Premijer Orban: Plenki sada ću ti oprostiti što sam te tukao
Page 1 of 1
Premijer Orban: Plenki sada ću ti oprostiti što sam te tukao
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/plenkovic-odradio-najtezi-razgovor-premijer-zadovoljan-nakon-susreta-s-orbanom-madari-ce-nam-pomocu-pri-otkupa-dionica-ine/6790902/
Kermit-
2014-04-17
Re: Premijer Orban: Plenki sada ću ti oprostiti što sam te tukao
Hibridno tabanje.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
koliko mi se cini on je tukao zokija i vrdoljaka..plenki je premijer godinu dana a glavna sora je bila prije 2,3 godine
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
b.t.w tuzbe u svezi ine podigli su zoki i vrdoljak...ne volim plenkija ali on sa tim sukobom oko ine nema veze
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
jebem ga tulava , ovo kao da ides krajem 70-ih ponovo otkupit sve ugljenokope
ne mogu vjerovati da nas ovaj prevarant sto misli da je madjar a stvarno rom prevede zedne preko vode zbog neukosti gradjanstva i slabe krvne slike
ne mogu vjerovati da nas ovaj prevarant sto misli da je madjar a stvarno rom prevede zedne preko vode zbog neukosti gradjanstva i slabe krvne slike
Last edited by debotoijusto on 28/11/2017, 18:14; edited 1 time in total (Reason for editing : $%&/%/$( mater)
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
debotoijusto wrote:jebem ga tulava , ovo kao da ides krajem 70-ih ponovo otkupit sve ugljenokope
Kermit-
2014-04-17
heheh dobarkofein wrote:
ili
Kermit-
2014-04-17
debotoijusto wrote:jebem ga tulava , ovo kao da ides krajem 70-ih ponovo otkupit sve ugljenokope
:D
Guest- Guest
Hrvati i Mađari su se dogovorili, iako Orban igra pomalo ciganski, sve u svemu dobro je. Oni Debotovi onomad posvađaše vjekovne susjede zbog nezvanih gostiju, ali eto Kolinda je izvukla fleke, Plenki dogovorio frizuru i sve 5.
Guest- Guest
kofein wrote:Hrvati i Mađari su se dogovorili, iako Orban igra pomalo ciganski, sve u svemu dobro je. Oni Debotovi onomad posvađaše vjekovne susjede zbog nezvanih gostiju, ali eto Kolinda je izvukla fleke, Plenki dogovorio frizuru i sve 5.
koji moji ? oni sto mi dadose ime kolega ili oni gdje sam zavrsio visoke vojne skole JNA ? mozda oni gdje obnasam visoke gradske duznosti ZG , sabor u malome ?
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Similar topics
» Premijer Mađarske Viktor Orban: Trebamo formirati Evropsku vojsku
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Orban: Puštanje imigranata u Europu je greška koja se sada ne može ispraviti
» Butković: Plenki je najbolji premijer ikada koji je pokazao zube mađarskom režimu
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
» Prgomet odlučno HNS-u i MOST-u:'Nema pregovora sa nama ako Plenki nije premijer'
» Orban: Puštanje imigranata u Europu je greška koja se sada ne može ispraviti
» Butković: Plenki je najbolji premijer ikada koji je pokazao zube mađarskom režimu
» Kako je Orban preveo Plenkija zednog preko voda a Plenki:'Nema teorije,nema sanse,nece proci.'
Page 1 of 1