Iz petrinjske vojarne u Litvu krenuo 1. hrvatski kontingent
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Iz petrinjske vojarne u Litvu krenuo 1. hrvatski kontingent
...i to jos udarne...stalno trubite kako rata nece biti...a sad vam se pricinjava
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
cujte jesmo u nato ili nismo?...nema foliranja...ja ne bi...ja necu..usli smo i imamo odredjene zadatke..mi ne bi u mirovne misije..ne bi u litvu...ne bi na sinaj..ne bi u afganistan...ne bi na kosovo...ako drugi idu idemo mi..ako zelimo biti unutra...
2015-09-08
Pa mi samo to i želimo. Biti unutra.vuksadinare wrote: ..ako zelimo biti unutra...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Cuj usli smo u nato 2009 godine...dakle kad jos nije mirisalo na isil,siriju,nije bilo nekih sukoba sa rusijom..a nato ti je bila jedna vrst ulauznice u eu...tako da tajming nije mozda bio toliko los koliko su se geostrateske i politicke pozicije promjenile u ovih desetak godina..tu mi nismo mogli utjecat...veci problem bi bio da recimo sad smo usli ko crna gora npr...pjastreb wrote:Pa mi samo to i želimo. Biti unutra.vuksadinare wrote: ..ako zelimo biti unutra...
2015-09-08
.....neutralan danas mozes biti jedino ako imas jako gospodarstvo na razini jedne svice ili norveske...vidimo kako srbiju samaraju i ruje i ameri jer im je pun kurac njihove glume kao o nekoj neutralnosti..poruke su jasne nema danas neutralnosti narocito manjih i gospodarski slabijih drzava
2015-09-08
Jucer bio sa jednim zagorcem majstorom za postavljanje kuhinjskih elemenata i kuhinja komplet...kaze on meni da je prosao bivsu jugu uzduz i poprijeko i veli da zahvaljuje dragom bogu na lijepom,pitomom,naivnom hrvatskom zagorju...kakva je divljina sve ono juzno od kupe,bosna,srbija tu ne misli samo na prirodu..veli..zli,jalni,zlobni ljudi,nekulturni,koji bi samo grabili i svoje interese ostvarili preko drugih ledja...ima i ok ljudi ali globalno debela manjina
2015-09-08
...a sad drugi par opanaka sto imamo ludog premijera koji je lojalan do groba sefovima a isto to trazi za sebe...zato je i potjerao mostovce posto su mu ovi odbili lojalnost
2015-09-08
vucko, jos nisu vanka na šri lanka )
ko ce da ratuje ??
ko ce da ratuje ??
Guest- Guest
Pa rekoh da idem na proljecepizzon wrote:vucko, jos nisu vanka na šri lanka )
ko ce da ratuje ??
2015-09-08
ok, ima vremenavuksadinare wrote:Pa rekoh da idem na proljecepizzon wrote:vucko, jos nisu vanka na šri lanka )
ko ce da ratuje ??
Guest- Guest
Sad moram delati...nema cile milepizzon wrote:ok, ima vremenavuksadinare wrote:Pa rekoh da idem na proljecepizzon wrote:vucko, jos nisu vanka na šri lanka )
ko ce da ratuje ??
2015-09-08
vuksadinare wrote:Sad moram delati...nema cile milepizzon wrote:ok, ima vremenavuksadinare wrote:Pa rekoh da idem na proljecepizzon wrote:vucko, jos nisu vanka na šri lanka )
ko ce da ratuje ??
srecan ti rad
Guest- Guest
Zli kepec je sljedeći u Haaguepikur37 wrote:Nek dobro pazi jebeni diktator Putin :)
Kermit-
2014-04-17
Dobar mi je bio onaj švapski ataše ko u lošem partizanskom filmu frflja o ruskoj kiber hibrid ugrozi...jednom se povijest događa ko tragedija a drugi put ponavlja ko komedija
Kermit-
2014-04-17
asilovski wrote:Dobar mi je bio onaj švapski ataše ko u lošem partizanskom filmu frflja o ruskoj kiber hibrid ugrozi...jednom se povijest događa ko tragedija a drugi put ponavlja ko komedija
i drugi put će bit tragedija ipak..
Hoce ljudi svoj djelic slave u povijesti pa kako zavrsilo...
2015-09-08
Tragikomedija bit će ko kraljevina jugoslavija kad je moj djed pješke išao sa bugarske granice do Otočcakic wrote:asilovski wrote:Dobar mi je bio onaj švapski ataše ko u lošem partizanskom filmu frflja o ruskoj kiber hibrid ugrozi...jednom se povijest događa ko tragedija a drugi put ponavlja ko komedija
i drugi put će bit tragedija ipak..
Kermit-
2014-04-17
Znate koliko su hrvatske snage u ukupnom udjelu nato snaga...7,3%....sto bi onda drugi trebali reci..ocekujemo nuklearne rakete
2015-09-08
...u litvi mislimvuksadinare wrote:Znate koliko su hrvatske snage u ukupnom udjelu nato snaga...7,3%....sto bi onda drugi trebali reci..ocekujemo nuklearne rakete
2015-09-08
Uglavnom.logisticki esalon i sistem veza....dakle cak nisu ni u prvoj i drugoj borbenoj liniji...vise reda radi
2015-09-08
Tak je bilo i na Volgogradu pa opa cupa vratilo se njih 45vuksadinare wrote:...u litvi mislimvuksadinare wrote:Znate koliko su hrvatske snage u ukupnom udjelu nato snaga...7,3%....sto bi onda drugi trebali reci..ocekujemo nuklearne rakete
Kermit-
2014-04-17
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Krstičević ispratio 7. hrvatski kontingent u Afganistan
» Istraživanje “Zov rata u Siriji i bosanskohercegovački kontingent”
» Kina bijesna na Litvu
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Njemacka policija uhitila marticevca za ratni zlocin i ubojstvo cetveroclane petrinjske obitelji Kozobasic
» Istraživanje “Zov rata u Siriji i bosanskohercegovački kontingent”
» Kina bijesna na Litvu
» Suti Kajtazi,sute 'hrvatski' mediji - ma to je samo izboden hrvatski vojnik
» Njemacka policija uhitila marticevca za ratni zlocin i ubojstvo cetveroclane petrinjske obitelji Kozobasic
Page 2 of 4