Dodik: Herceg Bosna je morala opstati! Haški sud posijao je novo sjeme razdora!
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dodik: Herceg Bosna je morala opstati! Haški sud posijao je novo sjeme razdora!
za mene je Evropska zajednica umrla u Vukovaru
UN je crkla u Srebrenici
mogli su sprijeciti i jedan i drugi genocid, ali nisu. surovali su uz pomoc Karingtona i Ownova sa Milosevicem
UN je crkla u Srebrenici
mogli su sprijeciti i jedan i drugi genocid, ali nisu. surovali su uz pomoc Karingtona i Ownova sa Milosevicem
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Re: Dodik: Herceg Bosna je morala opstati! Haški sud posijao je novo sjeme razdora!
Leviathan2 wrote:nezna on sta je sangrila :Depikur37 wrote:kaja wrote:Dosadno mu je. Nikako ta vojna vježba da se ispuca malo..pizzon wrote:hrvati po inerciji kenjaju o srbima
eno vucka,
on se sprema da ratuje sa cetnicima )
ma saće on u šri lanku ili šangri la već tamo neđe
vidis da si ziv nepismen
lepo ti gore pise sangri la
a ti pises sastavljeno,
ko djoša da te ucio da pises
Guest- Guest
konju jedan, jesam li vec hrpu puta napisao ovdje da imam 2 razreda skole i da radim na mjesalicipizzon wrote:Leviathan2 wrote:nezna on sta je sangrila :Depikur37 wrote:kaja wrote:Dosadno mu je. Nikako ta vojna vježba da se ispuca malo..pizzon wrote:hrvati po inerciji kenjaju o srbima
eno vucka,
on se sprema da ratuje sa cetnicima )
vidis da si ziv nepismen
a ti pises sastavljeno,
vidis da si ziv nepismen
a ti pises sastavljeno,
ne kenjaj
Guest- Guest
U vojnom smislu neizvedivo više nakon Praljka čak nevezano i uz samu presuduepikur37 wrote:RayMabus wrote:Čitam bosanske portale, sprovede medijsku hajduk na Hrvate
https://www.klix.ba/vijesti/bih/ovako-je-govorio-franjo-tudjman-moramo-osigurati-buduce-granice-hrvatske-drzave-u-bih/171130138
to su vam saveznici :)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
eto ga na, 2 razreda, priznata 4 preko veze, kad sam isao u skolu moralo se zavrsit 4 razreda pod obveznopizzon wrote:Leviathan2 wrote:konju jedan, jesam li vec hrpu puta napisao ovdje da imam 2 razreda skole i da radim na mjesalicipizzon wrote:Leviathan2 wrote:nezna on sta je sangrila :Depikur37 wrote:
vidis da si ziv nepismen
a ti pises sastavljeno,
ne kenjaj
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Baš su neki, jelda. Umesto da se oslone na s Mesića, Manolića, Pusićku, Kapovića, a da ne spominjem Soru.debotoijusto wrote:opet se idete slizati sa srbima... tulave
uci se na tudjim a ne ponavljanju svojih , greske jelte
nece moja djeca govoriti bre i svrsavati na cecu , guske/magla & sijes/zanjes
kolegica @sora je svoj covjek a ne lutka na koncu trenutnih sitnih interesa kao ovih danas
neugodno je ovo gledati/citati , skinite hlace pa se izljubite , tkz. domoljubi obe strane
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
oće, oćedebotoijusto wrote:Eroo wrote:Baš su neki, jelda. Umesto da se oslone na s Mesića, Manolića, Pusićku, Kapovića, a da ne spominjem Soru.debotoijusto wrote:opet se idete slizati sa srbima... tulave
uci se na tudjim a ne ponavljanju svojih , greske jelte
nece moja djeca govoriti bre i svrsavati na cecu ,
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dodik: Zato će se sve ovo završiti tako što će Republika Srpska biti država, Herceg-Bosna druga i neka Bosna, gdje će biti Bošnjaci - rekao je Dodik.
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna"
» Slavo Kukić: Herceg-Bosni je presudio Haški tribunal, Čoviću mjesto u zatvoru
» HRT će surađivati s RTV Herceg Bosna
» Dodik: Države Republika Srpska, Herceg-Bosna i Bosna bi bile uspješnije
» Dodik: "RS proglasiti neovisnom državom, Bošnjacima njihovu državu, a Hrvatima Herceg-Bosnu i mirna Bosna"
» Slavo Kukić: Herceg-Bosni je presudio Haški tribunal, Čoviću mjesto u zatvoru
» HRT će surađivati s RTV Herceg Bosna
Page 3 of 3