Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bakir Izetbegović:Spremni smo za rat
Igre gladi bi trebalo napraviti. Oteti ih sve iz Bosne, Srbije, Hrvatske, u sumu pokrivenu kamerama ih torpedirati , dati im oruzje i ograditi sumu , samo jedan je pobjednik a njega isto zatuci lopatom kad pobjedi. I pratiti na tv - u uživo.RayMabus wrote:Slažem sekaja wrote:O bokte, on je spreman na rat , da počne gledao bi ga iz turske na televiziji. Ima pola miljona nezaposlenih, najviše na svijetu na posto stanovništva i najviše ministarstava na svijetu.
Ove balkanske političare stvarno treba zatuci štapom , čak ni metkom nego batinom ili lopatom i udri..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Zašto svi povedu ratove kada prestane da im se diže?
Ne znam,ali znam da nisi prvi koji je to primijetio.dzango wrote:Zašto svi povedu ratove kada prestane da im se diže?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ja, onako, kao pravi blentonja, najgluplji forumaš,
imam mišljenje o tome, o bakiru i sl. pojavama.
negativan odnos prema clanstvu u nato ima svoju cenu,
od prvog trenutka kada se krenulo sa procesom rastakanja yuge.
nema zasto, jer postoje pozitivni i negativni efekti uzroka i posledica.
imam mišljenje o tome, o bakiru i sl. pojavama.
negativan odnos prema clanstvu u nato ima svoju cenu,
od prvog trenutka kada se krenulo sa procesom rastakanja yuge.
nema zasto, jer postoje pozitivni i negativni efekti uzroka i posledica.
Last edited by pizzon on 15/11/2017, 10:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
A zašto nitko od njih ne puca nego gleda na televiziji?dzango wrote:Zašto svi povedu ratove kada prestane da im se diže?
Oni prije su išli prvi na konjima , pješice, na slonu ...ovi danas zadnji , gledaju na televiziji sto je bilo !
Dakle pizde...
2015-08-15
istorijsko ne staljinu imalo je svoje efekte
politicke i ekonomske
istorijsko ne zapadu, takodje ima svoje efekte
politicke i ekonomske !
prosto ko pasulj
politicke i ekonomske
istorijsko ne zapadu, takodje ima svoje efekte
politicke i ekonomske !
prosto ko pasulj
Guest- Guest
Ma dobro, al uvijek ista špranca..pizzon wrote:istorijsko ne staljinu imalo je svoje efekte
politicke i ekonomske
istorijsko ne zapadu, takodje ima svoje posledice
politicke i ekonomske !
prosto ko pasulj
Puste kriminalce da naprave koji masakr, pošalju sirotinju da ih kao brani ili brani nešto a oni gledaju na televiziji i kradu .
Pa gdje se ta olos izrodi bas tu..
2015-08-15
kaja wrote:Ma dobro, al uvijek ista špranca..pizzon wrote:istorijsko ne staljinu imalo je svoje efekte
politicke i ekonomske
politicke i ekonomske !
prosto ko pasulj
Puste kriminalce da naprave koji masakr, pošalju sirotinju da ih kao brani ili brani nešto a oni gledaju na televiziji i kradu .
mi ih izrodimo
evo, pre par dana jedan nas poznati antinatovac,
naso se na spisku ljudi koji imaju milione, eu ili $, van srbije,
a da nikada nije ziveo van srbije, a i ne interesuje me.
da bi danas, taj isti lik, bio najglasniji u kenjazi protiv bakira.
on da nam doobjasni !
Guest- Guest
kaja wrote:A zašto nitko od njih ne puca nego gleda na televiziji?dzango wrote:Zašto svi povedu ratove kada prestane da im se diže?
Oni prije su išli prvi na konjima , pješice, na slonu ...ovi danas zadnji , gledaju na televiziji sto je bilo !
Dakle pizde...
Nerma i ja bi to rešili mnogo bolje.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kakva bi u tom ratu bila uloga Crne Gore?
U posljednje vrijeme malo se oglašavaju.
Ne oglašavaju se čak ni na posezanja velikobošnjačkih snaga na njihove teritorije.
U posljednje vrijeme malo se oglašavaju.
Ne oglašavaju se čak ni na posezanja velikobošnjačkih snaga na njihove teritorije.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to sam i ja predlagao vec davno, ogradit jednu manju planinu strujom, napravit 3 ulaza za srbe hrvate i muslimane, svakom noz i sikiru, pobjednik bi ipak imao pravo da ostane ziv al bi ostao unutra i imao bi imunitet u sledecem krugukaja wrote:Igre gladi bi trebalo napraviti. Oteti ih sve iz Bosne, Srbije, Hrvatske, u sumu pokrivenu kamerama ih torpedirati , dati im oruzje i ograditi sumu , samo jedan je pobjednik a njega isto zatuci lopatom kad pobjedi. I pratiti na tv - u uživo.RayMabus wrote:Slažem sekaja wrote:O bokte, on je spreman na rat , da počne gledao bi ga iz turske na televiziji. Ima pola miljona nezaposlenih, najviše na svijetu na posto stanovništva i najviše ministarstava na svijetu.
Ove balkanske političare stvarno treba zatuci štapom , čak ni metkom nego batinom ili lopatom i udri..
politicke i ekonomske !
prosto ko pasulj
a drugo,
to je realnost gde god 30 ili 50.000
najzdravijih i najobrazovanijih, najsposbnijih napusta zemlju, godinama.
Guest- Guest
Netreba nikakvi đihad od Arapa, ima četri miljona muslimana samo u Njemačkoj plus brojna bošnjačka dijaspora
Treba sprovest anketu pa vidit kolko njih iz zapadne Europe bi dobrovoljno išlo ratovati
Ako ih se skupi trideset tisuća ok, primljeno na znanje
Treba sprovest anketu pa vidit kolko njih iz zapadne Europe bi dobrovoljno išlo ratovati
Ako ih se skupi trideset tisuća ok, primljeno na znanje
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Posebno se osvrnuo na ulogu Hrvata: “Lutali su u svojoj politici: bili su uz BiH, protiv BiH, uz Bošnjake i Armiju BiH, protiv. Kad su se sabrali i kad se podvukla linija nakon toga svega pola Hrvata je nedostajalo u BiH”.
E pa ovaj put nece bit uz bosnjake to je sigurno
mozete racunat jedino na
Mesica
E pa ovaj put nece bit uz bosnjake to je sigurno
mozete racunat jedino na
Mesica
2014-04-19
nemaju, al imaju elektricni razanj
sam se rotira
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Da, da.. moze i planina. Ali sudjelovali bi političari, tajkuni i obavezno njihova djeca i unuci .Leviathan2 wrote:to sam i ja predlagao vec davno, ogradit jednu manju planinu strujom, napravit 3 ulaza za srbe hrvate i muslimane, svakom noz i sikiru, pobjednik bi ipak imao pravo da ostane ziv al bi ostao unutra i imao bi imunitet u sledecem krugukaja wrote:Igre gladi bi trebalo napraviti. Oteti ih sve iz Bosne, Srbije, Hrvatske, u sumu pokrivenu kamerama ih torpedirati , dati im oruzje i ograditi sumu , samo jedan je pobjednik a njega isto zatuci lopatom kad pobjedi. I pratiti na tv - u uživo.RayMabus wrote:Slažem sekaja wrote:O bokte, on je spreman na rat , da počne gledao bi ga iz turske na televiziji. Ima pola miljona nezaposlenih, najviše na svijetu na posto stanovništva i najviše ministarstava na svijetu.
Da budu motivirani za bitku, kao brane ih. Svi najebu na kraju al nema veze.
2015-08-15
pleme nema predsjednistvo
pleme nema hijerarhiju osim plemenskog savjeta koji nije uredjen na principima koje vi poznajete
jbte, uzas koja je to hobotnica, tu bi bilo klijentele za nekoliko godina igara gladi :Dkaja wrote:Da, da.. moze i planina. Ali sudjelovali bi političari, tajkuni i obavezno njihova djeca i unuci .Leviathan2 wrote:to sam i ja predlagao vec davno, ogradit jednu manju planinu strujom, napravit 3 ulaza za srbe hrvate i muslimane, svakom noz i sikiru, pobjednik bi ipak imao pravo da ostane ziv al bi ostao unutra i imao bi imunitet u sledecem krugukaja wrote:Igre gladi bi trebalo napraviti. Oteti ih sve iz Bosne, Srbije, Hrvatske, u sumu pokrivenu kamerama ih torpedirati , dati im oruzje i ograditi sumu , samo jedan je pobjednik a njega isto zatuci lopatom kad pobjedi. I pratiti na tv - u uživo.RayMabus wrote:Slažem sekaja wrote:O bokte, on je spreman na rat , da počne gledao bi ga iz turske na televiziji. Ima pola miljona nezaposlenih, najviše na svijetu na posto stanovništva i najviše ministarstava na svijetu.
Da budu motivirani za bitku, kao brane ih. Svi najebu na kraju al nema veze.
jel se pali na daljinskiLeviathan2 wrote:svaka kuca ima elektricni razanja, ja imam cak i razanja na lopatice na potoku , kad zasjednemo i vrtimo odmah hladimo pivkaru u potoku :Dprckov wrote:nemaju, al imaju elektricni razanj
sam se rotira
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» BAKIR IZETBEGOVIĆ PRETI DODIKU
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Bakir Izetbegovic prolazio razrede u gimnaziji sa ocijenom 'dovoljan'
» Bakir Izetbegović iznio zabrinjavajuće informacije o “naoružavanju Srba”
» Najteži dani porodice Izetbegović : Padne li Sebija , Bakir je sljedeći
» Bakir Izetbegović: Hrvati su ti koji dominiraju i majoriziraju u BiH
» Bakir Izetbegovic prolazio razrede u gimnaziji sa ocijenom 'dovoljan'