Denkverbot
Page 48 of 50
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Re: Denkverbot
aben wrote:kic wrote:
da sam bar češnjok, bio bih stalno zdrav :))
puno luka= puno zdrovlja
= malo vampirov
= malo seksa
2/3 ftw!
Ostario si!:)aben wrote:ne zun je postoju, ali za svaki slučaj sun sinoć poi malo više luka..mativka wrote:Ipak postoje muške štrige!:)
Guest- Guest
Ali, uvijek imaš izbor. Dakle, manje luka i više, jel :)kic wrote:aben wrote:kic wrote:
da sam bar češnjok, bio bih stalno zdrav :))
puno luka= puno zdrovlja
= malo vampirov
= malo seksa
2/3 ftw!
Kada dođeš u Abendove godine, i ti ćeš se zadovoljiti lukom :)
Guest- Guest
Kažu i da puno sexa znači zdravlje. A ako jedeš puno luka, malo teže ćeš doći sexa. Jednostavno je :)
Guest- Guest
jel imoš fuck buddyja, kic?
danaska sun trevi storu prijateljicu iz mladosti. ni se udola, živi ot neki moderan život u velegradu, i baš sun promisli, kako rješava ot problijem? ni lako s četrdeset godin okolo se mrkati, svako malo nekoga drugoga..
danaska sun trevi storu prijateljicu iz mladosti. ni se udola, živi ot neki moderan život u velegradu, i baš sun promisli, kako rješava ot problijem? ni lako s četrdeset godin okolo se mrkati, svako malo nekoga drugoga..
2014-04-16
kic wrote:
htio si joj dati moj broj os rec?
stora je ona zo te, ćo
ali vrhunske cice, kate moss
2014-04-16
tuga je pregolema biti sun. moroš biti promiskuitetan ča je zapravo odvratno, moroš isti sun, spati sun, smijati se televiziji sun...tuga pregolema
2014-04-16
a mozda ima "fuckbuddye" ipak? :^^ bitno je imati osjecaj prihvacenosti u sebi, ja sam dosta naslonjen na svoje i oni na mens tako da..
a, mislin da je to puno bolje od jebavanja okolo, nodun se da imo. žo mi je je, jo mislin da se žene zavaravaju da moru biti samostalne, da in ne tribaju dica. a hotila je ot asimetrični život oka je mola bila.kic wrote:
a mozda ima "fuckbuddye" ipak? :^^ bitno je imati osjecaj prihvacenosti u sebi, ja sam dosta naslonjen na svoje i oni na mens tako da..
kakova prihvaćenost, riječ je o tjelesnim potribami
2014-04-16
Žene u tim godinama su pametne pa imaju stalnog, povremenog, bez obveza. Zdravije su, a uvjerena sam i sexualno aktivnije za razliku od udanih :)aben wrote:a, mislin da je to puno bolje od jebavanja okolo, nodun se da imo. žo mi je je, jo mislin da se žene zavaravaju da moru biti samostalne, da in ne tribaju dica. a hotila je ot asimetrični život oka je mola bila.kic wrote:
Guest- Guest
ti si pomamnica,mativka wrote:Žene u tim godinama su pametne pa imaju stalnog, povremenog, bez obveza. Zdravije su, a uvjerena sam i sexualno aktivnije za razliku od udanih :)aben wrote:a, mislin da je to puno bolje od jebavanja okolo, nodun se da imo. žo mi je je, jo mislin da se žene zavaravaju da moru biti samostalne, da in ne tribaju dica. a hotila je ot asimetrični život oka je mola bila.kic wrote:
ni poanta u puno seksa, nego u dostupnosti.
2014-04-16
Šta ti znači pomamnica?aben wrote:ti si pomamnica,mativka wrote:Žene u tim godinama su pametne pa imaju stalnog, povremenog, bez obveza. Zdravije su, a uvjerena sam i sexualno aktivnije za razliku od udanih :)aben wrote:a, mislin da je to puno bolje od jebavanja okolo, nodun se da imo. žo mi je je, jo mislin da se žene zavaravaju da moru biti samostalne, da in ne tribaju dica. a hotila je ot asimetrični život oka je mola bila.kic wrote:
Kao da je to danas problem?! Pa samo nazoveš :)
Ionako danas svi imaju "puno posla".
Guest- Guest
ka se pomamišmativka wrote:Šta ti znači pomamnica?aben wrote:ti si pomamnica,mativka wrote:Žene u tim godinama su pametne pa imaju stalnog, povremenog, bez obveza. Zdravije su, a uvjerena sam i sexualno aktivnije za razliku od udanih :)aben wrote:a, mislin da je to puno bolje od jebavanja okolo, nodun se da imo. žo mi je je, jo mislin da se žene zavaravaju da moru biti samostalne, da in ne tribaju dica. a hotila je ot asimetrični život oka je mola bila.kic wrote:
Kao da je to danas problem?! Pa samo nazoveš :)
Ionako danas svi imaju "puno posla".
to je uvika problijem, jer fuck baddyiji nisu trajne stvori. fuck buddy teto traje dulje od dvi godine, toliko obično tribo glupljima da skužu da sekson ne će uspit osvojit nikoga
2014-04-16
Ma di se pomamim?:)
Pa malo prije si napisao da je riječ o tjelesnim potrebama :) Nije riječ o osvajanju.
U svakom slučaju onaj koji je uskraćen za sex bilo u braku ili kao slobodna osoba, nije u potpunosti zadovoljna osoba.
Pa malo prije si napisao da je riječ o tjelesnim potrebama :) Nije riječ o osvajanju.
U svakom slučaju onaj koji je uskraćen za sex bilo u braku ili kao slobodna osoba, nije u potpunosti zadovoljna osoba.
Guest- Guest
kako je Martin Heidegger rekao, čak ni autentična egzistencija ne isključuje tjeskobu..
govoriš da su single women aktivnije, da se više jebu,mativka wrote:Ma di se pomamim?:)
a jo ti govorin da ne budeš pohotnica nego da normalno razgovoromo o seksu.
i, biti uskroćen seks je možda i bolje od biti promiskuitetan, u odrasloj dobi
2014-04-16
Page 48 of 50 • 1 ... 25 ... 47, 48, 49, 50
Page 48 of 50