''HDZ se bahati, HNS je ljigav, ali ne zaboravimo tko zapravo drži Plenkovića u premijerskoj fotelji''
Page 1 of 1
''HDZ se bahati, HNS je ljigav, ali ne zaboravimo tko zapravo drži Plenkovića u premijerskoj fotelji''
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hdz-se-bahati-hns-je-ljigav-ali-ne-zaboravimo-tko-zapravo-drzi-plenkovica-u-premijerskoj-fotelji/1009369.aspx
I to je bit...Manjine u ovoj zemlji odlučuju o sudbini većinskog naroda...Nađite mi primjer u Europi za to...
I to je bit...Manjine u ovoj zemlji odlučuju o sudbini većinskog naroda...Nađite mi primjer u Europi za to...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''HDZ se bahati, HNS je ljigav, ali ne zaboravimo tko zapravo drži Plenkovića u premijerskoj fotelji''
Zanimljivo je kako desničari izbjegavaju ovu temu...Malo im je neugodno...
red wolf-
2016-02-10
Re: ''HDZ se bahati, HNS je ljigav, ali ne zaboravimo tko zapravo drži Plenkovića u premijerskoj fotelji''
kako ste blesavi..svima njima su sefovi u briselu..samo da mi ovaj idiot crveni vuk kaze da nisu sdpovci a svi njihovi europarlamentarci su na sorosevom platnom spisku onda cu se upucati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nisu. Nemoj se upucati već počni razmišljati svojom glavom...vuksadinare wrote:kako ste blesavi..svima njima su sefovi u briselu..samo da mi ovaj idiot crveni vuk kaze da nisu sdpovci a svi njihovi europarlamentarci su na sorosevom platnom spisku onda cu se upucati
red wolf-
2016-02-10
Ajd upucaj se ljepilom opetred wolf wrote:Nisu. Nemoj se upucati već počni razmišljati svojom glavom...vuksadinare wrote:kako ste blesavi..svima njima su sefovi u briselu..samo da mi ovaj idiot crveni vuk kaze da nisu sdpovci a svi njihovi europarlamentarci su na sorosevom platnom spisku onda cu se upucati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Prespoji si mozak na središnjicu HDZ-a...Manje će ti biti teško...vuksadinare wrote:Ajd upucaj se ljepilom opetred wolf wrote:Nisu. Nemoj se upucati već počni razmišljati svojom glavom...vuksadinare wrote:kako ste blesavi..svima njima su sefovi u briselu..samo da mi ovaj idiot crveni vuk kaze da nisu sdpovci a svi njihovi europarlamentarci su na sorosevom platnom spisku onda cu se upucati
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Sjedi ko fikus u svojoj premijerskoj fotelji i čeka da general galaksije dođe i odrubi mu glavu
» Mađarska zapravo drži zarobljenu ukrajinsku vojsku koju joj je prebacila Ruska Federacija
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Mađarska zapravo drži zarobljenu ukrajinsku vojsku koju joj je prebacila Ruska Federacija
» Željko Komšić je zapravo lažnjak on je istinski Bošnjak musliman što govori i ova slika.Tko je zapravo 'Željko' Komšić pravo je pitanje.Da li je podvaljen kao kukavičije jaje od bošnjačkih obavještajnih službi?.
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
Page 1 of 1