Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
Page 7 of 16
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Re: Bogat je onaj tko malo treba, ne onaj tko puno ima...
epikur37 wrote:veber wrote:ili da zemem miatu?
kae miata?
mazda
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
epikur37 wrote:veber wrote:ili da zemem miatu?
kae miata?
mitar, budalo, kakav miat
mitar mirić
crvenkasti-
2014-04-17
Sve ok...ovaj gore strapa o budžetu od pola milja kuna za auto,a onda priča o daciji.epikur37 wrote:Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:pa da, ne smiješ ništa ni pitat :/Kserks_ wrote:Nekim ljudima forum potakne maštu na najjače.:)
Ja stvarno uzimam auto, naš pezo 206 je vec kanta za obitelj a u medjuvremenu se vozim na skuteru.
Msm skuter obozavam, ali vrijeme je za dobar obiteljski auto...i baš gledam..
Do 100 k mi je recimo ok.
Ma ja sam od 20 godina uzeja auto sa pet vrata,iako su me tada svi gledali u čudu, pet vrata..uvik sam gleda da je auto praktično, sto vise ljudi i tereta da moze prenit...
Ja za 100k kuna ne mogu izabrat auto, prevelika lova, za prevelike kompromise.
Guest- Guest
A nec...pola milja kuna na auto, 200000 kuna na dionicama u misec dana i ostale bajke, bas nema mjeru, da ga se ne prokuzi.Noor wrote:ko, veber???Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:pa da, ne smiješ ništa ni pitat :/Kserks_ wrote:Nekim ljudima forum potakne maštu na najjače.:)
Guest- Guest
kak guzata znaNoor wrote:epikur37 wrote:veber wrote:ili da zemem miatu?
kae miata?
mazda
takvu marc vozi
2014-12-30
Kserks_ wrote:Sve ok...ovaj gore strapa o budžetu od pola milja kuna za auto,a onda priča o daciji.epikur37 wrote:Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:pa da, ne smiješ ništa ni pitat :/Kserks_ wrote:Nekim ljudima forum potakne maštu na najjače.:)
Ja stvarno uzimam auto, naš pezo 206 je vec kanta za obitelj a u medjuvremenu se vozim na skuteru.
Ma ja sam od 20 godina uzeja auto sa pet vrata,iako su me tada svi gledali u čudu, pet vrata..uvik sam gleda da je auto praktično, sto vise ljudi i tereta da moze prenit...
A gledao sam i rabljena ali nisu uopće jeftina u autokućama.
Tako da sam ipak odlučio se za novi.
100 k mi je ok a ima se što naći.
Auto ne doživljavam kao statusni simbol i baš me boli kurac za prestiž....uvijek mi je bilo sredstvo za prijevoz a znalo se naći po podu čajne ili neka boca soka ili karlovačka.
Važno mi je na prvom mjestu sigurnost, ekonomija i vožnja na srednje relacije dakle do 500 km u jednom smjeru.
Za po gradu mi je idealan skuter ili za tramak i kao radni auto, vrtić-skola-spiza ovaj stari pezo 206.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:kak guzata znaNoor wrote:epikur37 wrote:veber wrote:ili da zemem miatu?
kae miata?
mazda
takvu marc vozi
Baš sladak autić :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
još da me ekipa s foruma ne zna, ajde. ali jebga družimo se, roštiljamo i npr. marcu sam telkač vozio jer imam mali auto pa tv od 120 jedva stane u njega. napisao sam da mi ne pada na pamet dati 500 000kn za auto kada je norka navela 630.Kserks_ wrote:Sve ok...ovaj gore strapa o budžetu od pola milja kuna za auto,a onda priča o daciji.epikur37 wrote:Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:pa da, ne smiješ ništa ni pitat :/Kserks_ wrote:Nekim ljudima forum potakne maštu na najjače.:)
trenutno vozim auto kojih je sve zajedno u hrvatskoj tri. i želim ga se riješit i kupiti nekaj novo. poslao sam upite većini auto kuća i limt mi je 250 000kn, bijel ili siv, klima, eventualno koža i to je to.
a, ti nastavi dalje.
2014-12-30
Naše auto kuće su ti katastrofa po pitanju polovnih auta...auto od 100000 km, prodaju jeftinije 10-20% od istog novog salonskog modela. Totalno odvojeni od ekonomske logike.epikur37 wrote:IKserks_ wrote:Sve ok...ovaj gore strapa o budžetu od pola milja kuna za auto,a onda priča o daciji.epikur37 wrote:Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:
pa da, ne smiješ ništa ni pitat :/
Auto ne doživljavam kao statusni simbol i baš me boli kurac za prestiž....uvijek mi je bilo sredstvo za prijevoz a znalo se naći po podu čajne ili neka boca soka ili karlovačka.
Važno mi je na prvom mjestu sigurnost, ekonomija i vožnja na srednje relacije dakle do 500 km u jednom smjeru.
Za po gradu mi je idealan skuter ili za tramak i kao radni auto, vrtić-skola-spiza ovaj stari pezo 206.
Guest- Guest
au, znači, istina je, veber ima auto!
crvenkasti-
2014-04-17
Kalaj sa lovačkim pričamaveber wrote:još da me ekipa s foruma ne zna, ajde. ali jebga družimo se, roštiljamo i npr. marcu sam telkač vozio jer imam mali auto pa tv od 120 jedva stane u njega. napisao sam da mi ne pada na pamet dati 500 000kn za auto kada je norka navela 630.Kserks_ wrote:Sve ok...ovaj gore strapa o budžetu od pola milja kuna za auto,a onda priča o daciji.epikur37 wrote:Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:
trenutno vozim auto kojih je sve zajedno u hrvatskoj tri. i želim ga se riješit i kupiti nekaj novo. poslao sam upite većini auto kuća i limt mi je 250 000kn, bijel ili siv, klima, eventualno koža i to je to.
a, ti nastavi dalje.
Guest- Guest
crvenkasti wrote:au, znači, istina je, veber ima auto!
kao što ja imam mišiće
Guest- Guest
ja imam najveći pimpek na cijelom forumu
ak ne vjerujete, znaju ekipa s foruma, evo, megi, veber, norka ...
ak ne vjerujete, znaju ekipa s foruma, evo, megi, veber, norka ...
crvenkasti-
2014-04-17
moj redovito ide na pranje. prije tehničkogepikur37 wrote:Kserks_ wrote:Sve ok...ovaj gore strapa o budžetu od pola milja kuna za auto,a onda priča o daciji.epikur37 wrote:Kserks_ wrote:Nje stvar pitat, nego ono bajke na najjače.Noor wrote:
koža još i dobro izgleda
auto mi je za od točke A do točke B.
to što mogu si priuštit skuplji je druga stvar.
2014-12-30
Samo da nešto kažem, ja imam najveće sise u zgradi. I na forumu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
činjenica je da ću ja kupit novi auto do kraja godine, vjerovatno u kešu.Kserks_ wrote:Kalaj sa lovačkim pričama
činjenica je da si ti to nemreš priuštit.
činjenica je da je crveni četnik koji nemre prežalit kaj ga je tata, yugo oficir odvukao u srbiju.
činjenica je da sam nedavno četniku fotkao unutrašnjost auta.
činjenica je da sam dao otkaz u firmi u koju bi svi htjeli ući, a imao sam za hr jebenu plaću.
pod kalaj misliš kositar ili kao planjku rascjepit?
2014-12-30
Moj tata ima veći kurac od tvog tate
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
kaja wrote:Samo da nešto kažem, ja imam najveće sise u zgradi. I na forumu.
krivo kajo, nema trikova, ne slušaj crvenkastog, on valjda misli da treba reći suprotno od onog što jest
po tvom ispada da veber nema auto, i da ja nemam mišiće
Guest- Guest
ajd pokaži!kaja wrote:Samo da nešto kažem, ja imam najveće sise u zgradi. I na forumu.
ja sam fotkao auto.
2014-12-30
Peru tebe neki kompleksi, sa tim novcem, vidim.veber wrote:činjenica je da ću ja kupit novi auto do kraja godine, vjerovatno u kešu.Kserks_ wrote:Kalaj sa lovačkim pričama
činjenica je da si ti to nemreš priuštit.
činjenica je da je crveni četnik koji nemre prežalit kaj ga je tata, yugo oficir odvukao u srbiju.
činjenica je da sam nedavno četniku fotkao unutrašnjost auta.
činjenica je da sam dao otkaz u firmi u koju bi svi htjeli ući, a imao sam za hr jebenu plaću.
pod kalaj misliš kositar ili kao planjku rascjepit?
Bar laži, da ti se priča moze popit, samo to tražim.
Last edited by Kserks_ on Mon 13 Nov - 23:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ne znam ja za vas, ja govorim za sebe.mamin sin wrote:kaja wrote:Samo da nešto kažem, ja imam najveće sise u zgradi. I na forumu.
krivo kajo, nema trikova, ne slušaj crvenkastog, on valjda misli da treba reći suprotno od onog što jest
po tvom ispada da veber nema auto, i da ja nemam mišiće
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 7 of 16 • 1 ... 6, 7, 8 ... 11 ... 16
Similar topics
» Nije bogat onaj tko ima 12 kuća :)
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
» Za pobjedu nad HDZ-om oporbi treba puno vise od puke kritike HDZ-a
» Svjetska organizacija za emigraciju: treba još puno više emigranata, a Evropa se mora "educirati" da ih prihvati
» Sandra Švaljek: Hrvatska ima malo poreza stoga treba uvesti još par!!!
» Malo slađa,malo Zorka,malo trupci i motorka
Page 7 of 16