dosadni ste vise, ja nasao avu
Page 1 of 1
dosadni ste vise, ja nasao avu
http://www.slobodnadalmacija.hr/scena/showbizz/clanak/id/519342/sjecate-li-se-nje-otisla-je-iz-splita-39trbuhom-za-kruhom39-a-sada-bodri-kosarkase-u-beogradu-u-najseksi-izdanju-dosad
2015-07-23
Re: dosadni ste vise, ja nasao avu
aj dobro onda, al cjeli dan s praljkom, au brate, nemrem vise citatIknar je gay wrote:A pusti nas barem danas da se malo s Praljkom zabavljamo ,a sutra se zabavljajte neko s Avom a je ću s Iknarom.
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» HDZ nasao krivca
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
» PREDSJEDNICA NEDODIRLJIVA U ANKETAMA Što je više napadaju podrška joj više raste. Kako to?
» Javili smo Pfizeru da možemo izvući više od 5 doza iz bočica, sad nam više naplaćuju
» HDZ nasao krivca
» Njemačka svakim danom sve više i više tone: Komičar na sud nakon Erdoganove naredbe Merkelici
Page 1 of 1