Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru
Page 1 of 1
Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/tko-je-bio-vladimir-seks-prije-devedesetih-dousnik-ili-zrtva-sds-a-k-olujic-izbjegavao-sam-ga-jer-je-glasio-za-provokatora/6784983/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Razmjena%2bInPortal
Kermit-
2014-04-17
Re: Rat feljtonima se nastavlja: Olujić govori o Vladi provokatoru
Nisam šokiran. U Osijek sam došao 1978. godine kao asistent na Pravni fakultet. O Šeksu je u gradu bio javni pogovor da je doušnik tajnih službi. Zalazio je u najgore kafiće i bio poznat kao kavanski agent provokator. Zato sam ga uvijek izbjegavao. Kada sam 1993. godine razgovarao s Tuđmanom, pitao me za političare iz Osijeka, za Šeksa, Vekića, Glavaša, Kramarića, Vrkića. Rekao sam mu sve to o Šeksu, ali on nije reagirao. Vidjelo se da je sve znao. Zasigurno je to bio razlog što Šeks u Tuđmanovo vrijeme nije mogao biti predsjednik Vlade, ni predsjednik Sabora, nego je uvijek bio potpredsjednik.
Kermit-
2014-04-17
" Zalazio je u najgore kafiće i bio poznat kao kavanski agent provokator. "
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:" Zalazio je u najgore kafiće i bio poznat kao kavanski agent provokator. "
'kolega' je pravi kolega, jebo fiškala koji ne loče...
a ovaj peško nije ni svjestan da kolegu zapravo hvali...
Last edited by Totenkopf on 28/11/2017, 09:50; edited 1 time in total (Reason for editing : h)
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Similar topics
» Olujić:Milanović i Ostojić švercaju ljude,to je kazneno djelo
» Plenki poludio na živozidaša koji mu je pogodio žicu:'Usuđujete se dovoditi moj legimitet u pitanje' E,nećete mučki provokatoru'!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» SAD-e: histerija se nastavlja
» Švedska, problemi, zdravo...
» Plenki poludio na živozidaša koji mu je pogodio žicu:'Usuđujete se dovoditi moj legimitet u pitanje' E,nećete mučki provokatoru'!
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» SAD-e: histerija se nastavlja
» Švedska, problemi, zdravo...
Page 1 of 1