Anto Đapić proglašen 'uglednim umjetnikom i radnikom u kulturi' pa uhljebljen u Kazališno vijeće
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Anto Đapić proglašen 'uglednim umjetnikom i radnikom u kulturi' pa uhljebljen u Kazališno vijeće
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Tadija_Anušić
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Re: Anto Đapić proglašen 'uglednim umjetnikom i radnikom u kulturi' pa uhljebljen u Kazališno vijeće
Da,to znam,ali me zanima mogu li Đuro Đapić iz Bitelića,Srbin i ovaj o kome pričamo iz Čaprazlija,biti u kakvom srodstvu?mutava baštarda wrote:Čuo sam za to ime... ne znam ništa o njemu, iz kojih je Đapića.jastreb wrote:Inače jedan suplemenik Đuro Đapić-Đapeta proglašen je za nar.heroja. Također iz Bitelića.
Inače u tom kraju je Tadija Anušić No1.kada su narodni heroji u pitanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Upitat ću danas jednog Đapićevog dalekog rodjaka pa ti javim.jastreb wrote:Da,to znam,ali me zanima mogu li Đuro Đapić iz Bitelića,Srbin i ovaj o kome pričamo iz Čaprazlija,biti u kakvom srodstvu?mutava baštarda wrote:Čuo sam za to ime... ne znam ništa o njemu, iz kojih je Đapića.jastreb wrote:Inače jedan suplemenik Đuro Đapić-Đapeta proglašen je za nar.heroja. Također iz Bitelića.
mutava baštarda wrote:Upitat ću danas jednog Đapićevog dalekog rodjaka pa ti javim.jastreb wrote:Da,to znam,ali me zanima mogu li Đuro Đapić iz Bitelića,Srbin i ovaj o kome pričamo iz Čaprazlija,biti u kakvom srodstvu?mutava baštarda wrote:Čuo sam za to ime... ne znam ništa o njemu, iz kojih je Đapića.jastreb wrote:Inače jedan suplemenik Đuro Đapić-Đapeta proglašen je za nar.heroja. Također iz Bitelića.
Pa ovaj Đuro ako je Srbin onda nije u srodstvu. Bar ne unatrag 100/200 godina. Sve jedno pitat ću ga, ne virujem da će znati. Čoban s početka priče je star i dugo ga nisam vidio.
Jrbes kulturu
Džepić voli kobasice
Džepić voli kobasice
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Optuženi silovatelj psa uhljebljen u Europskom parlamentu
» Đapić traži da se smijeni pravobraniteljicu koja je upozorila na ustaštvo
» Umro Anto Kovačević
» Đapić bi pojeo Pupovca
» Đapić postao trbuhozborac Šeksa
» Đapić traži da se smijeni pravobraniteljicu koja je upozorila na ustaštvo
» Umro Anto Kovačević