Krajišnik: Od srca bih volio da Prlić i ostali budu oslobođeni
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Krajišnik: Od srca bih volio da Prlić i ostali budu oslobođeni
Ko vas kvari? Da počnemo od tebe.Noor wrote:Da ih politika i SPC ne kvari, bili bi posve ok :)omni wrote:Sta su Hrvati i Srbi Bogu skrivili da zive blizu jedni drugih, da su toliko slicni a toliko se ne vole. :D Ili smo svi budale. Buducnost ce da pokaze :)
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ili su nas jednostavno morali zakrvit jer bi ujedinjeni ovako glupi i agresivni bili prijetnja citavoj Europi.Noor wrote:Da ih politika i SPC ne kvari, bili bi posve ok :)omni wrote:Sta su Hrvati i Srbi Bogu skrivili da zive blizu jedni drugih, da su toliko slicni a toliko se ne vole. :D Ili smo svi budale. Buducnost ce da pokaze :)
omni-
2014-04-12
Jok bre, mi smo desetljećima bili naivci, al eto...i tome je došao krajdzango wrote:Ko vas kvari? Da počnemo od tebe.Noor wrote:Da ih politika i SPC ne kvari, bili bi posve ok :)omni wrote:Sta su Hrvati i Srbi Bogu skrivili da zive blizu jedni drugih, da su toliko slicni a toliko se ne vole. :D Ili smo svi budale. Buducnost ce da pokaze :)
Game over!
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ma pusti to. Mene više zanima ko je tebe pokvario.Noor wrote:Jok bre, mi smo desetljećima bili naivci, al eto...i tome je došao krajdzango wrote:Ko vas kvari? Da počnemo od tebe.Noor wrote:Da ih politika i SPC ne kvari, bili bi posve ok :)omni wrote:Sta su Hrvati i Srbi Bogu skrivili da zive blizu jedni drugih, da su toliko slicni a toliko se ne vole. :D Ili smo svi budale. Buducnost ce da pokaze :)
Game over!
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dabome, čim nije na vaše, odmah je kvarno :)dzango wrote:Ma pusti to. Mene više zanima ko je tebe pokvario.Noor wrote:Jok bre, mi smo desetljećima bili naivci, al eto...i tome je došao krajdzango wrote:Ko vas kvari? Da počnemo od tebe.Noor wrote:Da ih politika i SPC ne kvari, bili bi posve ok :)omni wrote:Sta su Hrvati i Srbi Bogu skrivili da zive blizu jedni drugih, da su toliko slicni a toliko se ne vole. :D Ili smo svi budale. Buducnost ce da pokaze :)
Game over!
Ako već pitaš...biti pokvaren i biti svjestan svega čega nekad nisi bio, ogromna je razlika.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Prlić za tri godine ostali uskoro na slobodi
» "Zgrožen sam, Karadžić i Mladić mogu da budu oslobođeni"
» Umro Momčilo Krajišnik
» KRAJ SUĐENJA:SPECIJALCI ATJ LUČKO OSLOBOĐENI KRIVNJE ZA GRUBORE
» Ni Tito je nije volio...
» "Zgrožen sam, Karadžić i Mladić mogu da budu oslobođeni"
» Umro Momčilo Krajišnik
» KRAJ SUĐENJA:SPECIJALCI ATJ LUČKO OSLOBOĐENI KRIVNJE ZA GRUBORE