Hrg bi dizao minimalac na 4.000,00 kn
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Hrg bi dizao minimalac na 4.000,00 kn
smijesnoRegoč wrote:Možemo li mi postaviti minimalac tako da štiti domaću proizvodnju od nelojalne konkurencije tvrtkih sa Zapada?catabbath wrote:U Njemačkoj je npr. minimalac postavljen tako da štiti domaću industriju od nelojalne konturencije tvrtki sa istoka EU.
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
štetan, dokle god je iznad 0 kn.debotoijusto wrote:aben wrote:tvoja usporedba je potpuno promašena;debotoijusto wrote:catabbath wrote:debotoijusto wrote:minimalac je relikt proslosti
to jednostavno nije istina. Ali reci ti Nemačkoj i EU da nemaju poima :cheers:
http://croexpress.eu/vijest.php?vijest=3186
da ponovim , oni nemaju hrvate , kao prvo
drugo , ugovaraju poslovne odnose osobno ili sindikalno ako veca poslovna zajednica...ni ti sindikati nemaju hrvate tako da svaka usporedba promasena
minimalac je štetna mjera, bez obzira ki je provodi.
nije stetan samo zastario , u drustvu kao HR velik broj zaposleno na minimalcu i velik broj firmi ima problem i takav jadni minimalac isplatit , znaci da prevelik i ovako jadan i treba preci na ugovorne odnose/sindikate a min. ukinuti ili ograniciti za samo neke oblike poslovanja ako zakonski moguce
gori ti je popis radova na tu temu, knock yourself out
2014-04-16
Dakle, ne možemo jer nas u tom sprječava "zajedničko" tržište.debotoijusto wrote:smijesnoRegoč wrote:Možemo li mi postaviti minimalac tako da štiti domaću proizvodnju od nelojalne konkurencije tvrtkih sa Zapada?catabbath wrote:U Njemačkoj je npr. minimalac postavljen tako da štiti domaću industriju od nelojalne konturencije tvrtki sa istoka EU.
čuj, radovi su ti gorika, moreš prečitati, i ne moroš.Regoč wrote:Ne, za to je izmišljeno "slobodno" poduzetništvo.aben wrote:evo zaključka,Regoč wrote:ok De jedan zaključak, ne da mi se sve čitati. Ma ne moraš, kažu da ne valja.
minimalac je izmišljen da siromasi ostanu siromasi, i da bogati ostanu bogati.
2014-04-16
Regoč wrote:Dakle, ne možemo jer nas u tom sprječava "zajedničko" tržište.debotoijusto wrote:smijesnoRegoč wrote:Možemo li mi postaviti minimalac tako da štiti domaću proizvodnju od nelojalne konkurencije tvrtkih sa Zapada?catabbath wrote:U Njemačkoj je npr. minimalac postavljen tako da štiti domaću industriju od nelojalne konturencije tvrtki sa istoka EU.
no dobro , podignes min. na 6 000 , to pristojno zar ne ? pa davanja na to jedno 4-5t. kn pa taj proizvod kosta 10 a u lidla 6...sto sad ?
2014-04-12
Nikakav uvoz radnika, nek povecaju place ili nek crknu...tko nije sposoban ili ne zeli voditi posao bez izrabljivanja drugih zelim mu da crkne od gladi...
darth_vader-
2014-04-17
Samo je tvoja pretpostavka da bi bilo 10. Treba vidjeti, možda bi bilo 5,50.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Dakle, ne možemo jer nas u tom sprječava "zajedničko" tržište.debotoijusto wrote:smijesnoRegoč wrote:Možemo li mi postaviti minimalac tako da štiti domaću proizvodnju od nelojalne konkurencije tvrtkih sa Zapada?catabbath wrote:U Njemačkoj je npr. minimalac postavljen tako da štiti domaću industriju od nelojalne konturencije tvrtki sa istoka EU.
no dobro , podignes min. na 6 000 , to pristojno zar ne ? pa davanja na to jedno 4-5t. kn pa taj proizvod kosta 10 a u lidla 6...sto sad ?
jasambrend wrote:Nikakav uvoz radnika, nek povecaju place ili nek crknu...tko nije sposoban ili ne zeli voditi posao bez izrabljivanja drugih zelim mu da crkne od gladi...
Regoč wrote:Samo je tvoja pretpostavka da bi bilo 10. Treba vidjeti, možda bi bilo 5,50.debotoijusto wrote:Regoč wrote:Dakle, ne možemo jer nas u tom sprječava "zajedničko" tržište.debotoijusto wrote:smijesnoRegoč wrote:
Možemo li mi postaviti minimalac tako da štiti domaću proizvodnju od nelojalne konkurencije tvrtkih sa Zapada?
zasigurno bi tako bilo
2014-04-12
Ja se konacno predajem,ok ukinuti minimalac pa da poslodavac moze sve iskesirati na ruke a ne da mora jos placati mirovinsko,zdravstveno i kojekakve poreze.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Ja se konacno predajem,ok ukinuti minimalac
one down, 7 billion to go
2014-04-16
to je tojasambrend wrote:Nikakav uvoz radnika, nek povecaju place ili nek crknu...tko nije sposoban ili ne zeli voditi posao bez izrabljivanja drugih zelim mu da crkne od gladi...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Definitivno neće.Regoč wrote:Triny se neće složiti.vili40 wrote:poslodavci ne moraju ganjati merde,snaci ce se i u nesto jeftinijem audiju.
Trinity-
2014-04-17
Jadni poslodavci, robovi im nedaju da se nakon jedne sezone voze u Mećkama nego ih bezobraznici prisiljavaju na Audije.
Tko nije sposoban sam sebi stvoriti radno mjesto nek crkne od gladi.jasambrend wrote:Nikakav uvoz radnika, nek povecaju place ili nek crknu...tko nije sposoban ili ne zeli voditi posao bez izrabljivanja drugih zelim mu da crkne od gladi...
Trinity-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Legendarni vatreni: Dizao sam se u tri i prodavao povrće, a nisam igrao jer mi je otac iz Bosne
» Na minimalac
» CG diže minimalac s 250 na 450 eura
» Imigranti nepitaju za minimalac
» Slovenija podigla minimalac
» Na minimalac
» CG diže minimalac s 250 na 450 eura
» Imigranti nepitaju za minimalac
» Slovenija podigla minimalac
Page 3 of 3