ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva - Page 2 Empty Re: Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva

Post by Guest 15/11/2017, 07:46

Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva - Page 2 Irska_dug

u Irskoj su bogati jer štede, zato tamo ima posla

mi smo siromašni jer nas pokradaju uhljebi,

stop potrošnji, ja sam za kapitalizam i zato sam protiv potrošnje

socijalisti trošu na dug, trošu pare koje nemaju :lynchmob:

tko će nama dati pare confused

Guest
Guest

Back to top Go down

Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva - Page 2 Empty Re: Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva

Post by RayMabus 15/11/2017, 07:48

asilovski wrote:
marcellus wrote:općenito uvijek je jedan uski krug kontrolirao resurse, faraoni i dvorska svita, carevi i svita, kraljevi i svita, industrijalci i bankari u 20 stoljeću, itd.

Da ali nikad uži ma koliko se to činilo čudno sa gledišta povijesti
Zato šta ima puno sirotinje, objasnio sam ti sve gore par postova poviše čak i osnovne matematike
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 15/11/2017, 07:55

asilovski wrote:
marcellus wrote:općenito uvijek je jedan uski krug kontrolirao resurse, faraoni i dvorska svita, carevi i svita, kraljevi i svita, industrijalci i bankari u 20 stoljeću, itd.

Da ali nikad uži ma koliko se to činilo čudno sa gledišta povijesti

Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva - Page 2 United-states-private-debt-to-gdp

Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva - Page 2 United-states-government-debt-to-gdp

amerikanci ukrali Dollare od Afrike, kad SAD ne bi imao vojsku uz pomoć koje krade novac od siromašnih ne bi imao nimalo američkih Dollara

rasistički Zapad izrabljuje slabe i nemoćne, osiromašuje ih
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics