ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru

Go down

Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru Empty Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru

Post by Kermit 28/11/2017, 08:43

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tko-je-bio-vladimir-seks-prije-devedesetih-dousnik-ili-zrtva-sds-a-k-olujic-izbjegavao-sam-ga-jer-je-glasio-za-provokatora/6784983/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bInPortal
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru Empty Re: Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru

Post by Kermit 28/11/2017, 08:44

Nisam šokiran. U Osijek sam došao 1978. godine kao asistent na Pravni fakultet. O Šeksu je u gradu bio javni pogovor da je doušnik tajnih službi. Zalazio je u najgore kafiće i bio poznat kao kavanski agent provokator. Zato sam ga uvijek izbjegavao. Kada sam 1993. godine razgovarao s Tuđmanom, pitao me za političare iz Osijeka, za Šeksa, Vekića, Glavaša, Kramarića, Vrkića. Rekao sam mu sve to o Šeksu, ali on nije reagirao. Vidjelo se da je sve znao. Zasigurno je to bio razlog što Šeks u Tuđmanovo vrijeme nije mogao biti predsjednik Vlade, ni predsjednik Sabora, nego je uvijek bio potpredsjednik.
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru Empty Re: Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru

Post by Kermit 28/11/2017, 08:44

Zalazio je u najgore kafiće i bio poznat kao kavanski agent provokator. "

Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru 1f60d  Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru 1f60d  Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru 1f60d 
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by T. 28/11/2017, 09:48

asilovski wrote:Zalazio je u najgore kafiće i bio poznat kao kavanski agent provokator. "

Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru 1f60d  Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru 1f60d  Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru 1f60d 

'kolega' je pravi kolega, jebo fiškala koji ne loče... :starac
a ovaj peško nije ni svjestan da kolegu zapravo hvali... :)

Last edited by Totenkopf on 28/11/2017, 09:50; edited 1 time in total (Reason for editing : h)
T.
T.

2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics