Denkverbot
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Denkverbot
znoči, ne divu in se?mativka wrote:Ljudi koji se prave kako se dive takvim osobama.aben wrote:čekoj, kakova, čigova licemjernost?mativka wrote:Ta licemjernost, ne znam kako bih to nazvala. Mozda najbolje niskost ljudi, me cini tuznom.aben wrote:mativka wrote:
Recimo, to je dio mojih misli o bahatosti. I ja poput Ith., Smatram da su to narcisoidne osobe i ostali epiteti koji idu uz to.
Ono što je meni poražavajuće u vezi takvih osoba je činjenica da im ljudi nastoje ugoditi. Činjenica da se većinom takve osobe uzimaju za alfe, i ostali podržavaju takvo ponašanje.
čuj, neki bahati jesu alfe, neki nisu. problijem je ča se to ne more znati prije kraja bitke. a ljudi volu stati iza nekoga ki misli da zno ča tribo učiniti. ne će valjda stati iza nekoga ki ni sigur, ili se nećko, ili bi da se glasuje:)
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Kod nas si barem slobodan, i ne zamjeramo glasno kokodakanje ukoliko ton nije ugodan za uho. Pa čak niti u tom slučaju ne zamjeramo već lijepo upozorimo :)aben wrote:to je zoto ča po cele done mučin na mestima koja su predvidjena za opištanje, pa mi se nakupi puno toga za reći.mativka wrote:Ako itko jako kokodače, to si ti.aben wrote:to je mesto za opuštanje, a ne za kokodakanje. nojdi ti sebi neko drugo mesto.mativka wrote:ok Svatko svoj kauč i zdjelica po izboru. Dakako, i žlica :)
I opleti pričom, nesputanih misli :)
Ja samo pijućem!:)
Ne zbog tebe, već zbog sebe :)
Ja ti nikada ne bih rekla da si nađeš drugo mesto, samo bih ti možda popravila jastuk :)
Guest- Guest
Tko se kome danas divi?!aben wrote:znoči, ne divu in se?mativka wrote:Ljudi koji se prave kako se dive takvim osobama.aben wrote:čekoj, kakova, čigova licemjernost?mativka wrote:Ta licemjernost, ne znam kako bih to nazvala. Mozda najbolje niskost ljudi, me cini tuznom.aben wrote:
čuj, neki bahati jesu alfe, neki nisu. problijem je ča se to ne more znati prije kraja bitke. a ljudi volu stati iza nekoga ki misli da zno ča tribo učiniti. ne će valjda stati iza nekoga ki ni sigur, ili se nećko, ili bi da se glasuje:)
Danas se jedino ljudi vole osjećati vrijedni divljenja...
Guest- Guest
jo imun jednog poznanika, udžbeničkog primjera el bahatija.
to je nevjerojatna osobina;
čovik je apsolutno nesvjesan okoline, besraman puhač u svoga roga. i na svoje oči jo vidin kako uspjeva u svemu čega se dovati, unatoč očitih shortcomingsa. tipa, ni naručito pametan ni obrazovan, a ljudi se otimaju za njegove intelektualne usluge, jer donosi rezultate. ružan je, a žene ga obliću. ok, on obliće njih, al one padaju. tjelesno je nikakav, a uspješan u sportu.
un jednostavno ko da nemo history, ako fali nešto, pokvori, jesnostavno nastavi ko da se nišće ni dogodilo. ljudi neopterećeni prošlošću, ki mislu da moru i znaju, jednostavno moru dalje dogurati. i to je to. jel to nešto ča bi tribalo poticati? možda, ali jo sebi i svojima ipak ne ću.
to je nevjerojatna osobina;
čovik je apsolutno nesvjesan okoline, besraman puhač u svoga roga. i na svoje oči jo vidin kako uspjeva u svemu čega se dovati, unatoč očitih shortcomingsa. tipa, ni naručito pametan ni obrazovan, a ljudi se otimaju za njegove intelektualne usluge, jer donosi rezultate. ružan je, a žene ga obliću. ok, on obliće njih, al one padaju. tjelesno je nikakav, a uspješan u sportu.
un jednostavno ko da nemo history, ako fali nešto, pokvori, jesnostavno nastavi ko da se nišće ni dogodilo. ljudi neopterećeni prošlošću, ki mislu da moru i znaju, jednostavno moru dalje dogurati. i to je to. jel to nešto ča bi tribalo poticati? možda, ali jo sebi i svojima ipak ne ću.
2014-04-16
jo nika ne bi pošo namo. zvuči ko erste reklama.mativka wrote:Kod nas si barem slobodan, i ne zamjeramo glasno kokodakanje ukoliko ton nije ugodan za uho. Pa čak niti u tom slučaju ne zamjeramo već lijepo upozorimo :)aben wrote:to je zoto ča po cele done mučin na mestima koja su predvidjena za opištanje, pa mi se nakupi puno toga za reći.mativka wrote:Ako itko jako kokodače, to si ti.aben wrote:to je mesto za opuštanje, a ne za kokodakanje. nojdi ti sebi neko drugo mesto.mativka wrote:ok Svatko svoj kauč i zdjelica po izboru. Dakako, i žlica :)
I opleti pričom, nesputanih misli :)
Ja ti nikada ne bih rekla da si nađeš drugo mesto, samo bih ti možda popravila jastuk :)
2014-04-16
pa ti si rekla da se ljudi divu bahatima, a unda si rekla da se foliraju da se divu, da bi sa ispalo da se danas niko nikome ne divi, i sve te u tri posta zarrdon..mativka wrote:Tko se kome danas divi?!aben wrote:znoči, ne divu in se?mativka wrote:Ljudi koji se prave kako se dive takvim osobama.aben wrote:čekoj, kakova, čigova licemjernost?mativka wrote:
Ta licemjernost, ne znam kako bih to nazvala. Mozda najbolje niskost ljudi, me cini tuznom.
Danas se jedino ljudi vole osjećati vrijedni divljenja...
jel ti moš odabrat jednu poziciju i držati je se?
2014-04-16
kic, ako želiš biti muški, kontroliroj te uzvike.kic wrote:
joj :))
joj? ko da ti se lak na nohtima razmazo, jebote
2014-04-16
aben wrote:kic, ako želiš biti muški, kontroliroj te uzvike.kic wrote:
a ča reč.. :)) pričaš pričaš, i onda ne bi preporuči :p eh
Mene reklama ni uzela, već pjesma :)aben wrote:jo nika ne bi pošo namo. zvuči ko erste reklama.mativka wrote:Kod nas si barem slobodan, i ne zamjeramo glasno kokodakanje ukoliko ton nije ugodan za uho. Pa čak niti u tom slučaju ne zamjeramo već lijepo upozorimo :)aben wrote:to je zoto ča po cele done mučin na mestima koja su predvidjena za opištanje, pa mi se nakupi puno toga za reći.mativka wrote:Ako itko jako kokodače, to si ti.aben wrote:
to je mesto za opuštanje, a ne za kokodakanje. nojdi ti sebi neko drugo mesto.
Guest- Guest
kic wrote:aben wrote:kic, ako želiš biti muški, kontroliroj te uzvike.kic wrote:
a ča reč.. :)) pričaš pričaš, i onda ne bi preporuči :p eh
un ki želi get shit done, to je logičan izbor. s druge strone, mene uopće ni briga za get shit done.
je li visina od 2,20 pomože košarkašima da budu uspješni? pomože. bi li voli imati 2:20? vjerojatno ne bi.
2014-04-16
mogla bi nazvati ot establišment ‘kod korektne’, prihvaćali bi svih, bez obzira na boju seksa i kožnu orijentaciju...mativka wrote:Mene reklama ni uzela, već pjesma :)aben wrote:jo nika ne bi pošo namo. zvuči ko erste reklama.mativka wrote:Kod nas si barem slobodan, i ne zamjeramo glasno kokodakanje ukoliko ton nije ugodan za uho. Pa čak niti u tom slučaju ne zamjeramo već lijepo upozorimo :)aben wrote:to je zoto ča po cele done mučin na mestima koja su predvidjena za opištanje, pa mi se nakupi puno toga za reći.mativka wrote:
Ako itko jako kokodače, to si ti.
2014-04-16
priča mi pomorac koji je bio u Japanu nedavno, kad je bila ova nesreća oko Fukushime pa su zvali da pošalju tog najnaprednijeg robota koji se stalno reklamira po Japanu..
a ovi odgovorili: ne ne ne, ne može on u to nesigurno područje, taj je samo za crveni tepih :) možda se malo previše bojimo AI-e
a ča nisu hotili, riskirati da izgubu robota?kic wrote:
priča mi pomorac koji je bio u Japanu nedavno, kad je bila ova nesreća oko Fukushime pa su zvali da pošalju tog najnaprednijeg robota koji se stalno reklamira po Japanu..
a ovi odgovorili: ne ne ne, ne može on u to nesigurno područje, taj je samo za crveni tepih :) možda se malo previše bojimo AI-e
nis jo zno da se bojimo ai
2014-04-16
i did no such thingmativka wrote:A, dobro.
Ionako si rekao da meni nije mjesto ovdje...
2014-04-16
Ispričavam se,aben wrote:i did no such thingmativka wrote:A, dobro.
rekao si neka si nađem drugo mjesto.
Guest- Guest
Abende, moramo saznati rođendan od Kica..Imam prijedlog što da mu kupimo, troškovi nas dvoje pola-pola :)
Opsjednut je robotima :D
Guest- Guest
iz mog gentlemens dinnersa di gole žene šutke poslužuju mindulemativka wrote:Ispričavam se,aben wrote:i did no such thingmativka wrote:A, dobro.
rekao si neka si nađem drugo mjesto.
2014-04-16
boli te kurac ka mu je rodjendan, ako mu nešto oćeš dati, daj mu. ipak, malo je mekan pa je za verovati da je rodjen u 11., riba.mativka wrote:Abende, moramo saznati rođendan od Kica..Imam prijedlog što da mu kupimo, troškovi nas dvoje pola-pola :)
kakov robot? i koliko gusto?
2014-04-16
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50