Ostojić neformalno priznao raspad sustava i nemoć,je'l to brigo moja prijeđi na Karamarka i HDZ
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ostojić neformalno priznao raspad sustava i nemoć,je'l to brigo moja prijeđi na Karamarka i HDZ
Mirogojac press :DDTotenkopf wrote:bujanec tvrdi 'iz njegovih dobro obaviještenih izvora, čiji identitet mora zaštititi' da je ostoja dobro zabrazdio na konjaku....
Poz prika, nije te dugo bilo
Guest- Guest
Re: Ostojić neformalno priznao raspad sustava i nemoć,je'l to brigo moja prijeđi na Karamarka i HDZ
jadan Ostoja on još nešto i pokušavaTotenkopf wrote:bujanec tvrdi 'iz njegovih dobro obaviještenih izvora, čiji identitet mora zaštititi' da je ostoja dobro zabrazdio na konjaku....
Kermit-
2014-04-17
evo milanović razvezao o teorijama zavjera vučić mu reko da ubaci još masone iluminate sotonu ono Zrinka K hakirala Milanovića
Bilo je pitanje dana kad će se ekipa samopojebati...
darth_vader-
2014-04-17
Bilo kako bilo , jedan od Ostojica je jos 10 ovoga mjeseca tupio o tri tisuce. Do danas, 15 dana poslije, 65 000 uslo. Imaju li ti ljudi "sram" negdje u svom rijecniku??? Stoka nesposobna. Koju su zajebanciju napravili o KGK i njeni 40k ??? Kao luda baba lupa gluposti?? Hallooooooo. Kila mozga daleko ispod dvije marke.
2014-04-14
Bitno da su se "barbarima" ispričali i rekli da to nisu rekli, predsjednicu ko jebeabraham wrote:Bilo kako bilo , jedan od Ostojica je jos 10 ovoga mjeseca tupio o tri tisuce. Do danas, 15 dana poslije, 65 000 uslo. Imaju li ti ljudi "sram" negdje u svom rijecniku??? Stoka nesposobna. Koju su zajebanciju napravili o KGK i njeni 40k ??? Kao luda baba lupa gluposti?? Hallooooooo. Kila mozga daleko ispod dvije marke.
Guest- Guest
Tony Soprano-
2015-08-15
Plan im je vjerojatno takav da svaki dan zovu DHMZ da vide kada će snijeg...RayMabus wrote:On ima plan ....ha ha ha ha ...triba ih swe streljat.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
seksoje1- Posts : 97
2015-09-25
Dobar ti je avatar, aby..legenda Jeff Bridges.NaravNO da je dobro rekla..još i blago, govorismo neki...nažalost, potvrdilo se.abraham wrote:Bilo kako bilo , jedan od Ostojica je jos 10 ovoga mjeseca tupio o tri tisuce. Do danas, 15 dana poslije, 65 000 uslo. Imaju li ti ljudi "sram" negdje u svom rijecniku??? Stoka nesposobna. Koju su zajebanciju napravili o KGK i njeni 40k ??? Kao luda baba lupa gluposti?? Hallooooooo. Kila mozga daleko ispod dvije marke.
2014-04-12
I tebi, tony..da ne zaboravim..kultna faca--šteta što ga tako rano odnijelo..
2014-04-12
Mi se inače dobro nosimo sa izbjegličkim krizama i imamo iskustva.
Problem je samo što ove izbjeglice idu u krivom smjeru.
Problem je samo što ove izbjeglice idu u krivom smjeru.
crvenkasti-
2014-04-17
Pa, da..trebaju iz Slavonije i BiH u Istru i Dalmaciju, a ne iz Srbije u Hrvatsku.
2014-04-12
Do danas je u Republiku Hrvatsku ušlo oko 60.000 migranata. Tijekom noći ulazili su na području Iloka i Tovarnika, a i dalje se očekuje veliki pritisak izbjegličkog vala na graničnim prijelazima sa Srbijom. Migranti se i dalje organizirano autobusima i vlakovima prevoze na granicu s Mađarskom, a u privremenom prihvatnom centru Opatovac trenutno se nalazi oko 1500 migranata, objavio je MUP.
Tony Soprano-
2015-08-15
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Madjari priznali:'Brigo moja prijedji na drugoga..'
» U Dubravi raspad sustava
» Raspad sustava u HSS-u:Sada i bjelovarski HSS trazi ostavku Beljaka
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
» U Dubravi raspad sustava
» Raspad sustava u HSS-u:Sada i bjelovarski HSS trazi ostavku Beljaka
» Šterc priznao da je ‘tata‘ izbornog sustava: ‘Bila je to politička narudžba da HDZ spriječi gubitak izbora‘
» Jakovina otvoreno porucio Srbiji;'Krivi ste za raspad Jugoslavije.Raspad je poceo 'jogurt revolucijom' i rusenjem legitimne vojvodjanske vlasti 1988 godine'
Page 2 of 2