Privatna kompanija FaceBook cenzurira izraze potpore i sućuti generalu Praljku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Privatna kompanija FaceBook cenzurira izraze potpore i sućuti generalu Praljku
prckov wrote:ma ljevicarska smeca koja se prodaju za dusebriznikeRoy_Bean wrote:prckov wrote:fejsbook twiter I youtube su private kompanije to je istina, ali svoju lovu zaraduju tako sto su postali javni proctor, I platforma za razmjenu svega, of ideja pa nadalje. Istovremno se nalaze u zemlji u kojoj je sloboda govora zagarantirana a ne dopustaju ga na svom javnom prostoru.
Naravno da ja nisam za to da ih drzava na to netjera ali sam za to da odu u pizdu materinu di I'm je imjesto. Btw ne zabranjuju oni samo ovo sa navodnim zlocincima nego ni ideje koje I'm se ne svidaju
zato sam i napisao lažna politička korektnost, ali vidim da samo ti razumiješ poantu...
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
Re: Privatna kompanija FaceBook cenzurira izraze potpore i sućuti generalu Praljku
Eva_ wrote:Pa isti vam je modus operandi. Zakaj te to smeta?Roy_Bean wrote:lažna politička korektnost
nije nam isti modus operandi jer da baniram svakog s čijim mišljenjem se ne slažem na forumu bi nas ostalo 10-tak...
Eva_ wrote:Sreća pa se na ovom forumu ne cenzurira i ne banira.
ja bi tebe baniro nako
radi sege
2014-04-19
Dug je dan, a i kak te karta krenula stigneš još.Roy_Bean wrote:Eva_ wrote:Pa isti vam je modus operandi. Zakaj te to smeta?Roy_Bean wrote:lažna politička korektnost
nije nam isti modus operandi jer da baniram svakog s čijim mišljenjem se ne slažem na forumu bi nas ostalo 10-tak...
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
po običaju samo trolaš...aj bok
jel se ti to njemu udvarasEva_ wrote:Dug je dan, a i kak te karta krenula stigneš još.Roy_Bean wrote:Eva_ wrote:Pa isti vam je modus operandi. Zakaj te to smeta?Roy_Bean wrote:lažna politička korektnost
2014-04-19
Znam, ja tebe ne bi, jer sam jača od tebe, a banove potežu sam slabićiprckov wrote:Eva_ wrote:Sreća pa se na ovom forumu ne cenzurira i ne banira.
ja bi tebe baniro nako
radi sege
2017-03-21
Jel i to za ban?Roy_Bean wrote:po običaju samo trolaš...aj bok
2017-03-21
znam, vidio samEva_ wrote:Znam, ja tebe ne bi, jer sam jača od tebe, a banove potežu sam slabićiprckov wrote:Eva_ wrote:Sreća pa se na ovom forumu ne cenzurira i ne banira.
ja bi tebe baniro nako
radi sege
strasno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Više smiješno.prckov wrote:znam, vidio samEva_ wrote:Znam, ja tebe ne bi, jer sam jača od tebe, a banove potežu sam slabićiprckov wrote:Eva_ wrote:Sreća pa se na ovom forumu ne cenzurira i ne banira.
ja bi tebe baniro nako
radi sege
strasno
2017-03-21
govorim o prvom dijelu tvog postaEva_ wrote:Više smiješno.prckov wrote:znam, vidio samEva_ wrote:Znam, ja tebe ne bi, jer sam jača od tebe, a banove potežu sam slabićiprckov wrote:Eva_ wrote:Sreća pa se na ovom forumu ne cenzurira i ne banira.
ja bi tebe baniro nako
radi sege
strasno
skoncentriraj se il cu te banirat
2014-04-19
Ma moš mi stavit soli na rep, odoh ja domeka.
2017-03-21
ajdEva_ wrote:Ma moš mi stavit soli na rep, odoh ja domeka.
2014-04-19
fejs je za seljake i bosance :Daben wrote:slobodoljubiv čovik inako nemo ča činiti na fejsu.
2017-10-06
Noor wrote:a šta je za vas bauštelce mješaličare? :)Leviathan2 wrote:fejs je za seljake i bosance :Daben wrote:slobodoljubiv čovik inako nemo ča činiti na fejsu.
grindr
piva ispred kontejnera, sve se sazna, sve dogovori :DNoor wrote:a šta je za vas bauštelce mješaličare? :)Leviathan2 wrote:fejs je za seljake i bosance :Daben wrote:slobodoljubiv čovik inako nemo ča činiti na fejsu.
Leviathan2 wrote:piva ispred kontejnera, sve se sazna, sve dogovori :DNoor wrote:a šta je za vas bauštelce mješaličare? :)Leviathan2 wrote:fejs je za seljake i bosance :Daben wrote:slobodoljubiv čovik inako nemo ča činiti na fejsu.
Tzv. analogna drustvena mreza...:)
darth_vader-
2014-04-17
birranet :Djasambrend wrote:Leviathan2 wrote:piva ispred kontejnera, sve se sazna, sve dogovori :DNoor wrote:a šta je za vas bauštelce mješaličare? :)Leviathan2 wrote:fejs je za seljake i bosance :Daben wrote:slobodoljubiv čovik inako nemo ča činiti na fejsu.
Tzv. analogna drustvena mreza...:)
Ako je tako, zašto onda ne smiju crncu uskratiti uslugu?Triny wrote:Pa u stvari, mogu biti i pristrani i nepristrani . Kako im se kad hoće.Yehudi wrote:Triny wrote:Cenzuriraju samo svoju mrezu s punim pravommamin sin wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/zbog-potpore-generalu-praljku-bujancu-blokiran-facebook-na-30-dana-1099203/
to je privatna tvrtka, oni mogu cenzurirati internet, i određivati što ljudi smiju a što ne smiju misliti
slobodno tržište rules
Ni dnevno.hr ne bi objavljivalo poptporu npr. Ratku Mladicu.
Tako je.
Naime oni nisu pristrani pa ne rade razliku izmedju - pravomoćno osudjenih ratnih zločinaca -
Ne dopuštaju veličanje niti jednoga, bez obzira sa koje strane dolazio.
Privatna firma. K'o hoće neka koristi FB, k'o neće ne mora.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Izašla pjesma o generalu Praljku
» gen. PRKAČIN O GENERALU PRALJKU, STIPI MESIĆU I HAAŠKOJ PRESUDI! (VIDEO)
» 31.7. Dan nacionalne sucuti
» Zuckerberg na udaru 'progresivnih snaga' jer ne cenzurira trumpove upise na facebooku...
» Udruge zatražile od političkih stranaka da izraze stav o Vatikanskim ugovorima
» gen. PRKAČIN O GENERALU PRALJKU, STIPI MESIĆU I HAAŠKOJ PRESUDI! (VIDEO)
» 31.7. Dan nacionalne sucuti
» Zuckerberg na udaru 'progresivnih snaga' jer ne cenzurira trumpove upise na facebooku...
» Udruge zatražile od političkih stranaka da izraze stav o Vatikanskim ugovorima
Page 2 of 2