Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
Page 5 of 16
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Re: Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
Istina...Noor wrote:ne znam, ne brijem seTriny wrote:Mi svijetle puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kućeTriny wrote:Ima. Bradata žena.Noor wrote:
ćosavi stric? nema goreg
dlakava sam ko vukodlak..posvuda
T.- Posts : 17558
2014-04-14
aha, ubacila si aristokraciju, okTriny wrote:Mi svijetle aristokratske puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kućeTriny wrote:Ima. Bradata žena.Noor wrote:ćosavi stric? nema goregTriny wrote:
Bar nisam dlakava.
jel ti je ovo na avu prirodna boja kose ili se farbaš?
toten se uspalioTotenkopf wrote:Istina...Noor wrote:ne znam, ne brijem seTriny wrote:Mi svijetle puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kućeTriny wrote:
Ima. Bradata žena.
2014-12-30
ti se sa svakom ženskom na forumu moraš posvadit.Noor wrote:aha, ubacila si aristokraciju, ok
2014-12-30
Te svijetle puti to su vjeveviceNoor wrote:aha, ubacila si aristokraciju, okTriny wrote:Mi svijetle aristokratske puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kućeTriny wrote:Ima. Bradata žena.Noor wrote:
ćosavi stric? nema goreg
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I ja bi kupija novo auto, al zaozbiljno za razliku od veberovih par milijuna koliki mu je "budžet "za auto...
Samo ja to gledam sa ekonomskog akspekta, da mi novo auto drastično smanji tekuće troškove za automobil, da mu je cijena blizu cijeni starog auta i da za te pare dobijem vise nego imam sada, te estetski moment...
Imao sam jednu priliku i propustio sam je prije dvi godine, sada sam u čeki do daljnjega.
Samo ja to gledam sa ekonomskog akspekta, da mi novo auto drastično smanji tekuće troškove za automobil, da mu je cijena blizu cijeni starog auta i da za te pare dobijem vise nego imam sada, te estetski moment...
Imao sam jednu priliku i propustio sam je prije dvi godine, sada sam u čeki do daljnjega.
Guest- Guest
Ne bi pomogli kanader i 2 air tractora...veber wrote:toten se uspalioTotenkopf wrote:Istina...Noor wrote:ne znam, ne brijem seTriny wrote:Mi svijetle puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:
to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kuće
2014-04-14
ti da ćutiš, sve to si ti zakuhaoTotenkopf wrote:Istina...Noor wrote:ne znam, ne brijem seTriny wrote:Mi svijetle puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kućeTriny wrote:
Ima. Bradata žena.
pa pobogu, gdje ti vidiš svađu?veber wrote:ti se sa svakom ženskom na forumu moraš posvadit.Noor wrote:aha, ubacila si aristokraciju, ok
ima lijepu boju kose, pa pitam jel je prirodna...to je svađa? ok, nisam znala.
veber, daj idi z muškima trljenkat o autima
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Noor wrote:ti da ćutiš, sve to si ti zakuhaoTotenkopf wrote:Istina...Noor wrote:ne znam, ne brijem seTriny wrote:Mi svijetle puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...Noor wrote:
to je, al valjda se obriješ prije nego izađeš iz kuće
2014-04-14
Ima divlja svinja, vjevevica i puh
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ništa, to bi ti pasaloTotenkopf wrote:Noor wrote:ti da ćutiš, sve to si ti zakuhaoTotenkopf wrote:Istina...Noor wrote:ne znam, ne brijem seTriny wrote:
Mi svijetle puti se uopće ne trebamo brijati, vi crnke i kad se obrijete ostaju one crne točkice...
2017-10-06
ma popuhovisu na tavanu.Noor wrote:pa pobogu, gdje ti vidiš svađu?veber wrote:ti se sa svakom ženskom na forumu moraš posvadit.Noor wrote:aha, ubacila si aristokraciju, ok
došla ponuda iz honde.
na kraju ću kupit wartburg.
2014-12-30
veber wrote:ma novog kupujem, ali me stvarno dacia iznenadila cijenom i opremom.pismejker wrote:hahahahaha..to je prvo sto sam primjetio ovdje u Svabiji...veber wrote:jebga, ja kupujem auto. koja je to tlaka.
za nebilivit već tri dana visim na internetu i ne znam kaj bi kupio.
na kraju ću uzet daciu ili škodu.
mada iz bmw-a mi dali super ponudu.
kupujes polovnog,sve sto valja,vec ima vlasnika,ostalo..preslo vise nego sve karavane kamila...
kupujes od staraca,ti priklali masine,kupujes od fanova,ti poderali sto se poderat dade
dobri su Bemburini Jednogodisnjaci(novi auti)
ono, ja i dacia. kako sam krenuo na kraju ću nju kupit, a ne bmw.
cekaj malo ja njuskam isto i kupujem novi a kako si ti od te fele, msm automobila....
kakva je ta dacia...
gledao sam sinoć mazda 3...lijepo mi se čini...130 k
s druge strane novi citroen ellysee na akciji 82 k
Nije mala razlika
Mozda se na kraju ipak odlučim za taj citroen ionako će iamti kasko pa mi svejedno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
jel taj auto još uvijek smrdi?veber wrote:ma popuhovisu na tavanu.Noor wrote:pa pobogu, gdje ti vidiš svađu?veber wrote:ti se sa svakom ženskom na forumu moraš posvadit.Noor wrote:aha, ubacila si aristokraciju, ok
došla ponuda iz honde.
2017-10-06
zajebi citroen. kvarljivi su.
sada mi je i honda u opciji. sutra bu valjda od suzukija došla ponuda pa više ne bum znal kaj da zemem. cjenovno svi oko 250 000, oprema slična. jedino kaj hyundaiu mogu uvalit genesis po većoj cijeni.
sada mi je i honda u opciji. sutra bu valjda od suzukija došla ponuda pa više ne bum znal kaj da zemem. cjenovno svi oko 250 000, oprema slična. jedino kaj hyundaiu mogu uvalit genesis po većoj cijeni.
2014-12-30
zemi golfa dvojku i gotovo..kaj komplicirašveber wrote:zajebi citroen. kvarljivi su.
2017-10-06
eee, a da naš kako se možeš sexsat u njemu ne bi ga podcjenjivala.Noor wrote:jel taj auto još uvijek smrdi?veber wrote:ma popuhovisu na tavanu.Noor wrote:pa pobogu, gdje ti vidiš svađu?veber wrote:ti se sa svakom ženskom na forumu moraš posvadit.Noor wrote:aha, ubacila si aristokraciju, ok
došla ponuda iz honde.
2014-12-30
Nekim ljudima forum potakne maštu na najjače.:)
Guest- Guest
znači, smrdiveber wrote:eee, a da naš kako se možeš sexsat u njemu ne bi ga podcjenjivala.Noor wrote:jel taj auto još uvijek smrdi?veber wrote:ma popuhovisu na tavanu.Noor wrote:pa pobogu, gdje ti vidiš svađu?veber wrote:
ti se sa svakom ženskom na forumu moraš posvadit.
došla ponuda iz honde.
2017-10-06
Page 5 of 16 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16
Similar topics
» Nije bogat onaj tko ima 12 kuća :)
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
Page 5 of 16