Zbog Linica nismo mogli povuci arbitrazu,od pocetka smo osudjeni na poraz
Page 1 of 1
Zbog Linica nismo mogli povuci arbitrazu,od pocetka smo osudjeni na poraz
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1006959
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Zbog Linica nismo mogli povuci arbitrazu,od pocetka smo osudjeni na poraz
prokleti hdz...inace bleso petrov opet danas tvrdio kako je hdz kriv za poraz na arbitrazi ali ne zna objasnit zbog cega..ali sigurno zna da je hdz kriv...
2015-09-08
Jasno ti je navedeno u odluci Arbitraže zašto smo izgubili...U čemu je problem?vuksadinare wrote:prokleti hdz...inace bleso petrov opet danas tvrdio kako je hdz kriv za poraz na arbitrazi ali ne zna objasnit zbog cega..ali sigurno zna da je hdz kriv...
red wolf-
2016-02-10
je'l to onaj iz stranke koja se 'borila i zastupala hrvatske interese'
2015-09-08
problem je sto je petrov bleso zakutao u visoku politiku...rekao je da je odlicno 'brifiran' i zato je trazio arbitrazu...tko su ga 'odlicno brifirali'...linic i bulj mozda i sanaderred wolf wrote:Jasno ti je navedeno u odluci Arbitraže zašto smo izgubili...U čemu je problem?vuksadinare wrote:prokleti hdz...inace bleso petrov opet danas tvrdio kako je hdz kriv za poraz na arbitrazi ali ne zna objasnit zbog cega..ali sigurno zna da je hdz kriv...
2015-09-08
...jebote nekat posten a dozla boga nesposoban moze vise stete uciniti nego lopov
2015-09-08
zatim biljezim jednog linica za izgubljen spor ispraznjen ilok i metkovic bez ulaganja
te pridruzujem petrova
kad njih objesimo sve ponovo bude dobro
te pridruzujem petrova
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
...jebiga ako index tereti linica sto se ja tu imam onda mjesati ili traziti... ...drugo petrov je nesposobna budala kojeg su cak i u sarajevu ismijali javno...sto reci ondadebotoijusto wrote:zatim biljezim jednog linica za izgubljen spor ispraznjen ilok i metkovic bez ulaganja
te pridruzujem petrova
2015-09-08
Ali što to ima veze sa razlozima odluke Arbitraže?...vuksadinare wrote:...jebiga ako index tereti linica sto se ja tu imam onda mjesati ili traziti... ...drugo petrov je nesposobna budala kojeg su cak i u sarajevu ismijali javno...sto reci ondadebotoijusto wrote:zatim biljezim jednog linica za izgubljen spor ispraznjen ilok i metkovic bez ulaganja
te pridruzujem petrova
red wolf-
2016-02-10
vidim da ljevicari veceras u veliko broju na forumu, nije ni cudno biciklo se ne moze vozit po ovom vrimenu.
Guest- Guest
ima...idiot petrov je pod mus trazio arbitraz jer trebamo zlim madjarima picku razbit i otet njihov dio ine a to nije bilo upitno jer je 'odlicno brifiran'...linic je otac svih problema sa inom on i dragicevic..red wolf wrote:Ali što to ima veze sa razlozima odluke Arbitraže?...vuksadinare wrote:...jebiga ako index tereti linica sto se ja tu imam onda mjesati ili traziti... ...drugo petrov je nesposobna budala kojeg su cak i u sarajevu ismijali javno...sto reci ondadebotoijusto wrote:zatim biljezim jednog linica za izgubljen spor ispraznjen ilok i metkovic bez ulaganja
te pridruzujem petrova
2015-09-08
jel znaju do pet nabrojatiKserks_ wrote:vidim da ljevicari veceras u veliko broju na forumu, nije ni cudno biciklo se ne moze vozit po ovom vrimenu.
2015-09-08
Arbitražu je pokrenula Milanovićeva Vlada...Presuda je donesena...Razlozi zbog kojih je donesena ovakva presuda su jasno navedeni...vuksadinare wrote:ima...idiot petrov je pod mus trazio arbitraz jer trebamo zlim madjarima picku razbit i otet njihov dio ine a to nije bilo upitno jer je 'odlicno brifiran'...linic je otac svih problema sa inom on i dragicevic..red wolf wrote:Ali što to ima veze sa razlozima odluke Arbitraže?...vuksadinare wrote:...jebiga ako index tereti linica sto se ja tu imam onda mjesati ili traziti... ...drugo petrov je nesposobna budala kojeg su cak i u sarajevu ismijali javno...sto reci ondadebotoijusto wrote:zatim biljezim jednog linica za izgubljen spor ispraznjen ilok i metkovic bez ulaganja
te pridruzujem petrova
red wolf-
2016-02-10
karamarko se htio izvuc iz arbitraze a petrov bjesnio...'ne moze ne moze izdaja karamarka mi sigurno pobjedjujemo mi smo odlicno brifirani'red wolf wrote:Arbitražu je pokrenula Milanovićeva Vlada...Presuda je donesena...Razlozi presude su jasni...vuksadinare wrote:ima...idiot petrov je pod mus trazio arbitraz jer trebamo zlim madjarima picku razbit i otet njihov dio ine a to nije bilo upitno jer je 'odlicno brifiran'...linic je otac svih problema sa inom on i dragicevic..red wolf wrote:Ali što to ima veze sa razlozima odluke Arbitraže?...vuksadinare wrote:...jebiga ako index tereti linica sto se ja tu imam onda mjesati ili traziti... ...drugo petrov je nesposobna budala kojeg su cak i u sarajevu ismijali javno...sto reci ondadebotoijusto wrote:zatim biljezim jednog linica za izgubljen spor ispraznjen ilok i metkovic bez ulaganja
te pridruzujem petrova
2015-09-08
Pa očigledno je imao razloga za to...Koji su to, ni ti ni ja nećemo to znati sigurno...vuksadinare wrote:karamarko se htio izvuc iz arbitraze a petrov bjesnio...'ne moze ne moze izdaja karamarka mi sigurno pobjedjujemo mi smo odlicno brifirani'red wolf wrote:Arbitražu je pokrenula Milanovićeva Vlada...Presuda je donesena...Razlozi presude su jasni...vuksadinare wrote:ima...idiot petrov je pod mus trazio arbitraz jer trebamo zlim madjarima picku razbit i otet njihov dio ine a to nije bilo upitno jer je 'odlicno brifiran'...linic je otac svih problema sa inom on i dragicevic..red wolf wrote:Ali što to ima veze sa razlozima odluke Arbitraže?...vuksadinare wrote:
...jebiga ako index tereti linica sto se ja tu imam onda mjesati ili traziti... ...drugo petrov je nesposobna budala kojeg su cak i u sarajevu ismijali javno...sto reci onda
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Europski sud odbio Slovence:Nismo nadležni za arbitražu
» Rusija: nismo mogli vjerovat, ali istina je!
» Frenki Simatovic i Jovica Stanisic zbog ratnih zlocina osudjeni na 15 godina zatvora.Ovom presudom potvrdjena umjesanost Srbije u agresiji na Hrvatsku i BiH
» ''KATOLIČKA CRKVA U HRVATSKOJ U SVE TEŽIM KADROVSKIM PROBLEMIMA 'Događa se nešto što prije nismo mogli ni pomisliti da će biti dovedeno u pitanje' ''
» Borrell: Birači bi zbog straha mogli dati podršku desničarima u EU
» Rusija: nismo mogli vjerovat, ali istina je!
» Frenki Simatovic i Jovica Stanisic zbog ratnih zlocina osudjeni na 15 godina zatvora.Ovom presudom potvrdjena umjesanost Srbije u agresiji na Hrvatsku i BiH
» ''KATOLIČKA CRKVA U HRVATSKOJ U SVE TEŽIM KADROVSKIM PROBLEMIMA 'Događa se nešto što prije nismo mogli ni pomisliti da će biti dovedeno u pitanje' ''
» Borrell: Birači bi zbog straha mogli dati podršku desničarima u EU
Page 1 of 1