Na koncu jedino je Hrvatska agresor
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Na koncu jedino je Hrvatska agresor
to ste sami zapisali u povijest balkanapizzon wrote:Noor wrote:šta vi ništa? pa vi ste okupatori, agresori i zločincipizzon wrote:mi, nista )
gde to pise
u hrvatskim pusolama )
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nemoj da me zasmejavasNoor wrote:to ste sami zapisali u povijest balkanapizzon wrote:Noor wrote:šta vi ništa? pa vi ste okupatori, agresori i zločincipizzon wrote:mi, nista )
gde to pise
u hrvatskim pusolama )
vi imate trilinig UZP a mi 0 komada )
Guest- Guest
Istina ali tako ne misli nitko osim nas...Noor wrote:taj pravorijek je za rit obrisatasilovski wrote:Ukupno ne već hrvatska barem po praovjekuNoor wrote:šta vi ništa? pa vi ste okupatori, agresori i zločincipizzon wrote:mi, nista )
Kermit-
2014-04-17
I to je jedino bitno mišljenje ovdjeasilovski wrote:Istina ali tako ne misli nitko osim nas...Noor wrote:taj pravorijek je za rit obrisatasilovski wrote:Ukupno ne već hrvatska barem po praovjekuNoor wrote:šta vi ništa? pa vi ste okupatori, agresori i zločincipizzon wrote:mi, nista )
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Najveći agresor je sjedio danas na mjestu suca .pizzon wrote:ovo je nista, tek ima da vas zezamo =)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Jesmo saznali iz koje zemlje je onaj usrani sudac?
2015-08-15
kaja wrote:Najveći agresor je sjedio danas na mjestu suca .pizzon wrote:ovo je nista, tek ima da vas zezamo =)
ti si danas najtuznija faca na forumu
ne zelim da te uznemiravam
Guest- Guest
Hvala na razumjevanju :)pizzon wrote:kaja wrote:Najveći agresor je sjedio danas na mjestu suca .pizzon wrote:ovo je nista, tek ima da vas zezamo =)
ti si danas najtuznija faca na forumu
ne zelim da te uznemiravam
2015-08-15
puca njima ona stvar za nas, misle ono što im je vrli sud prezentiraoasilovski wrote:Istina ali tako ne misli nitko osim nas...Noor wrote:taj pravorijek je za rit obrisatasilovski wrote:Ukupno ne već hrvatska barem po praovjekuNoor wrote:šta vi ništa? pa vi ste okupatori, agresori i zločincipizzon wrote:mi, nista )
da ih pitaš, nemaju pojma ni o čemu, tko? kako? zašto?
dupeglave ko i onaj idiot carl bildt i slični...jedva da znaju na karti pronaći ovaj prostor
Zna bildt jest on đubre ali nije glupNoor wrote:puca njima ona stvar za nas, misle ono što im je vrli sud prezentiraoasilovski wrote:Istina ali tako ne misli nitko osim nas...Noor wrote:taj pravorijek je za rit obrisatasilovski wrote:Ukupno ne već hrvatska barem po praovjekuNoor wrote:
šta vi ništa? pa vi ste okupatori, agresori i zločinci
da ih pitaš, nemaju pojma ni o čemu, tko? kako? zašto?
dupeglave ko i onaj idiot carl bildt i slični...jedva da znaju na karti pronaći ovaj prostor
Kermit-
2014-04-17
A šta su mislili,srušit stari most u Mostaru,držat koncentracijski logor Dretelj,protjerat silovat i poubijat stotine hiljada nedužne muslimanske nejači i prošvercat se nejkažnjeno za sve to.Sad da su Bosanci pametni kao što nisu,trebaju iskmečat plaćanje reparacije i odštete kao što je Grčka od Njemačke.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kontam francuzkaja wrote:Jesmo saznali iz koje zemlje je onaj usrani sudac?
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Katastrofa od diplomacije
cijela Europa ima moralne i civilizacijske temelje u mitu o 2. svijetskom ratu
ne može Hrvatska imati temelje u Domovinskom ratu i tako izbjeći nametanje kolektivne krivnje i viječnog grijeha bijelačke kože
Tuđman je ratni zločinac a obrambeni rat je zločinački poduhvat, mi trebamo što prije odbaciti te vrijednosti koje smo donedavno uzvisivali, jer mi kao narod nismo krivi
ne smijemo više štovati zločince ni zločinački rat, trebamo se vratiti vrijednostima iz 45' i prihvatiti svoju krivnju za nacijonalizam, suočiti se sa prošlošću vlastite grešnosti
Guest- Guest
To bi bilo to hehe 2 mild bošnjama 3 mild orbanu što ih je šamarao i tako daljeIknar je gay wrote:A šta su mislili,srušit stari most u Mostaru,držat koncentracijski logor Dretelj,protjerat silovat i poubijat stotine hiljada nedužne muslimanske nejači i prošvercat se nejkažnjeno za sve to.Sad da su Bosanci pametni kao što nisu,trebaju iskmečat plaćanje reparacije i odštete kao što je Grčka od Njemačke.
Kermit-
2014-04-17
Pa taj je korumpiraniji od hrvatskih sudacaasilovski wrote:Kontam francuzkaja wrote:Jesmo saznali iz koje zemlje je onaj usrani sudac?
2015-08-15
viši sudac žalbenog suda Malte i ustavnog suda Maltekaja wrote:Jesmo saznali iz koje zemlje je onaj usrani sudac?
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/upoznajte-suce-koji-ce-presuditi-prlicu-praljku-i-ostalima-foto-20171129
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Čuj država nije pomagala obrani već optužbi da ne kažem da je bilo sranja i zločina da ne kažem da je DORH bio pasivan i tako dalje... nema tu onda puno sreće, osim toga tu se sudilo politici i to je dokazano a praljak je koleteral.kaja wrote:Pa taj je korumpiraniji od hrvatskih sudacaasilovski wrote:Kontam francuzkaja wrote:Jesmo saznali iz koje zemlje je onaj usrani sudac?
BiH će biti arapsko gnjezdo usred europe i točka razdora i nevolje jer nekome čitaj SAD to odgovara
Kermit-
2014-04-17
hrvatska agresor, a republika srpska nastala nespolnom deobom..
sarajevo etnicki cisto, banja luka etnicki cista..
jedini veci hrvatski grad - mostar, nije ociscen
Ne važno odluka se znala duže vrijeme čak ipraljak nije bitan nego osuda Republike Hrvatske što ona jest u suštini samo to svi obilaze mile leleNoor wrote:viši sudac žalbenog suda Malte i ustavnog suda Maltekaja wrote:Jesmo saznali iz koje zemlje je onaj usrani sudac?
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/upoznajte-suce-koji-ce-presuditi-prlicu-praljku-i-ostalima-foto-20171129
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Majke Srebrenice: "Hrvatska je bila agresor"; Milanović: "Nije vam ovo kalifat"
» Bulj protiv Vlade: Pusić je nametnula tezu da je Hrvatska agresor u BiH, ne može nas predstavljati
» Puhovski:'HOS je bio agresor'
» Agresor o Agresoru
» Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor
» Bulj protiv Vlade: Pusić je nametnula tezu da je Hrvatska agresor u BiH, ne može nas predstavljati
» Puhovski:'HOS je bio agresor'
» Agresor o Agresoru
» Komšić udario po Kolindi: Ti si agresor
Page 2 of 3