Pazi stoke sine
Page 1 of 1
Pazi stoke sine
http://metro.co.uk/2017/11/29/war-criminal-slobodan-praljak-dies-after-drinking-poison-in-court-7118888/
Pogledajte komentare te neuke kolonijalne stoke...
Like · Reply · 21 hrs
Jen Barnett
No loss
Like · Reply · 8 · Nov 29, 2017 3:00pm
Bun Derella ·
Valhalla, Södermanlands Län, Sweden
Who cares [size=0]
Like · Reply · 21 hrs
Jen Barnett
No loss
Bun Derella ·
Who cares [size=0]
Re: Pazi stoke sine
Dirlewanger wrote:http://metro.co.uk/2017/11/29/war-criminal-slobodan-praljak-dies-after-drinking-poison-in-court-7118888/
Like · Reply · 21 hrs
Jen Barnett
No loss
[size=14]Bun Derella ·
Who cares [size=0]
sve 5, sutra kad ih muje taharusaju ili počne pušketanje po ulicama zapada...a ono piva i kokice i trpaj još :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Napisao sam takav komentar - da im želim sreću u budućem sukobu emirata londona i sultanata birminghama no pobrisali su ga odmah
zanimljivo, gledao sam komentare 90% njih misli da je ovaj bio ratni zločinac, ono na par grupa i medija na fejsu, od breitbarta, do dailywire,
tek kada neki Hrvat napiše da je sudstvo tamo pizdarija, da nije mu ništa dokazano, nego zapovjedna odgovornost, ekipa neviruje, govori da je to nemoguće, jer oni dolaze iz zapadnog svijeta gdje sudovi nisu korumpirani
osim kada se sudi našima :D
mislim ironija je sama po sebi, naši sudovi su toliko korumpirani da bi bilo bolje da se ukine i neka raja sama sebi presuđuje, a onda nam u toj ironiji zapadni korumpirani sud presudi
tek kada neki Hrvat napiše da je sudstvo tamo pizdarija, da nije mu ništa dokazano, nego zapovjedna odgovornost, ekipa neviruje, govori da je to nemoguće, jer oni dolaze iz zapadnog svijeta gdje sudovi nisu korumpirani
osim kada se sudi našima :D
mislim ironija je sama po sebi, naši sudovi su toliko korumpirani da bi bilo bolje da se ukine i neka raja sama sebi presuđuje, a onda nam u toj ironiji zapadni korumpirani sud presudi
Guest- Guest
A šta očekuješ od njih da oni znaju detalje, zato i je Praljak popio otrov pred kamerama tj pred cijelim svijetom i rekao onu rečenicu
Slobodan Praljak nije ratni zločinac, odbacujem vašu presudu
Slobodan Praljak nije ratni zločinac, odbacujem vašu presudu
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Prvo oni tamo su navikli vjerovati sudu. Drugo, haški sud je samo za balkance i za crnce iz afrike. Da nekog crnca osude kao zločinca.vjerojatno se niti mi nebi preokupirali detaljima...
Pa normalno, šta očekivati da oni kuže detaljecatabbath wrote:Prvo oni tamo su navikli vjerovati sudu. Drugo, haški sud je samo za balkance i za crnce iz afrike. Da nekog crnca osude kao zločinca.vjerojatno se niti mi nebi preokupirali detaljima...
2014-04-11
točno, to će služiti kad im se raznese koji ko onaj pajdo u Mancesterukic wrote:
allahu ekber
2014-04-11
Em što su oni glupi, em što smo miRayMabus wrote:Pa normalno, šta očekivati da oni kuže detaljecatabbath wrote:Prvo oni tamo su navikli vjerovati sudu. Drugo, haški sud je samo za balkance i za crnce iz afrike. Da nekog crnca osude kao zločinca.vjerojatno se niti mi nebi preokupirali detaljima...
Dirlewanger wrote:Napisao sam takav komentar - da im želim sreću u budućem sukobu emirata londona i sultanata birminghama no pobrisali su ga odmah
Medijske slobode zapadnoga tipa na djelu.
Guest- Guest
Similar topics
» PAZI K.JE MA..U JOJ J....M
» zar i ti sine grbine
» Musliu:Vucicu sine dodji caletu
» Europska unija poručila Dritanu : Jebi se sine
» NENADE SINE, DOĐI BRZO! VISIM IZNAD MORAVE!
» zar i ti sine grbine
» Musliu:Vucicu sine dodji caletu
» Europska unija poručila Dritanu : Jebi se sine
» NENADE SINE, DOĐI BRZO! VISIM IZNAD MORAVE!
Page 1 of 1