Posebna glazba za nas...
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Posebna glazba za nas...
ajme, što ste vi sve slušali dok ja nisam imala gramofon disko klubove nisam voljela a gramofon sam dobila tek u gimnaziji....
Guest- Guest
metilda wrote:orion wrote:osmi razred ..... tada sam već debelo bila u Bowie & Zeppelin điru
nisam nikad voljela Bowiea, a rock sam počela slušati u prvom gimnazije... ali nikad mi nije baš sjeo nije bio moj đir.. kad smo dobili Glazbenu umjetnost kao predmet privukla me je klasična glazba...
iz tog doba se kao najzanimljivijeg sjećam Yes - The Gates of Delirium i slovenskih Buldožera ...
uz osnovnu školu pohađala sam i muzičku pa mi je klasika išla van na nos ....ali ima jedna arija iz Mozartove Čarobne frule (Kraljica noći) koja me je odševila kao klinku
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Yesterday i Space oddity su prve stvari koje sam naučila svirati na klaviru, a da nisu domaća zadaća
2017-06-06
orion wrote:uz osnovnu školu pohađala sam i muzičku pa mi je klasika išla van na nos ....ali ima jedna arija iz Mozartove Čarobne frule (Kraljica noći) koja me je odševila kao klinku
to ti je prednost velikog grada.. mi smo prije DR imali limenu glazbu i mandolinski zbor u kojem sam bila prva mandolina, ali nismo baš svirali klasike :D
glazbenu školu smo dobili tek početkom devedesetih... djeca su naučila svirati klavir..
inače nisam voljela ženske dionice, dapače ni opere, a iz njih su mi bile draže muške arije..
i vidim da ste vi baš slušali glazbu, pretpostavljam da je to bilo u srednjoj školi, a ja sam tek tada dobila svoj prvi gramofon.. u OŠ nisam imala ni radio pa nisam imala priliku upratiti glazbena zbivanja.. tek u srednjoj sam džeparac počela trošiti na ploče... sada kupe prašinu...
Guest- Guest
metilda wrote:orion wrote:uz osnovnu školu pohađala sam i muzičku pa mi je klasika išla van na nos ....ali ima jedna arija iz Mozartove Čarobne frule (Kraljica noći) koja me je odševila kao klinku
to ti je prednost velikog grada.. mi smo prije DR imali limenu glazbu i mandolinski zbor u kojem sam bila prva mandolina, ali nismo baš svirali klasike :D
glazbenu školu smo dobili tek početkom devedesetih... djeca su naučila svirati klavir..
inače nisam voljela ženske dionice, dapače ni opere, a iz njih su mi bile draže muške arije..
i vidim da ste vi baš slušali glazbu, pretpostavljam da je to bilo u srednjoj školi, a ja sam tek tada dobila svoj prvi gramofon.. u OŠ nisam imala ni radio pa nisam imala priliku upratiti glazbena zbivanja.. tek u srednjoj sam džeparac počela trošiti na ploče... sada kupe prašinu...
mandolina je divan instrument .....
.... malo prije smo došli sa koncerta povodom proslave 70 godšnjice tamburaškog gradskog orkestra - 2 sata čiste uživancije :)
2017-06-06
metilda wrote:i jedna prava adolescentska - sve smo htjele biti Selma
Bebek pjeva baš toj Selmi :) .....
2017-06-06
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Meditativna glazba
» KLASIČNA GLAZBA
» Sakralna glazba svih vrsta.....