Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nejednakost nikad veća: 1% kontrolira 50% svog bogatstva
u Irskoj su bogati jer štede, zato tamo ima posla
mi smo siromašni jer nas pokradaju uhljebi,
stop potrošnji, ja sam za kapitalizam i zato sam protiv potrošnje
socijalisti trošu na dug, trošu pare koje nemaju
tko će nama dati pare
Guest- Guest
Zato šta ima puno sirotinje, objasnio sam ti sve gore par postova poviše čak i osnovne matematikeasilovski wrote:Da ali nikad uži ma koliko se to činilo čudno sa gledišta povijestimarcellus wrote:općenito uvijek je jedan uski krug kontrolirao resurse, faraoni i dvorska svita, carevi i svita, kraljevi i svita, industrijalci i bankari u 20 stoljeću, itd.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
asilovski wrote:Da ali nikad uži ma koliko se to činilo čudno sa gledišta povijestimarcellus wrote:općenito uvijek je jedan uski krug kontrolirao resurse, faraoni i dvorska svita, carevi i svita, kraljevi i svita, industrijalci i bankari u 20 stoljeću, itd.
amerikanci ukrali Dollare od Afrike, kad SAD ne bi imao vojsku uz pomoć koje krade novac od siromašnih ne bi imao nimalo američkih Dollara
rasistički Zapad izrabljuje slabe i nemoćne, osiromašuje ih
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Plenki se ulizivao desnici ali ga oni nikad nisu prihvatili kao svog.On je za njih pobjegulja,kazni anemicar iz '91,sin mame 'lekarke'
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» Državna agencija kojoj je svrha da kontrolira poticaje sad će platiti milijun kuna da im netko - kontrolira poticaje
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
» Hodak nikad brutalniji: 'Svaki antifasist mora imat svog fasistu a Zoran Pusic hoce drzavni savez sa Srbijom'
» Državna agencija kojoj je svrha da kontrolira poticaje sad će platiti milijun kuna da im netko - kontrolira poticaje
» PARADOKS U NJEMAČKIM CRKVAMA Nikad manje članova, a nikad više novca
» DUHOVNI KRAH NJEMAČKE CRKVE: Nikad više novca, nikad manje katolika!
Page 2 of 2