Kupujmo hrvatsko
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Kupujmo hrvatsko
nema više cvergla. sve izlovljeno.
ja sam ih znao držat u kadi dva dana da se isčiste i onda ih ih u roru speć.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
ja kad idem kod frendova u zagorje obavezno ih najdem na repertoaru, zna bagra da su mi fini :Dveber wrote:nema više cvergla. sve izlovljeno.
ima ih po zagorju u baerima, veli mi sraka da su se namnozili ko posast
kod nas uništava mlađ i naraste do 30cm, samo smrdi po mulju.
2014-12-30
al kad se ocisti, cist je finiveber wrote:ma cvergl je pošast. to je američki som koji kod njih naraste na par kila.
i obicni som je fini kad ga se prvo drzi u sistoj vodi par dana
frend mi je ulovio sam nekih 40 kg, poslao mi 10ak kila odrezaka,
kod mene u selu u potoku ima klenova , pastrva i jos nekih par vrsti ribe, zna se ulovit dobrih komada, samo je steta sto su velike rijeke zagadjene pa kad naidju povdnji odnesu ribu i ona koja se vrati smrdi u picku materinu
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
pohani som je skroz ok, i divlji šaran.
štuka mi je najbolja, filetiram ju i spoham.
štuka mi je najbolja, filetiram ju i spoham.
2014-12-30
ima jebenu bodlju na ledjima, ak ne pazis eto gadnih bolovaNoor wrote:jel to ono što zovu još i patuljani?veber wrote:ma cvergl je pošast. to je američki som koji kod njih naraste na par kila.
e, to to...ima ih i kod nas po jezerima i bajerima, kad su moji bili klinci, držala ih je ribičija i svaki čas su mi donosili pune kantice tih patuljana, a meni padao mrak na oči to čistitLeviathan2 wrote:ima jebenu bodlju na ledjima, ak ne pazis eto gadnih bolovaNoor wrote:jel to ono što zovu još i patuljani?veber wrote:ma cvergl je pošast. to je američki som koji kod njih naraste na par kila.
2017-10-06
nemas pojma,to se brzo ocistiNoor wrote:e, to to...ima ih i kod nas po jezerima i bajerima, kad su moji bili klinci, držala ih je ribičija i svaki čas su mi donosili pune kantice tih patuljana, a meni padao mrak na oči to čistitLeviathan2 wrote:ima jebenu bodlju na ledjima, ak ne pazis eto gadnih bolovaNoor wrote:jel to ono što zovu još i patuljani?veber wrote:ma cvergl je pošast. to je američki som koji kod njih naraste na par kila.
ja bio u zagorju na ribiciji jednom, ide frend na sharana a meni dao stap da lovim cvergle,
ja iz zajebancije uzeo komadic ivera i nabio na udicu, te lude ribe su isle i na to, a nisu losi za jesti :D
ne nemam...očistila sam ih par desetaka kilaLeviathan2 wrote:nemas pojma,to se brzo ocistiNoor wrote:e, to to...ima ih i kod nas po jezerima i bajerima, kad su moji bili klinci, držala ih je ribičija i svaki čas su mi donosili pune kantice tih patuljana, a meni padao mrak na oči to čistitLeviathan2 wrote:ima jebenu bodlju na ledjima, ak ne pazis eto gadnih bolovaNoor wrote:jel to ono što zovu još i patuljani?veber wrote:ma cvergl je pošast. to je američki som koji kod njih naraste na par kila.
ja bio u zagorju na ribiciji jednom, ide frend na sharana a meni dao stap da lovim cvergle,
ja iz zajebancije uzeo komadic ivera i nabio na udicu, te lude ribe su isle i na to, a nisu losi za jesti :D
2017-10-06
aa decki bili vrijedni a :SNoor wrote:ne nemam...očistila sam ih par desetaka kilaLeviathan2 wrote:nemas pojma,to se brzo ocistiNoor wrote:e, to to...ima ih i kod nas po jezerima i bajerima, kad su moji bili klinci, držala ih je ribičija i svaki čas su mi donosili pune kantice tih patuljana, a meni padao mrak na oči to čistitLeviathan2 wrote:ima jebenu bodlju na ledjima, ak ne pazis eto gadnih bolovaNoor wrote:
jel to ono što zovu još i patuljani?
jesu, znali su i štukicu donijet, kojeg šarana...Leviathan2 wrote:aa decki bili vrijedni a :SNoor wrote:ne nemam...očistila sam ih par desetaka kilaLeviathan2 wrote:nemas pojma,to se brzo ocistiNoor wrote:e, to to...ima ih i kod nas po jezerima i bajerima, kad su moji bili klinci, držala ih je ribičija i svaki čas su mi donosili pune kantice tih patuljana, a meni padao mrak na oči to čistitLeviathan2 wrote:
ima jebenu bodlju na ledjima, ak ne pazis eto gadnih bolova
najbolji ulov im je bila patka...zabacio preko nje..ona zamahala krilima i sva se upetljala u flaks
2017-10-06
LOLNoor wrote:jesu, znali su i štukicu donijet, kojeg šarana...Leviathan2 wrote:aa decki bili vrijedni a :SNoor wrote:ne nemam...očistila sam ih par desetaka kilaLeviathan2 wrote:nemas pojma,to se brzo ocistiNoor wrote:
e, to to...ima ih i kod nas po jezerima i bajerima, kad su moji bili klinci, držala ih je ribičija i svaki čas su mi donosili pune kantice tih patuljana, a meni padao mrak na oči to čistit
najbolji ulov im je bila patka...zabacio preko nje..ona zamahala krilima i sva se upetljala u flaks
meni je ribolov lijepa zanimacija, steta sto nisam nikad imao vremena
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Za vikend šatori - "Kupujmo hrvatsko 2016"
» Nevidljiva ruka protiv "Kupujmo hrvatsko!"
» Kupujmo domaće
» Njemačka inicijativa "kupujmo balkansko"
» novo hrvatsko dno…
» Nevidljiva ruka protiv "Kupujmo hrvatsko!"
» Kupujmo domaće
» Njemačka inicijativa "kupujmo balkansko"