ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a - Page 3 Empty Re: Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a

Post by darth_vader 27/9/2015, 00:47

A za koji kurac je onda Rambo krvario po Afganistanu da bi ovi sad s Rusima bili saveznici protiv đihadista...to se Bush bio malo zajebo, ali evo Obama ih srećom vraća na pravi put...

darth_vader

2014-04-17

Back to top Go down

Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a - Page 3 Empty Re: Amerika ne želi pomoći Rusiji protiv ISIL-a

Post by darth_vader 27/9/2015, 01:41

albatros wrote:
v_vlado wrote:
crvenkasti wrote:
albatros wrote:Ma ja mislim da bi te Amere trebali ignorirati i potpuno dezavuirati.  

Što oni imaju sa nama,pobogu???

Zamisli da ti imaš jedini na svijetu dozvolu da proizvodiš određenu vrstu pikula.
Pikule su od jeftinog stakla i praktički su bezvrijedne.
Međutim, ti si stavio cijenu da jedna pikula košta 10 kuna.

E, onda uvedeš u cijelom svijetu pravilo da se nafta može kupovati samo za te tvoje pikula.
Znači, kad nekome treba nafta, najprije dolazi kod tebe i kupuje tvoje pikule, pa onda za njih naftu.

Zamisli koliko bi love imao.
a gdje ima za kupit te pikule?
Mi smo to zvali špekule.

I one staklene bile su najmanje na cijeni.

Najviše smo voljeli tzv košćenke,one od keremike.

One su uvijek u srazu razbijale ove od stakla.

Omiljena valuta dok sam školarac bio...mi smo uvijek igrali na način da je pobjednik koji prvi tri puta pogodi zaredom protivničku frenju i istu zatim uzima sebi...bio je dana kad te išlo pa bi brojao trofeje kao da gledajući ih kao da posjeduješ dragulje, ali bilo je bome i dana kad bi skoro bez iti jedne ostao...znalo je biti i suza i tučnjava...mah...ovi današnji klinci ne znaju se igrati...dođe mi neki put ispleskati svoja dva klipana zbog toga...sve im moraš organizirati, a nikad zadovoljni...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by jastreb 27/9/2015, 08:17

Da,da različiti nazivi i različiti načini igre.

Špekule,pikule,frenje,klikeri,špigule.....

Mi smo igrali na ravnom terenu,u središtu čega bi bio krug promjera oko jednog pedlja.

No sad je komplicirano objašnjavati pravila,a i pola sam toga zaboravio.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics