Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Crni petak u Libiji: tržnica sa stotinama robova
19. ožujka, Francuska i Velika Britanija objavili su svoju vojnu intervenciju u LibijiPinochet wrote:Gadafi je "izdrža" 2-3 mjeseca kada ga je NATo počeo tuć.. i to ga su srušili sa par desetaka aviona.... uz šaku pobunjenika, koje su izgleda simpatizirali velik broj stanovnika.. inače nebi ovaj prdnuo
na Miloševića je iskorištena 20puta jača sila, i ovaj se nije raspa.
Građanski rat u Libiji završio je ubojstvom Moamara Gadafija koji je prethodno uhićen u Sirtu 20. listopada 2011...
........................
izdrža je više nego srbi. navodno mu je jedan srpski general u stožeru savjetovao da se nakon ulaska u igru velike četvorke i napada iz zraka preorjentiraju se na kamuflažu i čuvanje pozicija, a gadafi ko gadafi, neće oni meni....
asad je mnogo mudriji i imao je pomoć rusa pa je jedva pobjedio...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Ljudski potencijal he he he
A šta malo import eksport
A šta malo import eksport
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jednu stvar ovdje treba shvatit Nezovu njih Libijci u Libiju
Ok
Zatim danas je mehanizacije pa toliki broj robova baš i ne treba, zatim ovi sad zapeli dole i normalno da ih lokalne milicije skupljaju s ulica, neznaju što će s njima a hraniti ih neće pa ih prodaju kome treba fizička radna snaga
Ok
Zatim danas je mehanizacije pa toliki broj robova baš i ne treba, zatim ovi sad zapeli dole i normalno da ih lokalne milicije skupljaju s ulica, neznaju što će s njima a hraniti ih neće pa ih prodaju kome treba fizička radna snaga
2014-04-11
NATO partneri su stvorili jedno lukrativno tržište
Kermit-
2014-04-17
Jebote...pa ti si nesvrstanac,titoist..mutava baštarda wrote:Jebote, pa u ulici imaš sigurno par ljudi što su tamo išli na bauštelu pa pitaj njih. I o kakvoj velikoj potpori pobuni pričaš s obzirom da ih je skoro jednu godinu iz zraka pržilo zrakoplovstvo sad, uk, fr & i.Pinochet wrote:ako je Libija bila med i mlijeko, zašto se velik dio stanovništva pobunio.. mislim nebi Gadafi pao relativno brzo , da nije bilo velike potpore pobuni.. čak i ovi Bosanski muslimani počeli pisati članke po novinama, da je Gadafi "šit" "nevjernik" "cionistički igrač" itd.. iako je tamo na snazi bio blagi šerijat.. očito nije bio dovoljno radikalan
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vidi ove kako su ih povjesali za noge ko pivce na pazaru...
2015-09-08
prckov wrote:o jebotemarcellus wrote:rasprodaja
make black friday black again...
Je li dozvoljeno fizicki uklonit robu kad obavi posao, sta kaze kuran??
omni-
2014-04-12
Utopio se 31 rob kraj libijske obale
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1009815
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1009815
2014-04-11
Ako su camuge za njih niza rasa...arapcuge su za bijelce i to njih jebe
2015-09-08
vuksadinare wrote:Ako su camuge za njih niza rasa...arapcuge su za bijelce i to njih jebe
Znas Fučino,da su u povijesti Arapi u cijelosti kastrirali Čamuge,osim ako nisu presli na Islam..Vjerovatno su se bojali pustiti Dokoljence blizu svojih zena,u okruzenju,a da ih nisu kastrirali..
Guest- Guest
Ali brate mili ove camuge ko pilice objesili.. ...ja mislim da oni njih oupce kao ljude ne dozivljavaju..pismejker wrote:vuksadinare wrote:Ako su camuge za njih niza rasa...arapcuge su za bijelce i to njih jebe
Znas Fučino,da su u povijesti Arapi u cijelosti kastrirali Čamuge,osim ako nisu presli na Islam..Vjerovatno su se bojali pustiti Dokoljence blizu svojih zena,u okruzenju,a da ih nisu kastrirali..
2015-09-08
Arapi mrue i bijelce..ali kod bijelaca je lova i oruzje...osobno mislim da arapi mrze sve koji nisu kao oni..a vjera tu dodatno mrznju pogorsava...cudni ljudi skroz...pismejker wrote:Danas se to ponovno dogadja..
2015-09-08
uuuuffff..pricaj mi o tome..no izgleda da svabi polako dolaze pametji...vidim jako malo kozojeba na ulicama,cak premalo...cuh da ih deportiraju potiho ispod radara,natrag odakle su dosli..ipak,Čamuge su tu i dolaze jos uvijek..vuksadinare wrote:Arapi mrue i bijelce..ali kod bijelaca je lova i oruzje...osobno mislim da arapi mrze sve koji nisu kao oni..a vjera tu dodatno mrznju pogorsava...cudni ljudi skroz...pismejker wrote:Danas se to ponovno dogadja..
Guest- Guest
sestra prica da na kirurgiji dolazi puno arapa da operiraju nosinu arapsku,ono da lice na turke...
Guest- Guest
tvoje procjene su išle od toga da sam četnik iz otišića pa evo do nesvrstanog titoiste... samo nastavi, i ćorava kokoš može ubost zrnovuksadinare wrote:Jebote...pa ti si nesvrstanac,titoist..mutava baštarda wrote:Jebote, pa u ulici imaš sigurno par ljudi što su tamo išli na bauštelu pa pitaj njih. I o kakvoj velikoj potpori pobuni pričaš s obzirom da ih je skoro jednu godinu iz zraka pržilo zrakoplovstvo sad, uk, fr & i.Pinochet wrote:ako je Libija bila med i mlijeko, zašto se velik dio stanovništva pobunio.. mislim nebi Gadafi pao relativno brzo , da nije bilo velike potpore pobuni.. čak i ovi Bosanski muslimani počeli pisati članke po novinama, da je Gadafi "šit" "nevjernik" "cionistički igrač" itd.. iako je tamo na snazi bio blagi šerijat.. očito nije bio dovoljno radikalan
djava ce znat sta si..niko te vidija niko te cuo niko ne zna tvoje..mo's bit i makedonacvuksadinare wrote:Arapi mrue i bijelce..ali kod bijelaca je lova i oruzje...osobno mislim da arapi mrze sve koji nisu kao oni..a vjera tu dodatno mrznju pogorsava...cudni ljudi skroz...pismejker wrote:Danas se to ponovno dogadja..
2015-09-08
Camuga ima i vrhunskih sportasa i zabavljaca, arapcine je lijepo vidjet samo kroz objektiv Apache-a dok se trkaju sa 30mm projektilima.vuksadinare wrote:Ali brate mili ove camuge ko pilice objesili.. ...ja mislim da oni njih oupce kao ljude ne dozivljavaju..pismejker wrote:vuksadinare wrote:Ako su camuge za njih niza rasa...arapcuge su za bijelce i to njih jebe
omni-
2014-04-12
pa to je arapima sport i zabava u jednom..omni wrote:Camuga ima i vrhunskih sportasa i zabavljaca, arapcine je lijepo vidjet samo kroz objektiv Apache-a dok se trkaju sa 30mm projektilima.vuksadinare wrote:Ali brate mili ove camuge ko pilice objesili.. ...ja mislim da oni njih oupce kao ljude ne dozivljavaju..pismejker wrote:vuksadinare wrote:Ako su camuge za njih niza rasa...arapcuge su za bijelce i to njih jebe
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Crni Petak kao simptom metastaziranja zapada
» Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima
» Crni petak - blagdan koji slavi potrošnju
» Crni petak , muž i parfem od tisuću kuna
» Rasizam u Italiji buja : Crni petak
» Crni petak ili šta nevidljiva ruka radi maloumnicima