Raspisan međunarodni konkurs za četnički spomenik u Trebinju
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Raspisan međunarodni konkurs za četnički spomenik u Trebinju
me ezeku je svejedno u koju, al nek ga prci :Dmichaellcmacha wrote:pa dobro sad on njega prči al nije baš da zna s čim i u koju pukotinu...
nemaš ti pojma tulipane... nikad ti u životu nisi čuo ni za jednog ni za drugog a kamoli za knebla, katu, radoviča, malinu, lovrekovića, tuškanca, ogulinca, altića, smolčića i ostale... ne samo ti nego malo tko tu... a bobetko uopće nije bio među prvoborcima on im se naknadno priključiored wolf wrote:90 posto su činili Hrvati u sisačkom odredu...Među njima i pokojni Bobetko...michaellcmacha wrote:pa dobro hoće li mi više cijenjeni drug ezekbezvezek pojasniti što i tko su bili Maraković i Mihovilović u tom prvom partizanskom odredu...
2015-08-08
pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
red wolf-
2016-02-10
Prd prd prd hrvatski nacionalistu...michaellcmacha wrote:nemaš ti pojma tulipane... nikad ti u životu nisi čuo ni za jednog ni za drugog a kamoli za knebla, katu, radoviča, malinu, lovrekovića, tuškanca, ogulinca, altića, smolčića i ostale... ne samo ti nego malo tko tu... a bobetko uopće nije bio među prvoborcima on im se naknadno priključiored wolf wrote:90 posto su činili Hrvati u sisačkom odredu...Među njima i pokojni Bobetko...michaellcmacha wrote:pa dobro hoće li mi više cijenjeni drug ezekbezvezek pojasniti što i tko su bili Maraković i Mihovilović u tom prvom partizanskom odredu...
red wolf-
2016-02-10
ajde de pusti te spike de ti pojasni odkud ti to da je bobetko jedan od osnivača pspored wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
2015-08-08
nacionalizam nije losa stvar, losa stvar je ako to preraste u nacionalsovinizamred wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
Ne, nacionalizam je bolest...Leviathan2 wrote:nacionalizam nije losa stvar, losa stvar je ako to preraste u nacionalsovinizamred wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
red wolf-
2016-02-10
ma jebo to telac trkelja O SISAČKOM ODREDU a nema pojma ni tko ni što ni gdje, ma apsolutno veze s vezom nema... :)Leviathan2 wrote:nacionalizam nije losa stvar, losa stvar je ako to preraste u nacionalsovinizamred wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
hm, ti ne volis svoju naciju i ne stavljas je ispred drugijeh?red wolf wrote:Ne, nacionalizam je bolest...Leviathan2 wrote:nacionalizam nije losa stvar, losa stvar je ako to preraste u nacionalsovinizamred wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:
Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...
od ljubavi silne
Osnivač...Lol...michaellcmacha wrote:ajde de pusti te spike de ti pojasni odkud ti to da je bobetko jedan od osnivača pspored wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizonared wolf wrote:Pusti to...Vidi Mihu i Pizona...Ne mogu pobjeći od ''veze'' njihove u Drugom svjetskom ratu...To je neraskidivo...Prenosi se generacijama...Dovoljno je vidjeti komentare na presudu i smrt generala u Hagu pa da ti sve bude jasno...Leviathan2 wrote:ezek jebe pizona i ne vadi :D
od ljubavi silne
red wolf-
2016-02-10
Svi smo mi ljudi...Crni, bijeli, žuti, crveni...Oslobođeni religija biti ćemo toliko slobodni da ostvarimo svijet čovječanstva...Leviathan2 wrote:hm, ti ne volis svoju naciju i ne stavljas je ispred drugijeh?red wolf wrote:Ne, nacionalizam je bolest...Leviathan2 wrote:nacionalizam nije losa stvar, losa stvar je ako to preraste u nacionalsovinizamred wolf wrote:A ne...U Drugom svjetskom ratu zajedno...I danas Zajedno...Nacionalizam je taj koji ih spaja...Leviathan2 wrote:
pa ne znam za pizona, al mislim da bi miha ako nis bar polomio pizona
od ljubavi silne
red wolf-
2016-02-10
pa tupsone od braće bobetko on je odredu pristupio tek u sedmom mjesecu i to kao sanitetlija
2015-08-08
prd prd nacionalisto...Nisi shvatio bit...Ali od tebe se to ne očekuje....michaellcmacha wrote:pa tupsone od braće bobetko on je odredu pristupio tek u sedmom mjesecu i to kao sanitetlija
red wolf-
2016-02-10
svi koje sam nabrojao su bili registrirani članovi kpj i dobro znani vlastima NDH i nitko s njima nije imao ništa dobrih 2 mjeseca od osnutka iste pa sve do napada njemaca na sssr oni su bili u shemi nit te diram nit me diraš... a rat u europi je u tom trenutku trajao već dobrih godinu i 9 mjeseci...
2015-08-08
debilko Maraković je u sisku ostao do travnja 1942, a cijelo vrijeme se vodio kao prvoborac, i uredno radio u tiskari kao pod fol agent kurac palac a uredno se znalo i tko je i što je... uglavnom nebitno al ko što rekoh nemaš pojma...
2015-08-08
Četnički spomenik je inaće više za Milogorce jer je kotorski zaljev ispod, relativno ispod
Uglavnom ima političku konotaciju no kako nije vojna a taj dio me ne zanima tj nemam pretenzije na to... a ništa treba se javit na natječaj he he he
Uglavnom ima političku konotaciju no kako nije vojna a taj dio me ne zanima tj nemam pretenzije na to... a ništa treba se javit na natječaj he he he
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
prd prd nacionalisti...urušava vam se kraljevstvo...
red wolf-
2016-02-10
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Užas: četnički spomenik ozlijedio domoljuba
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Otvoren konkurs: Sve je manje profesionalnih Hrvata po mjeri Sarajeva
» Što se to gradi u Trebinju?
» Sve manje beba u Trebinju
» Cetnicki vojvoda Pavle Djurisic - tko zeli podignuti spomenik covjeku koji je masovno ubijao dojencad i malu djecu?
» Otvoren konkurs: Sve je manje profesionalnih Hrvata po mjeri Sarajeva
» Što se to gradi u Trebinju?
» Sve manje beba u Trebinju
Page 4 of 4