I Tifa otkačio Sarajstan
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: I Tifa otkačio Sarajstan
Nije nego u Tugoslaviji.jastreb wrote:A Tifa je sve što je stekao,stekao u BIH,u Sarajevu,a ne u Srbiji i Beogradu.RayMabus wrote:Jastrebe ja sam tog malog srbislava napao jer je karijeru izgradio u juniorakoj hr reprezentaciji
On je taj koji je licemjeran a ne ja
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Pa dobro je u Jugi,ali opet je bio U SA. Zato i napisah malo prije da je na rame mogao istetovirati grb SFRJ.Oh_Femder wrote:Nije nego u Tugoslaviji.jastreb wrote:A Tifa je sve što je stekao,stekao u BIH,u Sarajevu,a ne u Srbiji i Beogradu.RayMabus wrote:Jastrebe ja sam tog malog srbislava napao jer je karijeru izgradio u juniorakoj hr reprezentaciji
On je taj koji je licemjeran a ne ja
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nije nas Joža učil da smo z Irana došli.dzango wrote:Jebiga, vi ste beše ono iz Irana? Tako vas je učio otac nacije koji vam je svima jebao mater.Oh_Femder wrote:Koji bre srbin? Pa to, snajka, ne postoji. To su Rusi sa severnog, bre, pola. Tako Viktor Guljevič, a bogami i najveći srpsi, oću reći ruski rodoljubiEva_ wrote:Ali ako si hafiz i poturčeni Srbin...RayMabus wrote:Dakle ako si Hrvat ili Srbin nemoš biti mali zeleni
http://net.hr/danas/svijet/ruski-duznosnik-razbjesnio-srbe-svojim-objasnjenjem-njihova-porijekla-vi-ste-mali-rusi-i-dolazite-sa-sjevernog-pola/
Koliko ja kapiram, Tifa je naaarkoman. A nek živi gde hoće. Idi ti živi u onu tursku kasaba da ti Bakir i vehabije seru po glavi.jastreb wrote:I Tifa je govno. Najprije je bio veliki Jugosloven,a zatim je 1992.glumio nekakvo multi-kulti Sarajevo,te je branio svoj grad i svoju zemlju,a sad odjednom BIH više nije njegova zemlja,već je to Srbija. Nakon što je sve što je stekao,stekao u BIH.RayMabus wrote:Taj mali je tek posta poznat u juniorskoj hr reprezentaciji hr
To je govno obično
Za razliku od onog malog anonimca za kojeg nikad prije nisam čuo,i da nije otišao nastupati za Srbe,vjerovatno ne bih ni znao.
Znači uspoređivati jednog NN-ca sa jednim od najpoznatijih estradnjaka u Jugi,blesavo je. I ti to znaš.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ko? Tifa? Pa i nije baš. A da je ostavio traga i to stoji. Poslušaj samo koga je skidao MPT.Eva_ wrote:On je bez sluha, bezveznjak.
Pardon gospodine komunisto. Tebi je jebo Joža a onima drugima krivousti. Mada su komunisti obojica, da im jebeš mater.Oh_Femder wrote:Nije nas Joža učil da smo z Irana došli.dzango wrote:Jebiga, vi ste beše ono iz Irana? Tako vas je učio otac nacije koji vam je svima jebao mater.Oh_Femder wrote:Koji bre srbin? Pa to, snajka, ne postoji. To su Rusi sa severnog, bre, pola. Tako Viktor Guljevič, a bogami i najveći srpsi, oću reći ruski rodoljubiEva_ wrote:Ali ako si hafiz i poturčeni Srbin...RayMabus wrote:Dakle ako si Hrvat ili Srbin nemoš biti mali zeleni
http://net.hr/danas/svijet/ruski-duznosnik-razbjesnio-srbe-svojim-objasnjenjem-njihova-porijekla-vi-ste-mali-rusi-i-dolazite-sa-sjevernog-pola/
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja i kad bih išao u Bosnu,onda bih izabrao Ćopićevu,a ne Andrićevu Bosnu.dzango wrote:
Koliko ja kapiram, Tifa je naaarkoman. A nek živi gde hoće. Idi ti živi u onu tursku kasaba da ti Bakir i vehabije seru po glavi.
2014-04-22
A zar oci vaše nacije ,Dobrica i Bondo ,nisu bili komunisti?dzango wrote:
Pardon gospodine komunisto. Tebi je jebo Joža a onima drugima krivousti. Mada su komunisti obojica, da im jebeš mater.
2014-04-22
zamijenila ga je s BanomOh_Femder wrote:Ko? Tifa? Pa i nije baš. A da je ostavio traga i to stoji. Poslušaj samo koga je skidao MPT.Eva_ wrote:On je bez sluha, bezveznjak.
meni je Tifa odličan pjevač, ali pati od prevelikog ega...
aj daj neki link da čujem kako skida MPT
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Meni je Joža dal Hrvatsku (krivoustog je izmislil od ono malo blata ispod nokta malog prsta kojim je pijan narisal hrvatske granice na salveti iz seoske krčme), a jebal je tebe kad ti je uzel Kosovo...između ostalog. Al' eto, tko gubi, ima pravo da se ljuti, tak da ti opraštam tu i iz aviona videću (pardon my gerund :P) i neupitnu nemoćnu frustraciju.dzango wrote:Pardon gospodine komunisto. Tebi je jebo Joža a onima drugima krivousti. Mada su komunisti obojica, da im jebeš mater.Oh_Femder wrote:Nije nas Joža učil da smo z Irana došli.dzango wrote:Jebiga, vi ste beše ono iz Irana? Tako vas je učio otac nacije koji vam je svima jebao mater.Oh_Femder wrote:Koji bre srbin? Pa to, snajka, ne postoji. To su Rusi sa severnog, bre, pola. Tako Viktor Guljevič, a bogami i najveći srpsi, oću reći ruski rodoljubiEva_ wrote:
Ali ako si hafiz i poturčeni Srbin...
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Skandal u Budvi: Potukli se Alen Islamović i Tifa
» Komšogluovci i Sarajstan u stanju 'besvijesti' :'Srna nam otima teritorij'
» Komšogluovci i Sarajstan u stanju 'besvijesti' :'Srna nam otima teritorij'
Page 4 of 4