SVI SMO MI gen. PRALJAK!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: SVI SMO MI gen. PRALJAK!
ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:Mrš van!Sora wrote:Ah
Protuhrvatski smjer ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Krpelji. Nema to obraza koliko crno ispod njihovih nokata.Noor wrote:ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:Mrš van!Sora wrote:Ah
Protuhrvatski smjer ..
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
ma ni zericu, kuga prokleta zamotana od negdje iz hrvatske derneči ovdje po forumu i likujeEroo wrote:Krpelji. Nema to obraza koliko crno ispod njihovih nokata.Noor wrote:ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:Mrš van!Sora wrote:Ah
Protuhrvatski smjer ..
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Eroo wrote:Krpelji. Nema to obraza koliko crno ispod njihovih nokata.Noor wrote:ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:Mrš van!Sora wrote:Ah
Protuhrvatski smjer ..
prije ili kasnije doći će im na naplatu ... ali hrvata da im pomogne tada neće biti.
ča je život vengo fantazija.
Kavran- Posts : 2669
2017-10-12
Što su tražili i dobit će.Kavran wrote:Eroo wrote:Krpelji. Nema to obraza koliko crno ispod njihovih nokata.Noor wrote:ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:Mrš van!Sora wrote:Ah
Protuhrvatski smjer ..
prije ili kasnije doći će im na naplatu ... ali hrvata da im pomogne tada neće biti.
2016-07-22
u tom slučaju treba samo sjest u publiku i uzet kokiceKavran wrote:Eroo wrote:Krpelji. Nema to obraza koliko crno ispod njihovih nokata.Noor wrote:ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:Mrš van!Sora wrote:Ah
Protuhrvatski smjer ..
...i žilet-žica. U dva reda.Noor wrote:u tom slučaju treba samo sjest u publiku i uzet kokiceKavran wrote:Eroo wrote:Krpelji. Nema to obraza koliko crno ispod njihovih nokata.Noor wrote:ma nemreš se ovakvog smrada riješit samo tako...Eroo wrote:
Mrš van!
2016-07-22
epikur37 wrote:valjda američki prijatelji nešto naprave u zadnji čast...ako već ništa ajmo vrtiti stare filmove :D
U tim američkim filmovima su oslobodili Gotovinu, a Praljka prošvercali na Karibe gdje ostatak života peca sabljarke dok mu je grob u domovini prazan.
Hollywood
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Praljak rođendan
» Umro general Praljak
» Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
» Index potvrdio da je Praljak u većem dijelu bio u pravu
» Praljak - Tuđmanova žrtva i osuđeni ratni zločinac, a ne heroj
» Umro general Praljak
» Slobodan Praljak popio otrov u sudnici,
» Index potvrdio da je Praljak u većem dijelu bio u pravu
» Praljak - Tuđmanova žrtva i osuđeni ratni zločinac, a ne heroj