Denkverbot
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Denkverbot
šta novi, akumulator? ista fora, ako ne voziš auto dolazi do problema, baterije se crpe ako se ne koriste, ručna kočnica se više ne može pomaknuti i ostale sitnice se skupljaju..
Kada se sjetim,
Prošle godine u ovo vrijeme sam gledala aute. Htjela kupiti, sreća pa nisam. Imala sam neki osjećaj da ipak sačekam. Danas razmišljam kako bih i svoj stari prodala.
Sve se okrene preko noći.
A zamisli, neki dan mi stigne ovrha na plaćeni račun iz 2014. God. Sreća pa sam čuvala račune. Koja gamad!
Prošle godine u ovo vrijeme sam gledala aute. Htjela kupiti, sreća pa nisam. Imala sam neki osjećaj da ipak sačekam. Danas razmišljam kako bih i svoj stari prodala.
Sve se okrene preko noći.
A zamisli, neki dan mi stigne ovrha na plaćeni račun iz 2014. God. Sreća pa sam čuvala račune. Koja gamad!
Guest- Guest
gdje prođe prođe
živimo u državi gdje non stop treba dokazivati neku nevinost, pametnom dosta..
Lopovluk, nemar, na sve strane. I da nisam sačuvala račun, što bi bilo?
Nakon gotovo 5 godina, stigne ti tako nešto.
Nakon gotovo 5 godina, stigne ti tako nešto.
Guest- Guest
uvik je zajebano s konja na tovara
auto razgrodi dobar de incoma, i ako ni nužan za poso, prestavlja luksuz u rangu toplica, drugog para postolov ili za na kurbe.
auto razgrodi dobar de incoma, i ako ni nužan za poso, prestavlja luksuz u rangu toplica, drugog para postolov ili za na kurbe.
2014-04-16
Da,
I kad krene niz brdo, poput grude leda, problemi se samo povećavaju.
Kako ostati romantičar u ova tmurna vremena?!
I kad krene niz brdo, poput grude leda, problemi se samo povećavaju.
Kako ostati romantičar u ova tmurna vremena?!
Guest- Guest
iskreno, ne zun,
ali ne zun zoč bi neko hoti biti romantičar uopće...
ali ne zun zoč bi neko hoti biti romantičar uopće...
2014-04-16
Grude snijega :)
Jer si preplavljen lijepim emocijama koje pozitivno djeluju na psihu. Osjećam kako nestaje moja romantična strana, a samim tim me preplavljuju negativni osjećaji koji loše djeluju u svim segmentima života.
Jer si preplavljen lijepim emocijama koje pozitivno djeluju na psihu. Osjećam kako nestaje moja romantična strana, a samim tim me preplavljuju negativni osjećaji koji loše djeluju u svim segmentima života.
Guest- Guest
jo ti govorin da ti i jo siguro nismo daleko jedun od drugoga u materijalnom,
al stvor je u tomu da sun jo oduvika bi okrenut prema slobodnon vrimenu naušrb materijalnom blagostanju, i jedin dijelon svog bića priželjkujen raspad, a da se mogu vrotiti životu bez praćenja koliko je uri...
al stvor je u tomu da sun jo oduvika bi okrenut prema slobodnon vrimenu naušrb materijalnom blagostanju, i jedin dijelon svog bića priželjkujen raspad, a da se mogu vrotiti životu bez praćenja koliko je uri...
2014-04-16
Možda se razlika između žena i muškaraca sastoji i u osjećaju vremena.
Meni sat uvijek kuca...bez obzira radila ili obavljala druge poslove. Sve je vezano uz sat.
Meni sat uvijek kuca...bez obzira radila ili obavljala druge poslove. Sve je vezano uz sat.
Guest- Guest
ma, misli sun na glupe gradcke obaveze
ne zun je li se sićoš kako počinje film bogovi su pali na tjeme
ne zun je li se sićoš kako počinje film bogovi su pali na tjeme
2014-04-16
Upalila sam si,
nestaje vode za piće, životinje odlaze, ali ostaje mali narod Kalaharia, Bušmani. Tamo odakle svi odlaze, oni ostaju živjeti. U pustinji, s potpunim zadovoljstvom.
Znali su kako doći do vode, hrane, a u njihovom plemenu nije bilo zločina, kazne, nasilja niti zakona, policije, sudova, gospodara ili šefova. Vjeruju da im je Bog podario na zemlji samo dobre i korisne stvari....
nestaje vode za piće, životinje odlaze, ali ostaje mali narod Kalaharia, Bušmani. Tamo odakle svi odlaze, oni ostaju živjeti. U pustinji, s potpunim zadovoljstvom.
Znali su kako doći do vode, hrane, a u njihovom plemenu nije bilo zločina, kazne, nasilja niti zakona, policije, sudova, gospodara ili šefova. Vjeruju da im je Bog podario na zemlji samo dobre i korisne stvari....
Guest- Guest
ne ne to:)
nego, ujutro in zvoni sat u 7:00, i u 7:30 svi iz kvarta gredu na poso...
ko bravinci, razumiš...
nego, ujutro in zvoni sat u 7:00, i u 7:30 svi iz kvarta gredu na poso...
ko bravinci, razumiš...
2014-04-16
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Page 3 of 50