onLeviathan2 wrote:hmm, priznaj, ipak si ostetila drzavu za nekoliko kuna tim svojim aktom :DNoor wrote:levi, ne kompliciraj. kad ideš u goste kupiš neku sitnicu...kad gost dođe k tebi, donese ti nekaj reda radi...Leviathan2 wrote:
ajd daruj nekom kucu da vidimo koliko ces poreza platit, znaci i na darove se placa
i gdje je problem???
ima tu ekipe koja ga smrači.
2014-12-30
prva ligaveber wrote:moraš priznat da je džem od starog, VRHUNSKINoor wrote:ni malo, mandarine za džem sam kupila i platila i PDV, plin koji skurim kad delam džem, platim skup s PDVom...onda idem u ZG, točim gorivo, platim i PDV...na kavi dijagramu predam robu, ok...kavu i PDV plati onLeviathan2 wrote:hmm, priznaj, ipak si ostetila drzavu za nekoliko kuna tim svojim aktom :DNoor wrote:levi, ne kompliciraj. kad ideš u goste kupiš neku sitnicu...kad gost dođe k tebi, donese ti nekaj reda radi...Leviathan2 wrote:
ajd daruj nekom kucu da vidimo koliko ces poreza platit, znaci i na darove se placa
i gdje je problem???
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
ja ne mracim porez, jednostavno ga ne placam, osim ako idem u ducan, to ne mogu izbjeci al to izbjegavam koliko je moguceveber wrote:guzata u biti ni ne utajuje porez.Leviathan2 wrote:ne muljat mene :DNoor wrote:ni malo, mandarine za džem sam kupila i platila i PDV, plin koji skurim kad delam džem, platim skup s PDVom...onda idem u ZG, točim gorivo, platim i PDV...na kavi dijagramu predam robu, ok...kavu i PDV plati onLeviathan2 wrote:hmm, priznaj, ipak si ostetila drzavu za nekoliko kuna tim svojim aktom :DNoor wrote:
levi, ne kompliciraj. kad ideš u goste kupiš neku sitnicu...kad gost dođe k tebi, donese ti nekaj reda radi...
i gdje je problem???
ima tu ekipe koja ga smrači.
imam dobru prvu pomoć u autu, a i naći će se rakije da te oživimo.
pa onda
...me like
darth_vader-
2014-04-17
veber wrote:ja znam skoro cijeli ovaj forum. s nekima se baš obiteljski družim. i tuđe žene vodim na cugu, a ne u krevetorion wrote:veber wrote:e, jesmo li se nas dvoje upoznali uživo?orion wrote:jasambrend wrote:Ma razotkriju se sami vecinom...
no, no ....baš sam si tak nekak i mislila
mislim, imam preko 900 brojeva u mobu.
nismo ..... zapravo kad čujem vas VIP-ovce onda vidim da koliko god mi se činilo puno, da zapravo uživo poznajem jako malo forumaša. Za sve puste godine nekin cca 15 ljudi.
Ima par forumašica s kojima sam si pravo dobra, družimo se već godinama .... i Pop - svake godine kad dođe u moje selo u nadzor, obavezno se javi i obiđe nas.
Čitam kak se ti i Noorka dogovarate oko zimnice pa se sjetih jednog forumaša. Nick mu bio Crni mačak ....bio kod nas i dogovorili se kada bude išao u lov da nam dostavi pola srne. Jednog dana javi se on da je sredio tele, da se dogovorimo kad i kako će nam isporučiti. Ja sva u čudu - kakvo sad tele .... odgovorim da oprosti, da nismo momentalno zainteresirani za teletinu. Prošlo neko vrijeme, dojadilo mi čekati pa jednog dana pitam kad će ta srna - čovjek sav u čudu kaže da nema više, da kad se javio da sam napisala da nisam zainteresirana ..... Mislim za mene tele mlado od krave ..... i tako zbog nerazumjevanje hrvatskog jezika propade dil sa srnetinom.
orion- Posts : 2287
2017-06-06
ma gdje bi tebe, vi ispod radara ste opasni igrači, sve školovani inđiliri...od pradje, ovaj čukundjeda...do prapraunučadi, a ja da vas muljam, ajd molim teLeviathan2 wrote:ne muljat mene :DNoor wrote:ni malo, mandarine za džem sam kupila i platila i PDV, plin koji skurim kad delam džem, platim skup s PDVom...onda idem u ZG, točim gorivo, platim i PDV...na kavi dijagramu predam robu, ok...kavu i PDV plati onLeviathan2 wrote:hmm, priznaj, ipak si ostetila drzavu za nekoliko kuna tim svojim aktom :DNoor wrote:levi, ne kompliciraj. kad ideš u goste kupiš neku sitnicu...kad gost dođe k tebi, donese ti nekaj reda radi...Leviathan2 wrote:
i gdje je problem???
nego, jesi kupio malom onu agronomiju konačno?
eto, crni mačak i ja frendovi. obiteljskiorion wrote:veber wrote:ja znam skoro cijeli ovaj forum. s nekima se baš obiteljski družim. i tuđe žene vodim na cugu, a ne u krevetorion wrote:veber wrote:e, jesmo li se nas dvoje upoznali uživo?orion wrote:
no, no ....baš sam si tak nekak i mislila
nismo ..... zapravo kad čujem vas VIP-ovce onda vidim da koliko god mi se činilo puno, da zapravo uživo poznajem jako malo forumaša. Za sve puste godine nekin cca 15 ljudi.
Ima par forumašica s kojima sam si pravo dobra, družimo se već godinama .... i Pop - svake godine kad dođe u moje selo u nadzor, obavezno se javi i obiđe nas.
Čitam kak se ti i Noorka dogovarate oko zimnice pa se sjetih jednog forumaša. Nick mu bio Crni mačak ....bio kod nas i dogovorili se kada bude išao u lov da nam dostavi pola srne. Jednog dana javi se on da je sredio tele, da se dogovorimo kad i kako će nam isporučiti. Ja sva u čudu - kakvo sad tele .... odgovorim da oprosti, da nismo momentalno zainteresirani za teletinu. Prošlo neko vrijeme, dojadilo mi čekati pa jednog dana pitam kad će ta srna - čovjek sav u čudu kaže da nema više, da kad se javio da sam napisala da nisam zainteresirana ..... Mislim za mene tele mlado od krave ..... i tako zbog nerazumjevanje hrvatskog jezika propade dil sa srnetinom.
za srnu i jelena uvijek se veli; tele.
2014-12-30
nisam, ima cajta, mozda mu dam samo lovu pa nek si kupuje sto oce, ta danasnja mladez je tvrdoglava u pmNoor wrote:ma gdje bi tebe, vi ispod radara ste opasni igrači, sve školovani inđiliri...od pradje, ovaj čukundjeda...do prapraunučadi, a ja da vas muljam, ajd molim teLeviathan2 wrote:ne muljat mene :DNoor wrote:ni malo, mandarine za džem sam kupila i platila i PDV, plin koji skurim kad delam džem, platim skup s PDVom...onda idem u ZG, točim gorivo, platim i PDV...na kavi dijagramu predam robu, ok...kavu i PDV plati onLeviathan2 wrote:hmm, priznaj, ipak si ostetila drzavu za nekoliko kuna tim svojim aktom :DNoor wrote:
levi, ne kompliciraj. kad ideš u goste kupiš neku sitnicu...kad gost dođe k tebi, donese ti nekaj reda radi...
i gdje je problem???
nego, jesi kupio malom onu agronomiju konačno?
a kolovani, ebate, ja skolovan, 2 razreda osnovne, a svasta i tebi skolovano :D
a cukundjed pokoj mu dusi nije imao ni razreda skole a kamo li diplomu, bio samouk ko i pradjeda,
a mi maldje generacije imamo nest skole i puno kurseva :D
i poneku diplomu onak prek veze :D
to neki rapshicer :Dveber wrote:eto, crni mačak i ja frendovi. obiteljskiorion wrote:veber wrote:ja znam skoro cijeli ovaj forum. s nekima se baš obiteljski družim. i tuđe žene vodim na cugu, a ne u krevetorion wrote:veber wrote:
e, jesmo li se nas dvoje upoznali uživo?
za srnu i jelena uvijek se veli; tele.
2014-04-12
pisao je tu da će imati puno poslamaggie13 wrote:di je braco?Noor wrote:more..samo nema one skitnice dijagramaveber wrote:bude stari iza nove godine.Noor wrote:a čvaraka?!veber wrote:Js napravio 40 kila češnjovki, 20kila špeka. Prezimit ćemo.
da ti pošaljem malo?
bome ima, dugo ga već nema :/
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 16 of 16 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16
Similar topics
» Poljska u ratu
» Baerbock: „Mi smo u ratu s Rusijom!“
» SAD-e ide prema ratu sa Kinom!?!
» TV zvijezde rođene u ratu
» CIA izravno radi na III sv. ratu
» Baerbock: „Mi smo u ratu s Rusijom!“