ae
Page 8 of 14
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Re: ae
Intelekt za pozelitred wolf wrote:On je netko koga hrvatski narod nije bio spreman prihvatiti...Pustimo njegov ego po strani, ali uvijek je govorio istinu...Svidjelo se to nekome ili ne...To ovaj narod ne voli...mamin sin wrote:Milanović je bio iznad prosjeka hrvatske svakodnevice
teško da to netko može shvatiti tko nije spreman otvoriti oči
tko se dijeli na vas i nas, na naše i njihove
kad bi prihvatili Jedinstvo većina problema bi se lako rješila, ne bi gubili vrijeme na nebitne podjele i sukobe
Guest- Guest
Jesam, ali to sutra neće značiti ništa kada budemo svi građani svijeta i budemo imali svjetsku vladu, svjetski parlament...Ne shvaćate neke stvari...Sve ima svoj tijek...Kserks_ wrote:Haha jesi, jesired wolf wrote:Ja sam Hrvat...mativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:Ja sam Hrvat...aben wrote:sokrat možda upće ni hrvat, možda je ubočeni agent ko tito
red wolf-
2016-02-10
A, Debo je samo provokator koji nema hrabrosti se uvuči u masu. On samo zakuha, al ti si ozbiljnija partija od njega :)red wolf wrote:Ne...Ja sam na strani Deba...mativka wrote:I zafrkavaš Debu, sjajno :)red wolf wrote:Ja sam Hrvat...Znam što sam...I ljevičar...mativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:
Ja sam Hrvat...
Guest- Guest
Upravo ovo govori koliko je intelektualno iznad tebe...Mene bi bilo sram staviti ovakav komentar...Ali ti si hadezeovac pa se to od vas niti ne očekuje...Vi ste takvi kakvi jeste...Kserks_ wrote:Intelekt za pozelitred wolf wrote:On je netko koga hrvatski narod nije bio spreman prihvatiti...Pustimo njegov ego po strani, ali uvijek je govorio istinu...Svidjelo se to nekome ili ne...To ovaj narod ne voli...mamin sin wrote:Milanović je bio iznad prosjeka hrvatske svakodnevice
kad bi prihvatili Jedinstvo većina problema bi se lako rješila, ne bi gubili vrijeme na nebitne podjele i sukobe
red wolf-
2016-02-10
Vi niste sposobni shvatiti što vam Debo svojim komentarima ovdje napiše...To je tragedija zapravo...mativka wrote:A, Debo je samo provokator koji nema hrabrosti se uvuči u masu. On samo zakuha, al ti si ozbiljnija partija od njega :)red wolf wrote:Ne...Ja sam na strani Deba...mativka wrote:I zafrkavaš Debu, sjajno :)red wolf wrote:Ja sam Hrvat...Znam što sam...I ljevičar...mativka wrote:
A, možda je poput Levija, samo rano poludio :D
Last edited by red wolf on 15/11/2017, 22:29; edited 1 time in total
red wolf-
2016-02-10
Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:Ja sam Hrvat...aben wrote:sokrat možda upće ni hrvat, možda je ubočeni agent ko tito
furešt
2014-04-16
Vidis, mene je bilo sram da mi je premijer ovo izjavio, kao da smo u nekoj birtiji u Negotinu.red wolf wrote:Upravo ovo govori koliko je intelektualno iznad tebe...Mene bi bilo sram staviti ovakav komentar...Ali ti si hadezeovac pa se to od vas niti ne očekuje...Vi ste takvi kakvi jeste...Kserks_ wrote:Intelekt za pozelitred wolf wrote:On je netko koga hrvatski narod nije bio spreman prihvatiti...Pustimo njegov ego po strani, ali uvijek je govorio istinu...Svidjelo se to nekome ili ne...To ovaj narod ne voli...mamin sin wrote:Milanović je bio iznad prosjeka hrvatske svakodnevice
A to i jest nivo njegova izričaja.
Last edited by Kserks_ on 15/11/2017, 22:31; edited 2 times in total
Guest- Guest
Da, jer su to teme za tvoju temu Razmišljanja, za koju samo rijetki imaju živce :)red wolf wrote:Vi niste sposobni shvatiti što vam Debo sojim komentarima ovdje napiše...To je tragedija zapravo...mativka wrote:A, Debo je samo provokator koji nema hrabrosti se uvuči u masu. On samo zakuha, al ti si ozbiljnija partija od njega :)red wolf wrote:Ne...Ja sam na strani Deba...mativka wrote:I zafrkavaš Debu, sjajno :)red wolf wrote:
Ja sam Hrvat...Znam što sam...I ljevičar...
Guest- Guest
Hm...Zarez i i pa te ni niti...Ne znam...aben wrote:Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:Ja sam Hrvat...aben wrote:sokrat možda upće ni hrvat, možda je ubočeni agent ko titoKaramarko, a ondaiposlijetvoj(I) novi vođa Plenković...Zato sada cupkaj slušajući,za tebe(SVOJE) domoljubne pjesme...Sad se odmori prije nego budeš cipelario Plenkovića...
furešt
red wolf-
2016-02-10
A ne...Moje teme su duhovne tamo...Njegove su ovdje teme koje se tiču direktno vaše stvarnosti...Ali, toliko ste blesavi da to ne razumijete...mativka wrote:Da, jer su to teme za tvoju temu Razmišljanja, za koju samo rijetki imaju živce :)red wolf wrote:Vi niste sposobni shvatiti što vam Debo sojim komentarima ovdje napiše...To je tragedija zapravo...mativka wrote:A, Debo je samo provokator koji nema hrabrosti se uvuči u masu. On samo zakuha, al ti si ozbiljnija partija od njega :)red wolf wrote:Ne...Ja sam na strani Deba...mativka wrote:
I zafrkavaš Debu, sjajno :)
red wolf-
2016-02-10
stvoritelj će te pitati zoč nisi bi jasniji ka si ovcama pokušo objosniti di je spas..red wolf wrote:Hm...Zarez i i pa te ni niti...Ne znam...aben wrote:Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:Ja sam Hrvat...aben wrote:sokrat možda upće ni hrvat, možda je ubočeni agent ko titoKaramarko, a ondaiposlijetvoj(I) novi vođa Plenković...Zato sada cupkaj slušajući,za tebe(SVOJE) domoljubne pjesme...Sad se odmori prije nego budeš cipelario Plenkovića...
furešt
za tebe i mativku je rezervirun poseban krug pakla;
počiniste grijeh nejasnosti
2014-04-16
levi je rodjen lud po svim parametrimamativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:Ja sam Hrvat...aben wrote:sokrat možda upće ni hrvat, možda je ubočeni agent ko tito
ezek je shaban po svim parametrima,
shaban i lud nemaju nis zajednickog
Pa treba vam tako odgovoriti...Tako intelektualac britko odgovara desničarima, bilo onima preko Drine, bilo vama s ove strane...Niti oni preko Drine ga nisu razumjeli, niti vi s ove strane... Jer ste isti...Kserks_ wrote:Vidis, mene je bilo sram da mi je premijer ovo izjavio, kao da smo u nekoj birtiji u Negotinu.red wolf wrote:Upravo ovo govori koliko je intelektualno iznad tebe...Mene bi bilo sram staviti ovakav komentar...Ali ti si hadezeovac pa se to od vas niti ne očekuje...Vi ste takvi kakvi jeste...Kserks_ wrote:Intelekt za pozelitred wolf wrote:On je netko koga hrvatski narod nije bio spreman prihvatiti...Pustimo njegov ego po strani, ali uvijek je govorio istinu...Svidjelo se to nekome ili ne...To ovaj narod ne voli...mamin sin wrote:Milanović je bio iznad prosjeka hrvatske svakodnevice
red wolf-
2016-02-10
Eto,aben wrote:stvoritelj će te pitati zoč nisi bi jasniji ka si ovcama pokušo objosniti di je spas..red wolf wrote:Hm...Zarez i i pa te ni niti...Ne znam...aben wrote:Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:
Ja sam Hrvat...Karamarko, a ondaiposlijetvoj(I) novi vođa Plenković...Zato sada cupkaj slušajući,za tebe(SVOJE) domoljubne pjesme...Sad se odmori prije nego budeš cipelario Plenkovića...
furešt
eto, eto....gdje god krenem, gdje god se okrenem,
neki Krampus me u sačekuši dohvati.
:)
Guest- Guest
Ne prdekaj prijatelju...aben wrote:stvoritelj će te pitati zoč nisi bi jasniji ka si ovcama pokušo objosniti di je spas..red wolf wrote:Hm...Zarez i i pa te ni niti...Ne znam...aben wrote:Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:
Ja sam Hrvat...Karamarko, a ondaiposlijetvoj(I) novi vođa Plenković...Zato sada cupkaj slušajući,za tebe(SVOJE) domoljubne pjesme...Sad se odmori prije nego budeš cipelario Plenkovića...
furešt
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:
Jesam, ali to sutra neće značiti ništa kada budemo svi građani svijeta i budemo imali svjetsku vladu, svjetski parlament...Ne shvaćate neke stvari...Sve ima svoj tijek...
to je mala žrtva koju će morati podnjeti, odreći se te sebičnosti da pripadaju nekom malom posebnom plemenu
ako želimo biti svi isti, onda ne možemo biti posebni, posebni po nečemu tako trivijalnom kao biti nacijonalist
budi poseban po jednakosti, po istosti
Guest- Guest
Pa to se obraćao svojim kolegama u birtiji u Negotinu, pa to i jest njegov kulturni krug.red wolf wrote:Pa treba vam tako odgovoriti...Tako intelektualac britko odgovara desničarima, bilo onima preko Drine, bilo vama s ove strane...Niti oni preko Drine ga nisu razumjeli, niti vi s ove strane... Jer ste isti...Kserks_ wrote:Vidis, mene je bilo sram da mi je premijer ovo izjavio, kao da smo u nekoj birtiji u Negotinu.red wolf wrote:Upravo ovo govori koliko je intelektualno iznad tebe...Mene bi bilo sram staviti ovakav komentar...Ali ti si hadezeovac pa se to od vas niti ne očekuje...Vi ste takvi kakvi jeste...Kserks_ wrote:Intelekt za pozelitred wolf wrote:
On je netko koga hrvatski narod nije bio spreman prihvatiti...Pustimo njegov ego po strani, ali uvijek je govorio istinu...Svidjelo se to nekome ili ne...To ovaj narod ne voli...
Guest- Guest
ebiga, cinis se prikladnom za napadmativka wrote:Eto,aben wrote:stvoritelj će te pitati zoč nisi bi jasniji ka si ovcama pokušo objosniti di je spas..red wolf wrote:Hm...Zarez i i pa te ni niti...Ne znam...aben wrote:Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:
A, možda je poput Levija, samo rano poludio :DKaramarko, a ondaiposlijetvoj(I) novi vođa Plenković...Zato sada cupkaj slušajući,za tebe(SVOJE) domoljubne pjesme...Sad se odmori prije nego budeš cipelario Plenkovića...
furešt
eto, eto....gdje god krenem, gdje god se okrenem,
neki Krampus me u sačekuši dohvati.
:)
Aj, ti si barem rođen lud,Leviathan2 wrote:levi je rodjen lud po svim parametrimamativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:Ja sam Hrvat...aben wrote:sokrat možda upće ni hrvat, možda je ubočeni agent ko tito
ezek je shaban po svim parametrima,
shaban i lud nemaju nis zajednickog
al kako ja živjeti mogu,
kada krug me pakleni,
u sačekuši čeka?! :)
Guest- Guest
A ne obratio se tvojim kolegama, inače dijelite istu političku grupaciju u EU...Kserks_ wrote:Pa to se obraćao svojim kolegama u birtiji u Negotinu, pa to i jest njegov kulturni krug.red wolf wrote:Pa treba vam tako odgovoriti...Tako intelektualac britko odgovara desničarima, bilo onima preko Drine, bilo vama s ove strane...Niti oni preko Drine ga nisu razumjeli, niti vi s ove strane... Jer ste isti...Kserks_ wrote:Vidis, mene je bilo sram da mi je premijer ovo izjavio, kao da smo u nekoj birtiji u Negotinu.red wolf wrote:Upravo ovo govori koliko je intelektualno iznad tebe...Mene bi bilo sram staviti ovakav komentar...Ali ti si hadezeovac pa se to od vas niti ne očekuje...Vi ste takvi kakvi jeste...Kserks_ wrote:
Intelekt za pozelit
red wolf-
2016-02-10
aben wrote:stvoritelj će te pitati zoč nisi bi jasniji ka si ovcama pokušo objosniti di je spas..red wolf wrote:Hm...Zarez i i pa te ni niti...Ne znam...aben wrote:Pa (zarez) zapravo ne...To su nam dali tvoj nekadašnji vođa (KARAMARKO) (zarez) kojeg si sa srcem cipelariomativka wrote:A, možda je poput Levija, samo rano poludio :Dred wolf wrote:
furešt
bezveze se prepiremo oko podjela umjesto da gledamo koje su nam zajedničke boljke oko kojih se već slažemo, pa onda dalje gradimo kompromis
npr. ti si abena za otvorene granice, i ukidanje nacijonalnih država
već se 50% slažete
čemu nepotreban sukob?
Guest- Guest
Page 8 of 14 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 14
Page 8 of 14